Gravidute prin FIV (32)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Muffi, da, pe 7 septembrie e DPN, dar am eu superstitiile mele si tot la zmeurici citesc prima data. Cu analizele, daca imi amitesc bine parca Elena a facut ceva. Dar nu te mai gandi, eu n-as mai face nimic, nu mai vreau sa mi se ia sange, deja venele mele sunt praf, nu mai vreau analize de secretie..asa cate o echo din cand in cand sa vedem mugurasul si atat.

Bianca, abia astept sa mai scada ovarele, nu neaparat de durere dar la fiecare echo imbatranesc cativa ani pana se vede sarcina.
La prima echo, de confirmare a sarcinii, dupa vreo 30 mins de cautat, m-a intrebat dr: Dna, sunteti sigura ca sunteti insarcinata? Si de fapt cred ca vroia sa ma intrebe daca sunt sigura ca am uter.

Dar ce conteaza e ca mugurasu e bine:)

Va pup,

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

gravidutelor, desi nu m am inscris inca la voi, va citesc mereu, va doresc sarcina usoara tuturor si bebici sanatosi...
de ennni nu mai stiti nimic? sper ca e bine ea si flacaii ei blondini..
abia astept sa ma mut si eu la voi..in curand o sa incep fiv 2..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Buna dimineata,fetelor!

Ralucapaun..banuiam eu ca esti prin preajma pe la zmeurici..mai ce gasca avem acolo,una si una toate-s frumoase foc..ma bag si eu..Raluca eu la fel innebunesc pana vad inimioara..emotii la gramada,saptamana asta atat de greu se scurge!!
A propos am visat azi noapte ca dormeam si intre mine si barbatu-meu o maimuca mica cu pantaloni roz..eu ii reprosam ca nu mi-a putut darui un fiu..a mai facut si pipi cand controlam sa fiu sigura ca e cu pasarica..asa ca imi pun carucior roz dupa aparente,nu tin chestiile alea babesti cu inele,sare..calendare..ce au ales aia la laborator!!!asta e ..

Daria,nici nu ma mai gandesc la nici un fibrom ca la cate se pare ca am acum..oricum nu am ce face..am si eu eco curand de abia astept..mi-e groaza asa greu trece timpul,sa intram si noi odata in trimII !!!pupici..

Klu..felicitari pentru fetita ta sanatoasa,numai bine va doresc!repede ai aflat ce culoare la carucior ai !!

Fetelor o zi super tuturor!

Bq la amandoi.

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Multumesc mult fetelor pt urari!
Felicitari Klu pt bb fetita!
Ce-mi place ca incep sa se coloreze carucioarele!
Brunadria te asteptam cu drag! tin pumnii pt fiv 2 sa fie cel norocos!
La 2 am rez. analize de trim 3. Eu sper sa fie ok.
Ma plangeam ca nu pot sa dorm. Acum am un somn in mine... mai ales peste zi... Dr gine a zis sa stau mai mult in pat, iar daca simt cea mai mica contractie, no spa si pat! (daca pot)
Pupici!

Bq 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Muffinuta-eu urmatoarea eco o aveam luni si n am mai avut rabdare; azi se pare ca nu ma mai doare burtica, e cat de cat binisor; si eu abia astept sa merg luni sa vad ce i cu fibromul,si cum a aparut , asa dintrodata; am citit de vis, mie visele sugestive mi se adeveresc, poate si tie la fel; si am descoperit si de ce sotii nostrii se asemanau intrucatva la caracter (cateodata cand povesteai de al tau parca mi se parea ca i al meu, ca mod de gandire si comportament), ai scris la zmeurici ca i scorpion, si al meu, idem, e un scorpion autentic !

tuturor

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Dariaioana..ne-am pricopsit cu scorpionii..chiar la fel..Daria iarta-ma te intreb ceva stiu ca mai ai un copil..ce ai fetita sau baietel,parca retin ca e baiat,nu?..si ce zodie esti ca prea ne asemanam??merci,nu te superi,nu?..acu'ma pregatesc de carucior roz..l-am si vazut in vis...cumva dupa ce am pierdut fetita mea anul trecut m-am pregatit moral de un baiat..al meu prefera un baiat..la chinul prin care trecem moral si sufleteste,nu mai alegem..sanatosi si ai nostri sa fie..am emotii pt urmatorul eco,ma simt atat de bine ca mi-e frica!

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

KLU, felicitari pt FETITA si sarcina usoara pana la termen!.
Dariaioana, ma bucur mult ca sunteti bine, tu si bebe!

Moni, mie dr mea din RO mi-a zis sa reduc treptat Utrogestanul asa: de la 6/zi , la 4/zi o saptamana, apoi urmatoarea cu 2/zi, a3a saptamana cu 1/zi si a4a sapt. cu 1 la 2 zile si gata! asa am ajuns si eu pe la 16-17 sapt de utrogestan, desi Zadori (Szeged) imi zisese de pe la 12 sapt sa intrerup. Daca vezi ca ceva nu e in regula dupa ce scazi de tot, cred ca nu-i problema sa reiei.

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Sarbatorile de Iarna 2008/2009, Filip la 1an
Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Fetelor, am fost si eu aseara la consultatie la prof si am obtinut programarea de cezariana pentru joi, 12 februarie, deci la fix 38 saptamani. Mai avea putin si pica programarea pe 13 feb, cand e ziua sotului !
Cum am intrat in cabinet l-am si luat pe sus pe prof ca sunt ingrijorata din cauza circularei de cordon si ca nu vreau sa risc nimic, asa ca saracu' s-a si conformat. Mi-a zis ca estimeaza ca bubulina va avea in jur de 3 kg la nastere, eu m-as multumi si cu atat, chiar si cu mai putin, sanatoasa sa fie, ca recupereaza. Poate ar mai fi vrut sa stea 1-2 sapt. mititica, dar n-am ce-i face, daca si-a pus margele...
Cam asta e, deci acum ca am dead line-ul, emotii cat carul, evident.
Va pup pe toate si sa auzim numai de bine !

pozici

rami 37+ Ilinca Maria

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Ramy - nu stiu de cate ori am dat refresh pentru vestea asta.

Eu pe 12 februarie ma duc sa ma programez pentru cezariana adik la exact 37 de sapt. Sa vedem cand ma programeaza si pe mine. Abia acum aflam ca avem exact 1 sapt. intre noi - eu am avut impresia ca sunt 2.

Deci - pe 12 - te caut in spital.

Doamne ajuta pentru toate fetele sa avem nasteri usoare. Incep emotiile ...

Cami 36+ Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Rami si Cami ma trec fiorii de emotie cand citesc. Eu mai am 2 luni jumate dar parca ma incearca emotiile. Nasteri super usoare, reveniri in fotza si rapide, si bb-ii minunati!

Bq 28+

Mergi la inceput