Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (58)
Raspunsuri - Pagina 8
novus spune:
eu dulciuri nu prea mananc ,dar in schimb termin punga de seminte pe zi !!! si sticlele de Borsec ![]()
la desert !!!
34+ cu
Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
florinela79 spune:
MariaK

, mai ai un pic ce bine ca si tu si bebe sunteti ok, si o sa te bucuri de pufuleata asa curand.
Eu inchei cele 33 de saptamani sambata...si deabea mai pot sa stau in pat...ma chinui de nu mai pot...nu-i place la bebe decat in picioare (dar nici astea nu ma mai asculta ca ma dor si se umfla).
Pana adorm vai de vai, trebuie sa cad lata, ma rostogolesc cand pe o parte cand pe alta.
Pe 11 sunt in saptamana 35, fac ecografiea...sa vedem ce face bebe mic....oricum este cu capul in jos..si dimineata se infoaie in burta.
deasemenea are o mare admiratie pentru tasu...cum vorbeste cu el ..cum e gata sa impinga in burta..sa dea din picioruse.
eu vorbesc cu el...dar cu mine cred ca s-a obisnuit..."ce mai zice si asta?..toata ziua vorbeste?
".
33+
fbruma
florinela79 spune:
Cu dulciurile ma confrunt si eu de o saptamana...mananc ca inconstienta...o savarina minim pe zi(mi-a picat pe savarine..le fac astia in Cora asa siropoase dulce - acrisor si proaspete
)...nu-i deajuns ca-s cat China de mare...
.
In seara asta am servit 4 clatite cu dulceta si 2 cani de lapte dulce.
Ma duc sa ma pun la somn...ca daca stau mai pun mana sa bag ceva "la laborator"....si chiar nu mai pot adormi.
Noapte Buna!
33+
fbruma
inapreda spune:
Maria, poti fii mindra de Cassandra ta! Ma bucur ca a facut posibila o nastere naturala. Felicitari si
la amindoua!
Gina
30+
Va rog dati-mi sugestii de nume titi pt. bebe mic
Poze
AMR
Nikoleta20 spune:
fetele...fetele...
am mai crescut cu o saptamana 
maria k ce bine de tine...mai ai asa putin...de parca eu as avea mai mult...dar cred k nu constientizez ink ce aproape e momentul...nici nu vreau sa ma gandesc k ... am o oroare de spitale si seringi
mai sunt cateva ore si imi vad si eu bblul...lighioana mik ce ma trozneste de zici ca-i Doroftei...
ca vb de dulciuri..eu cred k intrec orice masura...manank k sparta(de ex,in seara asta am papat 2 cremsnituri,k mie pe astea mi s-a pus pata;iar acu 5 min am reusit sa golesc un borcan de dulceata de zmeura
,am papat cu painica si unt pana se goli recipientu'...)si acu beau apa sa ma satur...ma mai mir de ce m-am facut cat vaca,ca ma vazui si io in poze...pana acum nu realizam ca sunt "chiar atat"...
Nikoleta 20
35+
Mario Andrei
poze la albumul DC
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1
aris26 spune:
fetelor unde e PLICI???
am cautat si vad ca nu a mai scis dupa 26 ian.
32+
poze
AMR 8 saptamani 
aris26 spune:
sunteti fericite ca puteti manca atatea dulciuri. la ce arsuri de stomac am dulciurile ar mai lipsi
32+
poze
AMR 8 saptamani 
denisamada spune:
Buna dimineata! 
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kea Am inteles ca n-am voie sa mananc si nici sa beau incepand de la la 12 noaptea, dimineata la 8 trebuind sa fiu la analize. Dar intrebarea mea e, nici apa n-am voie? Fara apa 8 ore, nu stiu daca rezist. |
Apa e voie, nu bauturi indulcite (sucuri, ceaiuri etc), care pot influenta valoarea glicemiei.
Denisa-Madalina
28+
cu Adela-Marisa
Dodo-pui spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Maria_K
multumesc, dar la cum ma cunosc, pe la dilatatie 3-4 o sa ma apuce turbarea ![]() Maria 35+ Casandra-Maria vine bb!![]() Pozele noastre |
se pare ca nu esti singuracare pe la aceasta dilatatie ...turbeazaBlogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2-80% EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Leeloo21 mesaj de la ayla: imi spune ca se simte bine si ca fetitele recupereaza.. este bucuroasa ca a putut naste natural si ca se recupereaza foarte bine, face dus..poate sta in fundulet..poate primii vizite..se plimba..si ca este o diferenta intre ea si cele cu cezariana..se gandeste la noi toate si ne incurajeaza sa avem..si noi curaj ca si ea! este o draguta ca se gandeste la noi! si ne multumeste si ea pt incurajari! o sa ne vina si noua randul(vorba ei) si trebuie sa ramanem unite si sa ne sustinem! va pupa ![]() Cristina cu bebe mic 32+ ![]() nasterea in apa |
Ayla
si numai bine,ma bucur sincer ca printesele recupereaza
Leeloo21
ca ne aduci vesti
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2-80% EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!