Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (58)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Mariaaa, ce putin mai ai!!! Abia asteptam sa te sustinem! Unde nasti? Si cu ce doctor? Si cum? In sfarsit, prima care naste in Cluj!!!

29+ Brisees

gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

o sa nasc la Gine1 cu dr. Bartok Ildiko. Natural

Maria 35+ Casandra-Maria

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Mai fetelor, nici nu mai stii ce sa crezi si ce sa citesti.
Aseara am vazut un documentar care a fost difuzat pe National Geographic mai demult, poate unele dintre voi l-au vazut si acolo spunea ca dupa 26 de saptamani, 90% din timp bebe doarme si doar 10% din timp e activ si ca atunci cand doarme n-ai cum sa-l trezesti. Deci daca iau de bun documentarul asta, atunci nu pot sa inteleg cum poate sa miste in fiecare ora si nici cum sa-l trezesti ca sa-i monitorizezi miscarile.
Despre documentarul asta e vorba, poate unele din noi l-au vazut: http://www.youtube.com/watch?v=2jMNO2vC-GQ

Vreau sa va intreb daca voi manacati dulciuri multe. Eu mereu am mancat dulciuri, dar acum parca sunt disperata. Kg am luat putine in sarcina, cred ca nu mai e nimeni intre voi cu asa putine, desi mananc normal, ca intotdeauna. Analizele sunt ok, asa zice doctorita. Iar eu arat ca intotdeauna, adica slaba, numai burtica a crescut.

Stiu ca povestea cineva mai demult de testul acela de hiperglicemie provocata (sper ca asa se numeste), si as vrea sa intreb pe cele care l-ati facut ce trebuie sa fac inainte de asta. Am inteles ca n-am voie sa mananc si nici sa beau incepand de la la 12 noaptea, dimineata la 8 trebuind sa fiu la analize. Dar intrebarea mea e, nici apa n-am voie? Fara apa 8 ore, nu stiu daca rezist.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Am uitat sa spun ca documentarul respectiv a fost difuzat in ro sub numele de "In pantec".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

mesaj de la ayla:

imi spune ca se simte bine si ca fetitele recupereaza.. este bucuroasa ca a putut naste natural si ca se recupereaza foarte bine, face dus..poate sta in fundulet..poate primii vizite..se plimba..si ca este o diferenta intre ea si cele cu cezariana..se gandeste la noi toate si ne incurajeaza sa avem..si noi curaj ca si ea!

este o draguta ca se gandeste la noi! si ne multumeste si ea pt incurajari!

o sa ne vina si noua randul(vorba ei) si trebuie sa ramanem unite si sa ne sustinem!

va pupa

Cristina cu bebe mic 32+

nasterea in apa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Multumesc pentru sfaturi si incurajari! Am rezolvat-o prin telefon de acasa pana la urma! Se pare ca e o enterocolita! Iar vinovata se pare ca e o amarata de gogoasa, singurul aliment consumat din afara casei! Deocamdata febra n-a scazut dar macar nu mai creste! Am incercat si baita calda, si frectia cu otet si algocalminul dar cam fara rezultat! Trebuie sa elimin lighioana! Sper sa-si faca efectul cat mai repede tratamentul!

Merg si eu la somnic, sper ca maine va fi mai bine! Noapte buna fetelor si inca odata multumiri!

mihaela

32+
Fii alaturi de noi si in saptamanile ramase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Mai fetelor, nici nu mai stii ce sa crezi si ce sa citesti.
Aseara am vazut un documentar care a fost difuzat pe National Geographic mai demult, poate unele dintre voi l-au vazut si acolo spunea ca dupa 26 de saptamani, 90% din timp bebe doarme si doar 10% din timp e activ si ca atunci cand doarme n-ai cum sa-l trezesti. Deci daca iau de bun documentarul asta, atunci nu pot sa inteleg cum poate sa miste in fiecare ora si nici cum sa-l trezesti ca sa-i monitorizezi miscarile.
Despre documentarul asta e vorba, poate unele din noi l-au vazut: http://www.youtube.com/watch?v=2jMNO2vC-GQ

Vreau sa va intreb daca voi manacati dulciuri multe. Eu mereu am mancat dulciuri, dar acum parca sunt disperata. Kg am luat putine in sarcina, cred ca nu mai e nimeni intre voi cu asa putine, desi mananc normal, ca intotdeauna. Analizele sunt ok, asa zice doctorita. Iar eu arat ca intotdeauna, adica slaba, numai burtica a crescut.

