Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (58)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_tinaus spune:

oare ce-am ispravit de mi-a aparut mesajul lde atatea ori?...pot sa le sterg?

Cristina 32+ si Ana

http://picasaweb.google.com/cristinahiticas/Bebelush#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

cristina..noi avem carucior su cu landou si cu scoica pe langa cel sport normal..dar cunosc mamici care au obtat pt carucioare fara landou si nu au probleme cu bebeii..acum daca vrei sa iei landou..incearca sa cumperi de la aceeasi firma ca sa poate fi atasat cadrului carutului pe care l-ai luat deja..respectivele femei (nasa noastra de cununie chiar) chiar a insistat k landoul nu are sens..insa ne-am gandit si noi exace la ceea ce ati spus mai sus..ca il putem folosii si pe post de patut atunci cand suntem in deplasare..landoul am inteles ca se foloseste la plimbare pana la 6 luni..un timp indelungat..depinde cand il scoti..dar noi cum o sa prindem destul de cald afara..banuiesc ca dupa vre-o luna..sigur il scoatem incet incet afara..si are nevoie de protectie a spatelui..

sper sa iei decizia cea mai buna pt tine si bebe

Cristina cu bebe mic 32+

nasterea in apa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_tinaus

Tufete
Eu m-am procopsit cu alta problema..la care ma gandeam azi-noapte pe la 3....ajutati-ma si pe mine...ca de obicei..m-am grabit (sau cel putin asa am eu impresia) cand am cumparat cariciorul. L-am luat fara landou...la mom respectiv am intrebat daca se preteaza si la nou-nascuti, mi s-a spus ca da...spatarul se lasa in pozitie verticala, are aparatoare de picioare..toate alea..dar acum cred ca mi s-a atasat piticul ala rau de neuron.....am vazut ca aproape toate care ati luat carucioare ati luat cu landou...oaa o sa pot scoate mazarica la plimbare asa, cu caruciorul? din spital m-am gandit ca o pot scoate cu scoica..si asa o sa fim cu masina...dar..ce ar fi sa cumpar si un portbebe,, unul care sa il pot pune si in carucior...oare are sens?m-am gandit ca ar prinde bine si in cazul in care nu am dormi acasa intr-o seara de exemplu..sau vorba voastra..in concediu...asta tinanad cont ca patutul e de lemn si clar nu pot sa il car dupa mine......Help!!

Cristina 32+ si Ana

http://picasaweb.google.com/cristinahiticas/Bebelush#
Scaunul de masina nu e compatibil cu carutul?Sunt scaune care se monteaza pe carut in locul landoului.Daca ai posibilitatea de a schimba scaunul de masina cu unul din aceeasi gama cu carutul te poti lipsi de landou care oricum se foloseste pana pe la 6 luni.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 30+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

CAPITOL NOU

Maria 35+ Casandra-Maria

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

bebe shtrumf
eu nici cind eram sigura ca voi naste natural nu am luat in calcul varianta epiduralei, initial pt ca am auzit prea multe cazuri in care se optase din timp pt epidurala care pina la urma nu s-a mai facut din diverse motive nemedicale. ulterior am citit mai multe si am ajuns la concluzia ca ai doua variante:
- fie iti pun epidurala dupa dilatatie 4 si ti-o intrerup/reduc substantial pe la dilatatie 8 ca sa poti sa impingi eficient in faza de expulzie (care pina la urma este cea mai dureroasa)
- fie ti-o lasa si in faza de expulzie insa risti sa nu poti impinge eficient, nu simti contractiile, si procentul cazurilor in care devine necesara utilizarea forceps/vacuum creste simtitor.

Acuma, nu stiu cit de dureroase sint contractiile intre dilatatie 4 si 8, si daca montarea epiduralei este cu adevarat o alinare binevenita, sau daca se poate trece peste faza asta cu curaj, optimism, tehnici de relaxare si respiratie.

if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/

Uite eu ii rog de sanatate celui/celei ce-a inventat epidurala. Nu intru in detalii ca oricat as avea grija ce scriu tot ar suna scary nasterea (DAR NU E!!! dovada ca mi-s la a doua)
Inca o mentiune foarte importanta, nu cred ca nu vei fi conectata la aparate in momentul nasteri unde se va vedea clar cand vin contractiile iar mosasa/dr te va dirija cand sa impingi.
Eu am simtit o presiune ca atunci cand trebe sa mergi la wc in mom cand trebuia sa nasc si in rest....mai nimic.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput