Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (58)
Raspunsuri - Pagina 10
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui petrean Neatza...apar si eu..sa nu dau motive de ingrijorari... Felicitari Monica pentru fetite, sa creasca mari, sanatoase si fericite alaturi de parintii si fratiorul lor ![]() ![]() Eu sunt bine...astept data de 4 febr, daca o mai prind..sa vad ce zice dr..oricum colul imi e deschis..astept in orice moment "sa-i scuip" ![]() si asa nu mai pot..de dureri de spate..burta..si tot ce poate insemna durere...![]() Bogdana 34+ si + Andrei Luca -15.12.2006POZE |
Bogdana trebuie sa prinzi cat mai multe sapt cu puiutii la caldurica , stai linistita in patut, sigur va fi bine
.Cred ca este mult mai greu cu 2 bb-i in burtica,este si mai grea dar mai aveti putin si intrati in luna noua si va fi bine

29+ cu
Maria-NataliaVine barza!
petrean spune:
Mersi Alina..oricum din ce am discutat cu dr..sanse sa duc dupa 10 febr..sunt minime..sarcinile gemelare rar se duc peste 37 sapt..si ala..e caz exceptional.Avand in vedere ca eu sunt mica de inaltime..si deja am in burta..5 kg...e nasol rau..sa nu mai vb de cum imi arata burta
ca-n filmele de groaza

Bogdana
35+
si
+
Andrei Luca -15.12.2006
POZE
Pisik06 spune:
Neatza!
Am schimbat si noi semnatura
Petrean, hai ca mai ai putin, iti doresc sa stea baietii la culcus cat sa fie totul bine
Niko, ce putin mai ai, tu mai ai cel mai putin dintre noi, zic eu. Uof, cand oi vedea si eu 35 la semnatura
Raspuns: peste 2 saptamani![]()
A, am uitat sa va spun ca si la noi contractiile sunt im floare si mai ales seara, in pat, bebe se ghemotoceste si se intareste intr-o parte, degeaba il mangai eu, ca sta ca un pietroi. Atunci bag repede o no-spa si ma rog sa treaca. Eu ma chinui si cu constipatia, sigur e si asta o cauza
Chiar, de Plici nu stie nimeni nimic? Corinutoooo, intra macar sa ne saluti ca ne bai in sperieti
Pupici pe burtici
33+
Ana Bianca
inapreda spune:
Buna dimineata!
Va astept la o cafea buna, buna cu lapte!
Lysbeth, imi pare tare rau ca esti bolnavioara. Ai grija de voi si nu-l mai stresa pe tati 
Petrean, felicitari pentru bebeii grasunei.Curaj ca a mai ramas putin.
Ayla, tare ne bucuram ca bebitzele recupereaza repede si ca tu te simti bine. Te asteptam din nou printre noi! 

Gina
30+
Va rog dati-mi sugestii de nume titi pt. bebe mic
Poze
AMR
alina.n spune:
Sarbatorim si noi azi o noua saptamana,curand schimbam prefixul
.
29+ cu
Maria-Natalia
Vine barza!
florinela79 spune:
Petrean
, acum m-am uitat la pozele tale, o ce burtica frumoasa si mamaica. Eu ziceam ca e burta mea mare
.
Sa fie bebeii sanatosi si Andrei sa sa se joace cat mai repede cu fratiorii
.
Aveam 4 ani la nasterea fratelui meu si toata lumea ma intreba "esti bucuroasa ca o sa ai un fratior sa te joci cu el?"...de fericire cand am plecat la maternitate la mama, mi-am luat cartile de joc "Pacalici", sa ma joc cu el....dezamagire...era asa mic, nu deschidea ochii si era transparent
...am zis ca "nu-mi place"
.
Andrei este si mai mic....dar va fi o fericire sa ai 3 baieti...se vor distra pe cinste
.
Deci dupa 4 feb. ne pregatim sa.....oooo ce putin
.
fbruma
anamariame spune:
Bogdana, tu ai pastrat cumva legatura cu Silvi8? Sau retin eu gresit? Daca da, da-mi te rog pe pm numarul ei de telefon, eu am mai intrebat fetele pe aici, dar cum nu mi-a raspuns nimeni, am zis ca nu il stiu fetele...Ana-Maria
27+
florinela79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pisik06 Neatza! Am schimbat si noi semnatura ![]() A, am uitat sa va spun ca si la noi contractiile sunt im floare si mai ales seara, in pat, bebe se ghemotoceste si se intareste intr-o parte, degeaba il mangai eu, ca sta ca un pietroi. Atunci bag repede o no-spa si ma rog sa treaca. Eu ma chinui si cu constipatia, sigur e si asta o cauza ![]() Chiar, de Plici nu stie nimeni nimic? Corinutoooo, intra macar sa ne saluti ca ne bai in sperieti ![]() Pupici pe burtici ![]() 33+ Ana Bianca |
Acelasi lucru il patesc si eu cu contractiile...si mi se mai intampla cand intru sub dus,....cred ca se sperie pampalica asta mic din burta de zgomotul dusului

33+
fbruma
petrean spune:
da anamariame...eu tin legatura cu ea..am vb vineri cred, si era la spital inca..spera sa o lase..insa cred ca nu a lasat-o ca nu a dat nici un semn...
Bogdana
35+
si
+
Andrei Luca -15.12.2006
POZE
plici plici spune:

la toate fetele
monica 

si fetitelor multa sanatate!!!!
pisik, aris sunt acilea, am mult de lucru, incerc sa nu nasc pe scaun la birou 
al meu pici e pe teava de la 29 saptamani, va dati seama ca sunt cu morcovu cat casa...luni aflu sigur ce si cum
caci ma dcu la spital pt bilant (ce-o mai fi si ala)
maria curaj (iti zic tie si ma incurajez si pe mine hihihi), petrean
picii tai or sa fie bine, o sa vezi, si frumosi amandoi ca andrei
(pt care am o pasiune...e scump rau)
va pup pe toate toate...mai intru diseara sa va citesc din umbra si va spun ce si cum sigur sigur...![]()
ce de saptamani am...hihihi
corina
36+
robert andrei