Stiu ca povestea cineva mai demult de testul acela de hiperglicemie provocata (sper ca asa se numeste), si as vrea sa intreb pe cele care l-ati facut ce trebuie sa fac inainte de asta. Am inteles ca n-am voie sa mananc si nici sa beau incepand de la la 12 noaptea, dimineata la 8 trebuind sa fiu la analize. Dar intrebarea mea e, nici apa n-am voie? Fara apa 8 ore, nu stiu daca rezist.
Eu am facut testul ptr ca luasem 3,5 kg intr-o luna si dr a zis ca e prea mult.Am baut apa si noaptea si dimineata si la laborator mi-au zis ca nu e nici o problema daca bei apa.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 30+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Buna seara fetele!

Chatonel, bine ai venit!
Mababei, sanatate multa. Si eu stiu de paracetamol pt febra, nu e bine sa stai asa
Ilinca, ce impresionanta e povestea ta cu elevii. Mare lucru sa fii asa iubita la o clasa de copii mari. Mie mi se par turbate generatiile astea tinere si nu sunt o baba
Maria_k, oau! ce putin mai ai. Drum bun si sa stii ca agitatele sunt dupa colt
Leloo, felicitari pt rezultate. Eu cred ca nu are rost sa ne stresam cu numaratul asta al miscarilor, am mai spus, bebeii sunt mai mari acum, plus ca unii poate sunt mai lenesi. Eu zic ca-i suficient sa miste
Kea, bine ca mai aud si eu pe cineva, ca era sa ma duc sa ma caut la bibilica. Eu mananc de sparg dulciuri, bine, la mine se si vede, am luat aproape 14 kile pana acuma, nu ca eram vreo slabuta. Glicemia e ok, dr. a zis ca nu e cazul de test cu glucoza, decat daca esti suspecta de diabet si ai avut glicemia mare si inainte de sarcina. La mine nu e cazul.

Pupici pe burtici

32+ Ana Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

kea am urmarit si eu emisiunile de care spui..si pe national geographic..si pe net..le-am tot vazut si revazut..stiu despre ce vorbesti..insa asa cum a mai zis cineva mai sus (scuze n-am retinut numele) bebele se misca si in timp ce doarme..viseaza, tresare..se muta dintr-un loc in altul..si tot asa..eu cel putin il simt pe al meu mai toata ziua..normal ca are si momente cand sta linistit..si parca nu misca..insa cred ca daca suntem cu adevarat atente o sa observam ca rar trece o ora sa nu miste..cel putin la mine se simte..si pe bebe mic eu il fac sa se miste daca vrea..ma joc cu el..spre ex..adineauri stateam pe spate si am pus (nu cu intentie sa ma joc cu el) pe burtica telecomanda de la tv..si el a inceput sa o miste cu manutele si piciorusele..facea telecomanda k in balansoar..foarte dragut a fost..si 5 minute a miscat-o incontinuu cat am vorbit cu mama la telefon..k na..nu avem inca somn..

si eu pap dulciuri in prostie..am luat 10kg pana acum..am s aincerc insa sa ma opresc din a manga aceste alimente daunatoare..incet incet

va pup..poate ne mai povestiti si voi din experientele voastre caraghioase cu bebitii in burtica

Cristina cu bebe mic 32+

nasterea in apa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Salutare viitoare mamici !!!!

Oauuuu ce ati mai scris !!!!

Maine merg si eu la control , de abia astept sa vad ce mai face bebelina si sa stabilim strategia pt nastere !!!
Sotul a fost super simpatic aseara, m-a intrebat lui cand o sa-i fac instructajul ???!!! L-am lamurit ca trebuie sa aiba ceva bani in portofel si in rest ma descurc eu...

Chatonel, bine ai venit !!!! sper ca nu am gresit numele

34+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput