Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (58)
Raspunsuri - Pagina 19
chatonel spune:
veteranelor, merci de primire!
Multumesc asemeni, tuturor fetelor care m-au intimpinat, sinteti niste dragute!! 
Io acum am ajuns acasa, am fost pe drumuri, asa ca am de recuperat la citit ...
Fille du Sud
32+
Toulouse, la ville rose
aris26 spune:
kea - caruciorul si varsta sarcini intra automat la fiecare mesaj, le-am trecut la semnatura in profilul personal, doar ca trebuie sa ai grija sa modifici nr. de saptamani o data pe saptamana. daca nu stii unde trebuie sa intri iti explic
32+
poze
AMR 8 saptamani 
aris26 spune:
ina - asta ziceam si eu mai devreme. chiar nu e cazul sa fim prapastioase. transmitem energii negative in jurul nostru
32+
poze
AMR 8 saptamani 
carmenada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 fetelor mesajul de la ayla este recent? eu am o banuiala ca nu e nimic grav, doar ca ii e greu sa le vada acolo, singure, mici...cum se lupta pt viata si ea nu poate sa le ia in brate, sa le alinte...trebuie sa fie nishte momente groaznice 32+![]() poze AMR 8 saptamani ![]() |
Da, mesajul este de acum o jumatate de ora, si banuiesc si eu acelasi lucru ca si tine ca ii este greu sa le vada pe fetite conectate la aparate si sa nu le poata tina in brate. Nu am insistat cu intrebarile, pentru ca nu vreau sa o stresez, am incercat doar sa o incurajez. Daca mai aflu ceva va tin la curent.
Carmen
29+
Leeloo21 spune:
kea..urmareste pasii:
contul meu
profil personal
editeaza profil (nume si parola)
si jos de tot ai obtiuni profil (apesi pe + )
si prima chetie e semnatura..si acolo scrii tu ce vrei..iti poti alege si ce smilie vrei tu)
si alege si obtiunea "da" mai jos la semnatura auto
pup
Cristina
cu bebe mic 32+ 
nasterea in apa
Timi07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui florinela79 Fetelor...am o problema E o batalie pe numele la asta mic ce n-am vazut... Deci pica al doilea nume Mirel (numele sotului)...inspirati-ma cu un nume de sfant care rimeaza , se potriveste cu Alber, ca eu una nu am inspiratie.Nu mai zic ca ma seaca socrame cu Mateo in sus Mateo in jos...frumos nume...dar eu m-am invatat cu Albert .Ca ei nu gasersc nume de alint la Albert...si le-am zis ca-i pot spune Berty ce nu-i frumos?? 33+![]() fbruma |
Scuza-ma dar eu chiar nu pricep de ce trebe sa le dai socoteala la rubedenii...oricat de apropiate ar fi. Eu n-am permis nimanui sa-mi dicteze ce sa fac cu copilul meu. Nu depind de nimeni si daca m-ar ajuta cineva cu ceva si ar indrazni sa-mi impuna propriile rguli pt asta m-as lipsi de ajutor. Copilul meu e responsabiliteatea mea si-a sotului meu ca doar noi l-am conceput si ma priveste cum il zic, cum il cresc. Sa nu intelegi gresit, accept sfaturi si le si adopt daca le consider utile dar nu fac compromisuri de dragul altora.
Alege un nume pt copilul tau care ti-e drag si daca se potriveste cu ce vor restu bine daca nu...nu.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
cris_tinaus spune:
Chatonel intru si eu cu urarile de bun venit de rigoare, speram sa te simti bine printre noi!
Cred ca ne
toate pentru fetitele Monicai, sa fie bine. Spun asta pentru ca am trecut printr-o intamplare de genul, nu personal ci o verisoara de-a mea...a nascut fetita la 26 de saptamani cu 800 gr, in zilel acelea a trait practic cu rasuflarea la gura din ora in ora, cand medicii ii spuneau ca e bine ca a mai trecut putin..ca azi a mancat cu 5 gr. de lapte mai mult ca ieri. Acum fetita are 10 ani, e mare, f frumoasa si muult mai inteligenta decat copiii din clasa ei. deci..ii spun Aylei "CAPUL SUS" ca vor fi bine printesele![]()

Cristina 32+ si
Ana
http://picasaweb.google.com/cristinahiticas/Bebelush#
Maya25 spune:
Carmenada, multumim pt vestile bune despre Ayla si fetitele ei.
sa fie in continuare tot mai bine.
Imi pare rau ca ai contractii dar e bine ca azi mergi la medic sa vada despre ce e vorba, sigur vei primi tratament.
Maya
33+ 
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png
cris_tinaus spune:
Tufete
Eu m-am procopsit cu alta problema..la care ma gandeam azi-noapte pe la 3..
..ajutati-ma si pe mine...ca de obicei..m-am grabit (sau cel putin asa am eu impresia) cand am cumparat cariciorul. L-am luat fara landou...la mom respectiv am intrebat daca se preteaza si la nou-nascuti, mi s-a spus ca da...spatarul se lasa in pozitie verticala, are aparatoare de picioare..toate alea..dar acum cred ca mi s-a atasat piticul ala rau de neuron...
..am vazut ca aproape toate care ati luat carucioare ati luat cu landou...oaa o sa pot scoate mazarica la plimbare asa, cu caruciorul? din spital m-am gandit ca o pot scoate cu scoica..si asa o sa fim cu masina...dar..ce ar fi sa cumpar si un portbebe,, unul care sa il pot pune si in carucior...oare are sens?m-am gandit ca ar prinde bine si in cazul in care nu am dormi acasa intr-o seara de exemplu..sau vorba voastra..in concediu...asta tinanad cont ca patutul e de lemn si clar nu pot sa il car dupa mine....
..Help!!
Cristina 32+ si
Ana
http://picasaweb.google.com/cristinahiticas/Bebelush#

Imi mai dai un indiciu?