Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (58)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

fetelor, haidetzi sa nu fim prapastioase, poate ca nu e atat de grav pe cat credem noi. gandurile noastre sunt alaturi de Monica si e mai bine sa fie ganduri optimiste...pozitive.

32+
poze

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Mie imi tot tricoteaza mama de zor, costumase, caciulite, botosei....am luat destule hainute groase si bady cu manecuta lunga...numai ca pe bebeii nostri la 3-4 luni ii prinde vara .
tricoute, maieute..subtirele.
Eu i-am luat la hainute...de zici ca-l nasc in noiembrie

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

voi v-ati facut ceva planuri de vacanta cu bebeii anul asta? noi am zis ca la sf lui august mergem tooti 3 la munte, siapoi la inceputul lui septembrie plecam la mare...

if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

florinela - exact la asta ma gandeam si eu, pai noi nashtem in martie-aprilie...in aprilie se anuntza deja 25 de grade. iar in magazine nu prea gasesti haine de vara. eu oricum am pus stop la cumparaturile de haine pt bb. pt ca riscam sa dau in nebuneala aia de noua mamica care nu isi mai cumpara pt ea nici o pereche de chilotzi.
poate la vara ieshim din tara pe undeva, prin austria sau grecia si daca e mai cumpar atunci pt ca dupa cum stitzi nu se compara preturile.

32+
poze

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

hahhahaha pisigri...exact asta ziceam. clar plecam cu bb in calatorie. trebuie sa il duc si la greci, ca doar acolo shi-a facut culcush in burta lu' ma-sa

32+
poze

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Salutare fetelor,

Azi am o zi tare nasoala ma chinuie niste contractii insotite dureri de spate si burta... Daca iau medicamente cedeaza, insa dupa ce trece efectul lor ... o iau de la capat.... Azi noapte nu am putut sa dorm din cauza lor si acuma sunt franta de oboseala, deprimata.... satula.. Am insa si o bucurie... deseara merg la intalnirea cu bebelina la 6.30 - echo de 28 saptamani... Abia astept.

Ultimul mesaj de la Monica il am de azi de la 11.30 si zicea doar ca a dormit bine azi noapte, de dimineata a papat si ca are mult laptic, nimic de fete..... daca mai zice ceva revin

Carmen 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

da..aveti dreptate cu hainutele groase..dar eu pana acum nu am luat nimic grosut..inafara de bodyuri n-am luat nimic..poate acum la baby expo sa gasim ceva..destul de ieftin dar calitate..oricum..am intrat pe siteul asta dat de voi (eu nu stiam de el) http://www.misenashop.ro/ sunt super hainutele si destuil de ieftin..acum sper sa fie materialele bune..acolo scrie 100% bumbac..sunt si eu curioasa in cat timp a venit comanda..si ce ai mai platit in plus..

nu trebuie sa fim prapastioase intradevar..nu suntem! asta este si indemnul meu!

Cristina cu bebe mic 32+

nasterea in apa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Aris...nu-i drumul cam lung pana la Greci sau Austria?...poate cu avionul.
Si eu vroiam la greci, dar sotul meu nu urca in avion indiferent de argumente si rugaminti. Am facut 3 zile pana la Paris..de am crezut ca turbez in masina...,pana in Nordul Greciei nu faci foarte mult..totusi nu stiu daca rezista un bebe asa mic la 1000 Km in masina??
Mamicile cu experienta stiu...

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

fetelor cu AMR-ul ridicat, v-ati gandit dc optati pentru peridurala?
ca eu sunt in ceata stiu riscurile, dar parca mi-e frika.
desi si cezariana se poate face si sub influenta periduralei.

de pastile ceai GALAFOR pentru lactatie stiti dc se pot lua si inainte, aici n-am gasit in farmacii, cika ar fi cel mai bun ceai de plante pt stimulare lactatie, cred ca il comand de pe net si gata.
nu secreta nimik sanii pana acum ...sper sa fie de bine.

ciao

va pupa Ariana-Maria +35 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

http://www.babycenter.com/2_natural-birth_3656508.bc?intcmp=Nav_Global_photosandvideo_stageslaborvideo

un site interesant, plus gravidute in plin travaliu.

AMR 5 sapt.

Mergi la inceput