Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (58)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui mababei

Multumesc pentru sfaturi si incurajari! Am rezolvat-o prin telefon de acasa pana la urma! Se pare ca e o enterocolita! Iar vinovata se pare ca e o amarata de gogoasa, singurul aliment consumat din afara casei! Deocamdata febra n-a scazut dar macar nu mai creste! Am incercat si baita calda, si frectia cu otet si algocalminul dar cam fara rezultat! Trebuie sa elimin lighioana! Sper sa-si faca efectul cat mai repede tratamentul!

Merg si eu la somnic, sper ca maine va fi mai bine! Noapte buna fetelor si inca odata multumiri!

mihaela

32+
Fii alaturi de noi si in saptamanile ramase!

Mihaela si eu am avut probleme de la o gogoasa doar febra n0am avut dar o zi,pana am eliminat tot,am zis ca mor si nu-s prapastioasa de felul meu

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2-80% EDY

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Dulciuri am mancat intotdeauna,dar acum din cauza arsurilor doar gust...nici daca-mi fac eu nu-mi dau pace arsurile

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2-80% EDY

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Neatza fetelor. Eu m-am procopsit cu ac boala ca sotul: pneumonie interstitiala. Sa vedemc e se poate face. Aseara i-am zis ca il urasc si azi imi vine sa-i crap capul

29+ Damian Codrut Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sor3lla spune:

Neata "tufetelor" ....am fost si noi ieri la control si raportam un ghiocel mai mic cu cateva zile dar diferenta o avem de la inceput... o greutate de 2,300 kg .. in rest totul bine... Maria K avem aceeasi doctorita si evident o sa nastem tot la Gine 1 ...

sor3lla 34+ Antonio Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Am uitat sa spun ca documentarul respectiv a fost difuzat in ro sub numele de "In pantec".

Kea, multumim de link

Pentru testul de glicemie provocata, nu ai voie nici apa, eu nu l-am facut dar mi s-a spus la clinica atunci cand asteptam pentru analizele de trim 3 si am intrebat daca pot bea putina apa.

33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Neatza...apar si eu..sa nu dau motive de ingrijorari...
Felicitari Monica pentru fetite, sa creasca mari, sanatoase si fericite alaturi de parintii si fratiorul lor
Eu sunt bine...astept data de 4 febr, daca o mai prind..sa vad ce zice dr..oricum colul imi e deschis..astept in orice moment "sa-i scuip"si asa nu mai pot..de dureri de spate..burta..si tot ce poate insemna durere...

Bogdana
34+si + Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Kea, vad ca multe fete stiu ca se poate bea apa, asa ca poate mai bine ignori mesajul meu, cine stie peste ce asistenta am nimerit eu...

33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth

Neatza fetelor. Eu m-am procopsit cu ac boala ca sotul: pneumonie interstitiala. Sa vedemc e se poate face. Aseara i-am zis ca il urasc si azi imi vine sa-i crap capul

29+ Damian Codrut Andrei

Ai grija de tine, ia legatura cu Dr . si stai la caldurica,vezi ce tratament iti recomanda.

28+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Ayla ma bucur ca esti bine si fetitele recupereaza.
Leloo, multumim pt vesti despre Ayla si fetite.
Petrean, tinem pumnii sa mai tii baieteii cat mai mult. Oricum, sunt deja marisori, sunteti in sapt 35, nu?
Lysbeth, nasol cu pneumonia asta. Cred ca si eu as fi avut aceeasi atitudine fata de sot daca ma molipsea, desi saracul cu siguranta nu a vrut... Iti doresc multa sanatate.

Maya 33+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

da Maya..ar tb sa fi ajuns la 2 kg..ca la 32 sapt aveau 1700-1600. vom vedea. Oricum de epiziotomie dc nasc natural..iar nu scap

Bogdana
35+si + Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput