Gravidute prin FIV (32)
Raspunsuri - Pagina 20
KLU1973 spune:
Ayda,
placenta gradul 2 se refera ca gradul de maturitate al placentei care dupa cate am citit sunt : 0,1,2,3,4... nu mai fi ingrijorata ca este normal ca in trmestrul doi de sarcina placenta sa aiba gradul 2 de maturare.
Eu in sapt a 13a aveam gradul 1/2. Am inteles de la dr meu ca depinde foarte mult si de cat de hidratata esti si cat lichid bei.
In trimestrul trei gradul de maturare avanseaza la 3 si chiar la 4 in ultima luna. 
Klu 14+ 

elenada spune:
Ayda asa cum zicea si Klu stai linistita in pat si gandeste pozitiv ca altceva nu poti sa faci pt bebelus.
Ai grija de tine si asa iti ajuti sarcina.
Si eu am sangerat din saptamana 7 pana in saptamana 14 si am avut in acest interval si 3 hemoragii urate. Cauza nu a fost aceeasi ca lo voi eu avand niste hematoame dar am stat cuminte in pat am incercat sa imi ocup timpul facand ceva placut si uite ca am ajuns pana aici cu bine.
Multa sanatate fetelor bebelusi sanatosi si voiosi si sarcini usoare fara probleme.
elena
+15 

Burtica mea
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
ceciserban spune:
Salutare tuturor!Ce de noutati pline de bucurii avem!Sa o tinem tot asa!

Rami felicitari pentru Ilinca si refacere rapida si asteptam poze bineinteles!
Cami Raducu e mortal.Nu il stiu pe Costin dar asta mic e leit mama lui!![]()

Moni felicitari pentru bebitele tale!imi plac carucioarele roz ![]()
Ma bucur ca tu ai aflat ce o sa ai.eu sunt inca necajita cu sistemul de aici.caci am aflat de o clinica privata cu 3d si 4d dar nu vor sa ma primeasca fara raport de le dr meu curent.Si ala o sa-l am de abia pe 23.asa ca pana pe 23 incerc sa rezist eroic pe baricade caci mai sunt doar 8 zile.
Sper macar atunci sa aflu sexul si sa nu am surprize sa stea cu fundul.Pt 3d-4d m-au programat pe 10 martie.La eco din asta am mai multe sanse sa aflu sexul?asa am inteles.si daca si acolo sta cu fundul?of of
.Ok o sa am rabdare sa vad ce va fi pe 23.
Va pupaces dulce pe toate si tinem pumnii pentru Bianca si amzulica ca ele urmeaza.

Cecilia in sfarsit graviduta
Moniland spune:
Cecilia, daca sta cu funduletul il va chinui un pic dr. si il va intoarce. Sa fie ce iti doresti si sanatos. 
16+

catank spune:
Va salut si pup toate fetele...
va urmaresc cu mari emotii de fiecare data. Va felicit din suflet, si sper sa ajungem si noi(fivoasele) aici la odisee ca tare-i cald si bine![]()
De muffinuta mai stiti ceva?am tot citit din urma, insa nu am zarit nimic nou. Mi-a scapat mie cumva...?
Va doresc tot binele din lume!
pt fiecare graviduta cate o petala din floricica![]()
Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!"
Bianca B spune:
Klu, Ralucapaun, Ayda sper ca sangerarile s-au oprit. Doamne ajuta 
Muffi pe unde te-ai pitit? cum a fost la eco? sper ca esti bine
Aurel_cris nu mai ai mult de asteptat ptr fotografiile noastre
Elenada felicitari ptr pereche, bebici sanatosi
zisaCami ce voinic frumos ti-a adus barza! iti vine sa-l pupi tot 
Ioanatugs, Sima1, Ceciserban multumim ptr urari
La noi nimic nou, contractiile continua neregulat, spre miezul noptii devin mai dureroase si singura pozitie in care le suport e in genunchi sprijinita de marginea patului. Dimineata sunt plina de energie dar dupa ora 2pm "ma tai ca maioneza" si am nevoie de o ora de somn.
la toata lumea, sarcina usoara si bebici sanatosi si voiosi
www.flickr.com/photos/35135644@N08/3254612165/" target="_blank">Bubulinu nostru drag
Bianca
39+
AMR doar 1 sapt!!! Doamne ajuta!
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
Micky2007 spune:
Fetele va astept la un nou capitol.
Micky
25+
+ 
www.flickr.com/photos/34894502@N08/3234839512/?edited=1" target="_blank">pozici