Gravidute prin FIV (32)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Amzu, chiar, poate ne vedem pe 12, ca tot n-am reusit pana acum, desi stam aproape. Si pe mine practic tot la 37 sapt. m-a programat. Intre noi sunt totusi 2 sapt, pentru ca eu am avut ET pe 02.06, iar tu pe 16.06, deci fix 14 zile. Dar pe mine m-a programat mai repede ca asa i-am sugerat. Daca nu era cordonul, sincer as mai fi stat, ca pentru bebe e mai bine. Asa ca tu stai cumintica si vezi ce zice si dra., mai ales ca ai baietel si baieteii stau mai mult in burtica.

Bq, hai ca nici n-apuci sa zici hop si ajungi si tu la termen, nu mai ai asa mult. Multumesc de urari !

pozici

rami 37+ Ilinca Maria

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Rami: nastere usoara, bebelina sanatoasa si mancacioasa si refacere rapida!

Aly-"Viitoare mamica, cat de curand"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

Hello fetele ,nastere usoara celor care urmeaza si copii sanatosi. Am si eu o problema,de o saptamana stau aproape numai in pat cu niste dureri de spate insuportabile uneori,mai exact durerea o simt sus in spate in omoplatul stg,sunt sigura ca este de la coloana pt am probleme mai vechi dar ca acum....acum 2 sapt. durerea a debutat dupa ce am stat mai mult in picioare,am mers mai mult,dar acum noaptea numai pot sa dorm in nici o pozitie de durere. Merg Marti la ginecolog sa vedem daca exista vre-un remediu,am mai pus si eu cate un supoz. Uscosin,iar cand n-am mai suportat am luat un Algocalmin,si de doua seri m-a uns sotul cu putin Diclofenac,am vazut ca este contraindicat in trim.3 de sarcina,dar nu stiu ce sa mai fac,si cred ca asta e doar inceputul.DAR daca ati avut si voi probleme asemanatoare ,astept cateva sfaturi,va si o zi buna.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Kineta - eu am avut durerea de care spui tu in sapt. 31 si m-a tinut ceva, abia puteam sa respir de durere, nu puteam nici sa stau in picioare dar nici jos ... a fost naspa rau. Acum mi-a trecut.

Cami 36+ Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Multumesc mult, Cristal !

pozici

rami 37+ Ilinca Maria

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Andicu- pupici si tie si lui Filip, nazdravanu! v am admirat pozele de la sarbatori (la pet. in pijama ), frumoase foc;

Muffinuta- pai daca s pe 30 ian., sunt varsator; romantica, visatoare, si f. f sensibila; "bebe" al meu mai mare, e baiat, are 11 ani si e si el scorpionnnnn, ca tataso; e mare , deja imi ajunge la umar;

tuturor

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

Muffinuta,am aflat iubita ca la fel ca si tine merg la doctorul meu o data la doua saptamani si intre mai intercalez un ecograf... pana-i aud inimioara imi ies peri albi. Dr meu deja stie , cum ma vede imi zice " iar ai venit cu fatza asta ?" si rade de mine de fiecare data...dar mai intai imi pune sa ascult inimioara si dupa trece la alte masuratori.

Sincer eu speram sa fie baietel ... dar in situatia noastra... orice sanatos sa fie !!! Ceea ce-ti doresc si tie !!! Si tuturor gravidutzelor !!!

Klu 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Kinta si eu am dureri de spate mai ales in "zona sutienului". Mai ales cand stau pe partea dreapta. Din pacate nu prea este ce face. Durerile lombare le calmez cu masaj usor. (si eu si sotul)
Dar cand il simt pe bb ca misca parca nu ma mai doare nimic.
Ma concentrez la el si la somn.

Bq 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

Bombonique,da si pe mine ma doaRE in zona "sutienului"mai exact sub sanul stg in coasta,pt ca durerea iradiaza din spate de la coloana,nasol oricum. .AMZUde la 31 de sapt,mai rezisti pana la 40,dar de la 20 pana la 38-40 cum o fi,dar asta e vad eu ce fac,sa fie ei sanatosi,in rest numai conteaza,dar oricum groaznice dureri..DACA mai stie cineva care a trecut prin asta vre-un remediu sa mi spuneti si mie

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Kineta - m-a tinut durerea doar vreo 3-4 sapt. A debutat dupa Revelion si eu am crezut ca este de la faptul ca m-am culcat dimineata obosita si am zis ca probabil am dormit in vreo pozitie aiurea dar se pare ca era de la sarcina. Acum nu ma mai doare spatele decat f.f. putin - adik de la faptul ca port un ditamai rucsacul in fata
Sarcini usoare in continuare fetelor.

Cami 36+ Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput