Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (58)
Raspunsuri - Pagina 15
aris26 spune:
nici nu vreau sa ma gandesc ce se intampla cu Ayla. Doamne ajuta sa fie doar o neintelegere. mi s-a facut stomacul ghem.![]()
32+
poze
AMR 8 saptamani 
shasa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisigri Feteleeee !! Care ati tinut legatura cu Ayla in timpul travaliului, sinteti mai apropiate..M-am speriat, a intrat acum pe YM si are un status ciudat....ne puteti da ceva vesti? if you can't say something nice, then don't say it at all http://pisigri.blogspot.com/ |
DEspre ce status vorbesti ca acum nu mai este pe mess. Hai nu ne speria! Ce scria la status

Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Codrin - 30+
Leeloo21 spune:
fetelor..acum am intrat si eu pe forum si pe mess..am venit de la examen..
vad ca ayla nu este online..cel putin nu vizibila..i-am lasat un mesaj sa o intreb ce face inainte sa vad ce ati scris voi..
aseara am vorbit cu ea cam pana pe la 00:30 noaptea..zicea ca incearca sa se culce..insa astazi cred ca a avut o zi foarte grea..
nu vreau sa va intristez cu nimic..si probabil ca si ea incearca acelasi lucru..fetita mai mare(Luana) este bine..de cea mica (Alma) isi facea mari probleme.. doctorii ii zisesera ca primele 24 de ore sunt critice..
nu am date noi sa va dau..insa incercati sa nu treceti experienta ei prin pielea voastra..fiecare lucru se intampla cu un motiv!
mai bine suntem tari impreuna pt ea..si cu ea!
Ayla si fetitele ei! Ingerasii sa le pazeasca si ocroteasca!
Cristina
cu bebe mic 32+ 
nasterea in apa
denisamada spune:
Stiti ca va povesteam ca nu am cumparat mai nimik pt Adelina. Azi a sosit coletul de la MisenaShop, am luat cateva costumashe ABSOLUT superbe! Niste mici bijuterii. Am plans langa ele.
Nu-mi vine sa cred ca o sa fie un bebe mic in ele! Si asta destul de curand. Voi, care ati tot cumparat kestii.. v-ati obisnuit cu gandul. Eu eram mai inapoiata. 
Denisa-Madalina
28+
cu Adela-Marisa
aris26 spune:
plici - bine ca ai dat raportul
te ashteptam dupa "bilantz"
petran - cred ca iti e tare greu. m-am uitat la poza ta si imi dau seama ca intre timp au mai trecut aproape 2 sapt....deci ati mai crescut
, dar sincer eu tot iti doresc sa ii duci pana la termen si sa puteti plecat toti trei acasa in doua-trei zile.
off si cand ma gandesc ca va invidiam toate pe cele cu gemeni....ce usor e sa
cand voi duceti greul.
32+
poze
AMR 8 saptamani 
shasa spune:
Ok! M-am luminat intre timp!!! Monica suntem cu gandul la voi si la micuta care are nevoie de tot ajutorul lui DD in aceste momente.
Sper sa ne dea si noua de veste cat de curand se va simti in stare!
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Codrin - 30+
aris26 spune:
denisa - eu i-am cumparat primul lucru(un body cu echipa preferata de football a lu' ta-su
)cand eram insarcinata in 8 saptamani cu toate astea ma emotionez la fel de tare si acum cand ma uit la haine si le ashez pe burta mea. asa ca....
32+
poze
AMR 8 saptamani 
Pisik06 spune:
Denisa, si eu vreau sa comand de la Misena, imi plac si au reduceri. Nu eram convinsa de calitatea materialelor, neputand sa pun eu mana sa le simt, dar m-ai lamurit tu ca e totul ok.
In cat timp au venit?
Eu vreau sa iau de 3-6 luni, ca pt nou-nascuti am vaz ca au numai body-uri, pe care prefer sa le iau din magazin
33+
Ana Bianca