Gravidute prin FIV (32)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Rami tinem pumnii ptr 12 febr, nastere usoara si printesa sanatoasa
Kineta la mine durerea a fost intre omoplati, am tratat-o doar cu masaj si exercitii usoare ce imi puneau in miscare muschii toracelui, din fericire a incetat din momentul in care nu am mai muncit (de vre-o 3 sapt). Dupa 2 ore de stat la calculator sau in masina simteam ca mi se rupe spatele.

Are cineva noutati despre @pop@ ?

Somn usor si sa visati cu ingerasi

www.flickr.com/photos/35135644@N08/3254612165/" target="_blank">Bubulinu nostru drag

Bianca 37+ AMR 3 sapt!!!
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

A mai trecut o saptamana!
O zi minunata!

Bq 29+

Mergi la inceput

Si la noi a mai trecut o saptamana si au mai ramas 2, doar DOUA.
Vorbeam cu sotul ieri de cat de mult il asteptam si am plans caci mi-au trecut prin fata ochilor cele petrecute in ultimii 3 ani, si ptr prima data nu am mai simtit durere in suflet si nici durerea fizica a operatiilor sau altor teste.
Ce minunat e sa devi mama

Baietelul nostru cred ca incepe sa ia pozitie de atac, incepand de ieri il simt tot mai jos, atunci cand ma asez simt ca am ceva intre picioare si tre' sa tin picioarele mai departate iar atunci cand merg am senzatia ca se lasa si mai mult si ca e pe cale sa ... iasa. Azi dimineata am observat ca sanii sau mai implinit =====>>> incep emotiile

www.flickr.com/photos/35135644@N08/3254612165/" target="_blank">Bubulinu nostru drag

Bianca 38+ AMR 2 sapt!!!
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Bianca- aceeasi senzatie am simtit o si eu, dintr o data; ca burtica mi se sprijina pe picioare; stiam ca mai dureaza doua sapt. de cand incepe sa coboare burtica; la mine parca n a mai durat 2 sapt ci mai putin;

bafta

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !

Mergi la inceput

Daria asa am citit si io, cum ca ar mai dura 2-3 sapt, deci e posibil sa fie mai repede, iupi!!! sincer prefer sa fie mai repede caci asteptarea e prea chinuitoare dupa ce depasesti 40 sapt plus ca as sta numai cu frica sa nu pateasca ceva!
Bagajul e pregatit, masina are rezervorul plin, sotul lucreaza doar la 20 min de casa, asteptam semnalul

Bianca 38+ AMR 2 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

Bianca multumesc pt raspuns,si mie imi face sotul masaj,dar din pacate masajul nu prea este indicat cand zona este dureroasa ,pt ca activeaza si mai mult durerea,dar asta e,trec eu peste ,asta sa fie problema.MAI ai putin pana la marea intalnire,iti doresc de pe acum nastere usoara si un bebelus sanatos tun .

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

AM uitat,a mai trecut si la mine o saptamana

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

SALUTARE GRAVIDUTELOR
PE 1 FEBRUARIE AU VENIT PE LUME COMORILE LUI ENNNI!!!!!
MAMICA E BINE SI COMORILE EI LA FEL,DEOCAMDATA MAI STAU UN PIC IN SPITAL,MESAJUL EI IL GASITI PE FIV LA CLUJ,PAGINA 9 SAU 10
ENNNI,FELICITARI MAMICO SI AICI!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Enni felicitari mami fericita. Sanatate comorilor tale si sa te bucuri de ei.

Micky 24+ +
www.flickr.com/photos/34894502@N08/3234839512/?edited=1" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Pai mai Enni - noi eram amandoua, ce-ai facut mi-ai luat-o inainte? OK ...

Felicitari Enni, bebelushi sanatosi si cuminti.

Cami 36+ Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput