Gravidute prin FIV (32)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buluna spune:

Micky2007, eu cred ca dupa 2 luni nu mai poti sa-ti duci burta.
Nu pot sa cred ce mult a crescut...si fetita este asa mandra...ca mama-sa.La baiat nu am inteles mai nimic...
Baiatul meu este cuminte ca taica-su, nu prea ma impunge cu picioarele. Cred ca sta toata ziua degeaba...Inca mi se mototoiaza burta si cand se contracta uterul se vede copilul cat este de mare, adica vad cum sta...

Nu exista lucruri marete, doar lucruri mici cu o dragoste mare.
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buluna spune:

Klu, sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa si voinica

Nu exista lucruri marete, doar lucruri mici cu o dragoste mare.
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Felicitari Klu pentru fetita:)

Muffi,inca iau cele 6 utrogestan pe zi si nu cred ca voi renunta la ele pana nu nasc. Si mai iau acid folic, o pastilutza pe zi si No spa de cate ori ma doare burta. De fapt nici nu-mi dau seama ce ma doare, cred ca ovarele sunt totusi.
Mi-a zis ca o sa fac si ceva analize, saptamana viitoare ma voi duce la spital. Nu mi-a specificat exact ce voi face, mi-a zis sa-i duc analizele facute inainte de fiv si in fct de rezultate voi repeta unele.
Abia astept sa-ti vad pozele cu burtica:)

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

buluna nici mie nu imi vine sa cred cat m-am facut. Cateodata imi este greu si sa respir, dar suferim asta este. Rochita pe care mi-am luat-o deja nu mai imi este buna. Azi mi s-a facut un pic rau ca era prea stramta.
Vreau si eu poze cu tine graviduta. Sa il pupi pe baietel din partea mea.
Klu felicitari pentru fetita, deja am modificat pe prima pagina.
Moni si eu iau 2 utrogestan/zi si voi lua pana la nastere, dar nu ca mi-a zis dr. ci asa vreau eu. Imi este teama de pete sau altceva, am mai auzit.

Micky 24+ +
www.flickr.com/photos/34894502@N08/3234839512/?edited=1" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

buna gravidutelor,
ieri am fost din nou la eco, caci m a durut burtica si n am mai putut astepta pana luni; bebe era bine, facea tumbe, vorba ta Muffi, si dadea din manute si picioruse, iar prima data am aflat bataile inimii, cica erau de 163/min; partea proasta este ca beeb cica ar arata mai mic cam cu o sapt.fata de varsta sarcinii dar a zis ca e ok, ce e mai rau e ca mi a descoperit ca as vea un fibrom cam maricel; e prima data cand aud asa ceva,si ma intreb cum o fi aparut asa din senin si cum dr. Dracea, dr. Deva si dr. Ion nu l au vazut pana acum?!in fine eco era mai putin performant si medicul de la noi din zona, insa nu i un medic prost; oricum sper sa fie bine, pana la urma si cu Dumnezeu inainte ! m am topit toata cand l am vazut asa zbenguindu se si mai ales mi se parea ca seamana cu Andrei, asa la forma capului...

tuturor

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Neata buna tuturor
Rami daca nu ma inseala memoria astazi ai intalnirea cu dr ptr a programa cezariana. Bafta si sa auzim de bine
Daria important ca bebe e vioi, masuratorile nu sunt mereu exacte, ajunge o deviatie de un milimetru ptr a te deruta. Stai linistita, sunt sigura ca la urmatorul eco bebe va fi in grafic
Klu felicitari ptr fetita, speram sa nu se schimbe
Elenada felicitari ptr bebici, in curand vor trece si raurile
Ralucapan important e ca bebe creste si ca nu ai lichid, ovarele vor reveni incet la marimea normala; eu le-am avut marite pana pe la 14 sapt iar din momentul in care au inceput sa scada s-au diminuat si durerile de burta
Bombonique felicitari ptr bebe grasun

Sarcina usoara tuturor si la termen

Bianca 37+ AMR 3 sapt!!!
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Buna fetelor!

Ralucapaun merci pt raspuns,eram cumva ingrijorata sa vad cum imi vor schimba tratamentul...si cu analizele,macar pot compara ca astia aici merg pe natural si prefer sa stiu cum procedeaza in Ro,mult mai atenti parca sunta acolo doc..te pup,ai grija de tine..tu as tb sa nasti in septembrie nu,nu te mai vad la zmeurici?

Dariaioana..stiu exact ce simti si ma bucur enorm ca esti bine..eu eram extaziata cand l-am vazut pe bebe..acum numar zilele sa trecem si noi de perioada asta mai riscanta..am emotii mari..cat despre chisturi ,fibroame,ei bine eu nu am avut chsituri pana acum,dar m-am trezit la eco cu unul de 6cm!!!am intrat in panica,aveam si un fibrom vechi a ramas tot atata e de vreo 5cm,cat nu creste e OK..plus acum am o gramada de fibroame mai mici-asta-i pricopseala dupa IA si FIV-uri repetate..am mai avut in iulie un chist la san,am innebunit weekendul ala cand l-am descoperit,mi s-au schimbat brusc toate prioritatile in viata...noroc ca a disparut..asta tot de la hormoni,astea sunt riscurile

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Am uitat sa va spun cum a decurs intalnirea mea de ieri cu psihologul si consultantul. Sincer aveam emotii si eram pregatita sa ma bat cu toti dar se pare ca nu a fost necesar.
Politica spitalului e ca in cazul sarcinilor obtinute prin fiv sa se provoace nasterea imediat dupa implinirea celor 40 de sapt. Am rasuflat usurata caci aici se provoaca doar daca ai depasit cu cel putin 7 zile! Asadar, urmatoarea vizita e peste 2 sapt, la 39 de sapt, cand voi fi programata ptr inducere in 7-10 zile iar in cazul in care bebe nu se grabeste tre' sa onorez programarea!
Eu m-am linistit dar acum a inceput sa ploua cu intrebari din partea sotului cu care nu am discutat pana acum despre provocarea nasterii: cum se face, dar de ce se face, cat dureaza, doare mai tare ... Ieri a fost prima parte, sunt sigura ca astazi la munca se gandeste la acest subiect iar cand se intoarce iar incepe interogatoriul, dragul de el

Bianca 37+ AMR 3 sapt!!!
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Muffinuta - da, e minunat ce am vazut, acum 10 zile cand am facut ultima eco, am vazut mai mult forma, acum am vazut ce se zbenguia;cert este ca am avut contractii aseara, am stat vineri in frig si de atunci a inceput asa sa ma doara, insa cand m am bagat la caldura au disparut; am asteptat si f. mult in frig, o ora jumatate, intr o sala de asteptare in care cred ca erau 5, 6 grade, caloriferul era f. mic si abia caldut; in legatura cu fibromul, m am speriat, sper sa nu fie adevarat, dar e ceva este caci am vazut si eu, dar ma intreb ca, de ce alti dr. n au vazut,e adevarat ca am stat si f. mult,. a durat mult eco; mi a masurat si translucenta nucala, cica ar fi 1,20 parca, zice ca e bine, totusi cica sa fac dublutest ca nu strica;nu ma bazez eu f. mult pe acest dr. , totusi asta e cel mai bun la o dist. de 4 km de unde locuiesc; deci si tu ai fibrom, si ti s a spus ca e ok; mie mi a zis acest dr. ca n ar strica sa mai stau prin medicale; adevarul asta este, ca acum 30 min. am luat utrogetsanul oral, fiind la servici si acum ametesc f. rau, plus ca simt f. mare nevoie sa ma intind; asta e, mergem cu Dumnezeu inainte !

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

VA multumesc si va doresc tuturor sa traiti ceea ce am trait noi cand ne-a zis doctorul ca micuta noastra e dezvoltata normal si ca morfologia fetala la 12 saptamani este perfecta !!!

pe toate !

Klu12+

Mergi la inceput