Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (58)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

florinela - nu vad cum sa-i dai metabolismul peste cap, mai ales ca ei in primele luni habar nu au ce e ziua si ce e noaptea, atata timp cat este hranit si schimbat cand trebuie, poate sa doarma cat are chef, sincer de aia nu mai poate el ca nu e in patutzului lui cu saltea de cocos si lenjerie cu ursuletzi

mai fetelor, sunt eu nebuna? ma uit la filmuletele astea cu nashteri si in loc sa ma sperii eu sunt din ce in ce mai calma, mi se pare atat de natural incat sunt ferm convinsa ca o sa fac fata cu brio. ce grozava ma dau eu acuma
bine, mi-au scos ei amigdalele pe viu si nu am murit, mai ales ca nu ma ashteptam sa doara, dar acum cand ma duc pregatita sa suport ce e mai rau...

32+
poze

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

hmm..filmul cu negresa a fost o nastere naturala...acum la asta cu cezariana..doamne..mi se pare mare incizia aia..si urat mai aratam pe dinauntru..cu sange asa..vai..nu e frumos atatea straturi de piele..sper sa pot naste natural...ceea ce n-am stiut este ca se face epidurala si la cezariana?..de ce?..k si asa nu simti nimic..k banuiesc ca anestezia epidurala este alta decat anestezia de cezariana..sau e aceeasi?

vizionez incontinuare..

Cristina cu bebe mic 32+

nasterea in apa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Eu pe ambii copii i-am nascut natural cu epidurala si ptr nimic in lume nu as alege sa nasc fara anestezie.La prima nastere mi-au facut epiziotomie ptr ca fetita avea cordonul in jurul gatului iar la a doua nastere nu m-au mai taiat deloc.Cat despre impins dr si moasele iti spun cand trebuie sa impingi ptr ca totul se monitorizeaza.Deci sfatul meu este sa optati ptr epidurala.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 30+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Noi anul asta deja stim ca ne vom invarti numai pe langa casa. Cel mult pe o raza de 200 km. In ro nu mergem,am citit ca nu trebuie copilul tinut mai mult de trei ore continuu in scaunul de masina, si ca le fiecare trei ore se recomanda o pauza de minim 30 de minute. In ritmul asta chinui si copilul, ne chinuim si noi. Eu zic ca e prea mic pentru drumuri asa lungi. Poate n-are chef sa manance numai in pauzele alea gandite de mine si mai trebuie sa fac inca nu stiu cate.
Legat de nume, noi am hotarat sa nu-l spunem la nimeni pana nu se naste copilul. In felul asta evitam comentariile. Daca cumva va intrebati cum reusim sa tinem secretul, ei bine, e foarte simplu, inca nu ne ne-am hotarat la un nume. Mi se pare tare mare responsabilitate. Daca nu-i place?
Si mai vreau sa va intreb, voi nu va faceti tot felul de griji? Adica eu ma gandesc cu groaza ca am folosit produsele de curatat pe perioada sarcinii, ca atunci cand curatam cuptorul parca era cam tare mirosul, ca am fost la nu stiu ce institutie si acolo dadeau aia cu var si era iarasi miros puternic, ca am mancat de doua ori toata sarcina ficat desi stiam ca nu-i voie si cate si mai cate. Eu ma rog in fiecare zi sa fie bebe sanatos, asta e cel mai important. Grijile cu nasterea inca nu le am, cred ca ma apuca mai incolo. Eu nu ma pot hotari la ce spital sa nasc, foarte aproape nu-i nici unul. Am de mers intre 20-30 de minute pana acolo.
Multumesc pentru raspunsurile cu bautul apei inaintea testului de diabet, o sa sun eventual sa mai intreb inca o data. Mi-e sete de pe acum.
Si Novus, multumesc de idee, dupa ce m-am indopat cu dulciuri ,am mai gasit si niste seminte gata curatate de pus in paine si le-am savurat si pe alea.
Si mai intreb inca o data, poate cineva totusi imi raspunde: carucioarele si varsta sarcinii le introduceti la fiecare mesaj sau se salveaza undeva ca si semnatura?

Sa avem toate copilasi sanatosi!

Mergi la inceput

pisik - nici la noi grecia nu e acasa. cipru e acasa si acolo ajugem doar cu avionul. dar nu imi fac probleme cu medici, o sa tin legatura cu pediatrul meu prin telefon si in caz de urgentza sigur gasesc un spital la maxim o ora distantza. ca ei au drumuri nu ca noi
nu pot sa uit anul trecut in corfu era plin de bebelushi....nici nu iti inchipui cat de fericiti erau in apa aia curata-curata. am vazut chiar un bb de pana in 2 luni(nishte nemti).
de limba nu trebuie sa iti faci probleme, sunt o tara care traiesc din turism, toata lumea vorbeshte engleza, ca altfel ar muri de foame, iar medicina are "limba" ei internationala.

32+
poze

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

Carmenada, mult succes la intalnirea cu bebelina! Te asteptam cu vesti bune!

Fetelor, ati vazut ca avem vesti bune despre Ayla? Parca mi s-a luat o piatra de pe inima! Are mult laptic, fetitele sunt hranite cu lapticul ei natural, Doamne ajuta sa fie bine in continuare!

Mai stie cineva ceva despre Zori si bebelusul ei???

32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

fetele, haideti cu ceva vesti de la ayla. eu nici nu am mai indraznit sa scriu azi, tot citesc sa vad daca ati aflat ceva. sper sa fie totul bine, sa fie doar oboseala de vina ca nu are timp sa raspunda. ma rog pentru ele sa fie bine.
alex, poate ne vezi tu si ne zici ceva.

diana 29+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Dyana, vezi ca au scris fetele pe pagina anterioara ca a raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Fetelor eu cred ca n-ar mai trebui sa facem supozitii si predictii pesimiste despre situatia Aylei; poate ne citeste si gindurile noastre nu-i fac bine; stiu ca este in gindurile noastre a tuturor. Monica ne va tine la curent la momentul oportun.

Va rog frumos sa nu va suparati pe mine dar, intr-o situatie similara, nu cred ca mi-ar pica bine sa citesc ginduri pesimiste.

Gina 30+

Va rog dati-mi sugestii de nume titi pt. bebe mic

Poze

AMR

Mergi la inceput

kea - pai 20-30 de minute pana la spital e bine. in bucuresti poate doar daca stai pe aceeashi strada cu spitalul ai shnase sa ajungi mai repede. eu fac 20 de minute noaptea, 45-60 in timpul zilei si peste o ora si jumatate daca prind orele de varf(8-10am). spitalul e la mixim 10 km de casa.

fetelor mesajul de la ayla este recent? eu am o banuiala ca nu e nimic grav, doar ca ii e greu sa le vada acolo, singure, mici...cum se lupta pt viata si ea nu poate sa le ia in brate, sa le alinte...trebuie sa fie nishte momente groaznice

32+
poze

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput