Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (58)
Raspunsuri - Pagina 17
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pisik06 Denisa, si eu vreau sa comand de la Misena, imi plac si au reduceri. Nu eram convinsa de calitatea materialelor, neputand sa pun eu mana sa le simt, dar m-ai lamurit tu ca e totul ok. In cat timp au venit? Eu vreau sa iau de 3-6 luni, ca pt nou-nascuti am vaz ca au numai body-uri, pe care prefer sa le iau din magazin |
Eu am facut comanda pe 28 si azi e 30, nu? Deci 2 zile, prin Fan courier. Si eu tot pt 3-6 luni am luat, cel putin cele pe care le-am luat arata la fel de frumoase, daca nu mai frumoase decat pe site. Imi pare rau ca nu am luat mai multe`, dar tot asa... ma temeam sa nu ma trezesc cu altceva decat mi se pare mie. Nu, eu sunt foarte incantata de ele.

Denisa-Madalina
28+
cu Adela-Marisa
pisigri spune:
bebe shtrumf
eu nici cind eram sigura ca voi naste natural nu am luat in calcul varianta epiduralei, initial pt ca am auzit prea multe cazuri in care se optase din timp pt epidurala care pina la urma nu s-a mai facut din diverse motive nemedicale. ulterior am citit mai multe si am ajuns la concluzia ca ai doua variante:
- fie iti pun epidurala dupa dilatatie 4 si ti-o intrerup/reduc substantial pe la dilatatie 8 ca sa poti sa impingi eficient in faza de expulzie (care pina la urma este cea mai dureroasa)
- fie ti-o lasa si in faza de expulzie insa risti sa nu poti impinge eficient, nu simti contractiile, si procentul cazurilor in care devine necesara utilizarea forceps/vacuum creste simtitor.
Acuma, nu stiu cit de dureroase sint contractiile intre dilatatie 4 si 8, si daca montarea epiduralei este cu adevarat o alinare binevenita, sau daca se poate trece peste faza asta cu curaj, optimism, tehnici de relaxare si respiratie.
if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/
aris26 spune:
florinela - noi suntem plimbareti de felul nostru. in grecia mergem doar cu mashina...deshi vameshi si politishti bulgari...
no comment ca e tara vecina si prietena. in austria tot numai cu mashina am mers, aici inconvenientul bucureshti-arad...ca romani nu au fost in stare sa faca austostrazi nici cat in zimbabue. eu sunt adepta mashinii, imi place sa vad locurile prin care trec, sa ma opresc in diverse orase. concediul meu de suflet ramane cel de acum 4 ani cand am facut turul europei, pana in spania
. cu bb cred ca acum cat e mic e mult mai ushor, cand mai cresc nu prea mai au rabdare sa stea legat in scaun atata timp asta pana pe la vreo 8 ani cand ii pui un psp si un dvd player in bratze si ai scapat de el
. eu nu ma vad in avion cu un copil de cateva luni decat pentru maxim 2 ore. eu vreau sa alaptez, deci....cum sa fac in avion? baile in avion de abia are loc un om normal nici nu vreau sa ma gandesc cate acrobati trebuie sa faci ca sa schimbi un scutec, nici nu vreau sa ma gandesc la o criza de plans in avion cu alti 30 de oameni care au platit sute de euro sa aiba un zbor placut...hmmm...nu e mai bine la tine in mashina? te opreshti cand vrei, il alaptezi in orice parcare pe marginea drumului, schimbi pampersul si nu asfixiezi pe nimeni, plus ca majoritatea bebelushilor adora mersul cu mashina, ii leagana atat de bine![]()
32+
poze
AMR 8 saptamani 
aris26 spune:
pisigri - eu cred ca e f bine daca se poate chiar si intre 4 si 8. macar nu te epuizezi de pomana. contractiile alea de dilatare iti mananca toate puterile.
leeloo - si eu trebuie sa ajung la baby expo. au ramas doua lucruri mari si cam scumpe, sper sa fie la reducere la targ. monitorul audio-video(eu am nevoie de unul mai bun, automat si f scump pt ca e casa mare)si doi: pompa de sani, o vreau pe cea electrica de la philips.
32+
poze
AMR 8 saptamani 
florinela79 spune:
Cunoastem politistii bulgari si vamesii...
Mie imi era ca nu rezista bebe la drum...sa nu ii dau metabolismul peste cap, la drum asa lung.La Greci e superr.
Pana la Nadlac si pana treci Ungaria,...iar iti dai cu pumnii in cap.
fbruma
Leeloo21 spune:
tipa aia negresa...vai..cred ca o sa doara tare..ufff...ma uit la toate filmuletele acum..ma uit la cezariana..vai de mine..nu ma sperie..cred ca bucuria o sa fie foarte mare..sper doar sa am puterea sa imping atat!!!
ufff![]()
Cristina
cu bebe mic 32+ 
nasterea in apa
Pisik06 spune:
Denisa, gata,m-ai convins. Am comandat 2 costumase si o salopetica din aia intreaga
. Pt baietei e super salopetica cu My first Easter, cu 2 iepurasi pe piept. DIn nefericire nu e decat bleu
, eu n-aveamo probl, dar sotu a zis ca e prea bleu
Aris, Pisi, si noi vrem sa plecam cu bebe, la mare prin august si la munte mai devreme. SIncer, mi-ar surade Grecia, dar ma gandesc sa nu fie greu pe acolo cu logistica. Tu, Aris, te duci acasa, dar asa la hotel....trebuie sa studiez problema. Plus ca mi-e teama sa nu se imbolnaveasca si daca la BV sau Cta de bine de rau gasesti medic, in mijlocul Greciei de unde? Si fara sa vb limba..nu stiu, e de gandit.
Eu m-am mutat de la calculator, ca nu mai puteam sta in fund, iar de pe laptop nu pot accesa messul. Oare o mai fi intrat Ayla?
33+
Ana Bianca
denisamada spune:
Am uitat sa ma laud ca avem si comoda pentru bebe, mare, cu sertare, burgund cu crem, cu manere in forma de fluturashi! Exact cum am planuit-o eu, ca de-aia a vrut-o pe comanda.
Inca nu i-am luat saltelutza, dar... ne miscam si noi. 
Intreba cineva cat a costat transportul la Misena. Prin Fancourier a fost 17ron, cred ca trimiteau si prin posta (unde e mai ieftin), dar eu am "o boala" pe posta romana, asa ca ii evit cat pot. 

Denisa-Madalina
28+
cu Adela-Marisa
carmenada spune:
Mai am un mesaj proaspat de la AYLA- Monica in care zice se simte bine, mai are niste contractii dar putine, se mulge si printesele sunt hranite cu lapticul ei prin sonda...
Carmen
29+ 

,nuuu merci.