Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (58)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Fetelor...am o problema , nu-i ingrijoratoare....iar au inceput neamuri, rude si ce mai am ...ca sa pun nume de sfant la baiat...offf...sa le satisfac si lor capriciul.
E o batalie pe numele la asta mic ce n-am vazut...
Deci pica al doilea nume Mirel (numele sotului)...inspirati-ma cu un nume de sfant care rimeaza , se potriveste cu Alber, ca eu una nu am inspiratie.
Nu mai zic ca ma seaca socrame cu Mateo in sus Mateo in jos...frumos nume...dar eu m-am invatat cu Albert .
Ca ei nu gasersc nume de alint la Albert...si le-am zis ca-i pot spune Berty ce nu-i frumos??

33+

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Vai Florinela..ma apuca rasul cand te aud....citesc...ca-mi aduc aminte de prima mea nastere..toti sa-i pun Gheorghe..ca asa-l cheama pe socrumeu..sau dc era fata Ana..ca asa o cheama pe soacra-mea...si atunci le-am spus.."eu l-am purtat..eu il nasc..cresc..si cu asta basta..deci eu ii pun numele". Acum la fel..discutii..ca ce..si cum..si sincer..am decis sa anuntam numele copiilor dupa ce ii vom inregistra
Plici..sa-ti dea Dumnezeu un copil sanatos si frumos ca Andrei al meu..de aia ii pui numele Andrei?

Bogdana
35+si + Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Corina, chiar ca nasti la birou. ce te inbidiez ca inca mai lucrezi, iar ma apuca jalea. Abia asteptam sa vedem ce iti spune doctorul luni

Florinela, mie mi se pare ca Mihai si Cristian se potrivesc cu Albert

33+ Ana Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

da Maya..ar tb sa fi ajuns la 2 kg..ca la 32 sapt aveau 1700-1600. vom vedea. Oricum de epiziotomie dc nasc natural..iar nu scap

Bogdana

POZE

Epiziotomie... brrrr... nasol...
Sigur au mai mult de 2 kg. Cunosc o mamica ce a nascut recent gemeni la 35 de sapt si desi ea nu avea burta f mare, copiii aveau unul 2,5 kg si unul 2,4kg. Bine pt copilasi, mai nasol pt mamica... Dar binele lor primeaza intotdeauna.

Maya 33+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Neatza si de la noi....ca am facut in sfirsit ochisori...in afara faptului ca seara adormim mai tirziu decit am facut-o in toata sarcina (adica pe la 23...) si ca ma trezesc de 2-3 ori pe noapte ca sa merg la baie, slava domnului nu am probleme cu somnul, lucru destul de neasteptat pt mine avind in vedere cit de "activa" sint toata ziua...

Ma bucur pt fetele care se apropie vertiginos de termen (eu consider 37 la fel de la termen ca si 40 sapt, ca asa scrie si prin carti) si...parca va invidiez un pic. Apoi imi amintesc ca mai exista un pas pina la a pleca cu bebeii acasa, si parca ma apuca frica....mai ales cu atitea incertitudini legate de modalitatea de nastere. Era mult mai simplu cind stiam ca voi naste natural, sau apoi cind stiam ca voi face cezariana....asa, cu "mai vedem" nu reusesc sa ma pregatesc psihic pt ce va urma si sa ma mobilizez.

if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Feteleeee !! Care ati tinut legatura cu Ayla in timpul travaliului, sinteti mai apropiate..M-am speriat, a intrat acum pe YM si are un status ciudat....ne puteti da ceva vesti?

if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Plici mama da ce mai cauti tu pe la birou, vrei sa nasti pe acolo?
Mai bine stai pe acasica si te relaxeaza acum cat mai ai timp ca pe urma...are grija bb sa te tina activa

29+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

maya..eu l-am nascut pe andrei cu 3100 si epiziotomie..deci asta va fi gen "pistol cu apa":((dar deh....
pisigri..dr considera tot ce e peste 37 sapt ca fiind nastere la termen, asa k...

Bogdana

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Pisigri, cam la fel si la mine cu pregatirea psihica, doar ca eu am ceva mai mult timp. E la fel de incerta situatia si la noi.Florinela, ce zici de Albert Gabriel? Mie imi place foarte mult, si desi sotul nu e fan, daca aveam baietel, sigur strecuram eu si Gabriel la nume . Dar e fetita si am decis sa ii spunem Eva, sa vedem daca in combinatie cu nume de sfant sau nu. Cel mai probabil va fi Eva Maria.Ana-Maria 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

pisigri vad si eu statusul da nu am curaj sa o bazai...fetele stiti ceva?

29+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput