Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (58)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Off, hai ca acum ma gandesc la ce-i mai rau Ana-Maria 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

pisigri, florinela79 merci de raspunsuri. O sa iau numai chiar ceva pt tuse, ca asta ma deranjeaza mai tare. O sa imi fac si ceai de ceapa, desi ultima data am crezut ca vomit de la el asa gretos mis e parea...da ce nu fac io pt bebelina mea batausa

plici, plici mai des la apel...ca de nu

sper sa fie bine fetitzele lui Ayla

petrean spune-le la bebei sa mai stea cuminti la caldurica inca vreo 2-3 saptamani

33+Ariana

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adee

A folosit cineva sirop de tuse Dr. Mom ? Am sunat-o pe dr de familie sa imi zica ce sa iau, pt ca tusesc si daca stau in pat transpir f tare, si mi-a zis sa iau sirop de tuse Dr. Mom si pt temperatura, cate 1/2 aspirina de 3 ori pe zi. Temperatura nu am, insa transpir fff tare Sunt cam obsi la medicamenete, de cand am ramas gravida nu am luat nici macar un medicament, asa ca acuma incerc sa ma conving ca siropul de tuse ii ok

Adee, la sirop nu ma pricep, dar un lucru stiu sigur: NU LUA ASPIRINA! Daca faci febra, ia algocalmin, tableta si daca nu cedeaza fiola. AINS sunt complet contraindicate in trim 3. Acum... mi se pare normal sa ai mai multa incredere in medicul tau decat in ce iti spun eu pe net (nestiind daca am vreo calitate sa emit pareri)... poate ar fi bine sa vorbesti si cu ginecologul tau... pana atunci, te rog, nu lua aspirina in doza asta.

Denisa-Madalina 28+ cu Adela-Marisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:

A folosit cineva sirop de tuse Dr. Mom ? Am sunat-o pe dr de familie sa imi zica ce sa iau, pt ca tusesc si daca stau in pat transpir f tare, si mi-a zis sa iau sirop de tuse Dr. Mom si pt temperatura, cate 1/2 aspirina de 3 ori pe zi. Temperatura nu am, insa transpir fff tare Sunt cam obsi la medicamenete, de cand am ramas gravida nu am luat nici macar un medicament, asa ca acuma incerc sa ma conving ca siropul de tuse ii ok

Adee, la sirop nu ma pricep, dar un lucru stiu sigur: NU LUA ASPIRINA! Daca faci febra, ia algocalmin, tableta si daca nu cedeaza fiola. AINS sunt complet contraindicate in trim 3. Acum... mi se pare normal sa ai mai multa incredere in medicul tau decat in ce iti spun eu pe net (nestiind daca am vreo calitate sa emit pareri)... poate ar fi bine sa vorbesti si cu ginecologul tau... pana atunci, te rog, nu lua aspirina in doza asta.

nu o sa iau aspirina pt ca nu am temperatura(desi transpir f tare) si oricum sunt impotriva pastilelor o sa iau numai ceva pt tuse.

33+Ariana

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Ayla pt tine si fetitele tale.

Maya 33+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Ne rugam pentru Ayla, Alma si Luana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

Citat:

33+Ariana

poze

hmmmm....eu stiam ca nu trebuie sa luam aspirina. de ce nu ti-a recomandat paracetamol sau algocalmin care sunt sigure??
sirop de tuse, nu stiu daca asta e ok(parca era de plante) dar sigur poti sa il iei pe cel clasic de patlagina sau pe cel homeopat(parca stodal se numeste)...sau...si mai sigur, lamaie si miere ca oricum nu scapi prea ushor de tuse indiferent ce iei.

32+
poze

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Corina, chiar ca nasti la birou. ce te inbidiez ca inca mai lucrezi, iar ma apuca jalea. Abia asteptam sa vedem ce iti spune doctorul luni

Florinela, mie mi se pare ca Mihai si Cristian se potrivesc cu Albert

33+ Ana Bianca

Florinela si eu sunt deacord cu Pisik...Albert Cristian...suna bine!!!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

Neata fetele,

Ayla, multa putere sa treci cu bine peste toate problemele si nu uita ca Dumnezeu iti este alaturi in orice clipa! Ne rugam pentru tine si pentru fetite sa fie totul bine!!!

Oooooooffff... fetelor... cate emotii...! Mama are o vorba pe care mi-o spune: "Greu se fac oamenii mari!" Cata dreptate are...

Petrean, hai ca mai ai putin si scoatem agitatele! Cred ca abia astepti! Ai incredere ca va fi totul bine si vei fi cea mai mandra mamica!

Adee, si sfatul meu este sa nu iei aspirina, ci mai bine paracetamol! Nu este contraindicat in sarcina! Bea ceai de lamaie (o lamaie intreaga la o cana), mananca si lamaia cu miere de albine si multe portocale!

Florinela, si eu ma gandisem initial sa-i pun lu' bebe numele Albert Gabriel, dupa care m-am razgandit si l-am ales pe Sf. Nicolae: Albert Nicolas. Aproape toata lumea mi-a sarit in cap ca nu e niciun nume romanesc, ca stalcesc numele sfantului, etc. Atunci am hotarat sa ramana Albert Nicolae. Sper sa fie decizia finala!

Va pup pe toate!

32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

pentru Ayla!
Ma vait si eu tot de maini amortite, cateodata noaptea nu pot deschide usa, asa de tare nu pot strange mana si nu mananc sarat.
Aveti grija cu aspirinele, am inteles ca de la antigripale, se pot produce malformatii, un anestezist imi spunea ca se nascuse un copil cu gura de lup si asta ar putea fi cauza. mas gandesc si antigripalele astea contin aspirina in principal.
In afara se recomanda la greu merele spalate bine, cika e foarte bun pt organism si nici colici nu o sa aiba dupa nastere bebe-ul.
Banana cika agita, am citit la voi ca laptele la fel provoaca contractii, of si ce sa mancam?
dr mea zice mai bea si tu cafea ca ai tensiunea micuta, nu mika mika.
de toate fara exagerare cred, asta e reteta.
de ex in Anglia nu se recomanda ficatul de pui, si cika e bun pt acid folik la noi, are prea multa vit A, iar ciupercile, banuiesc ca de la ele am avut niste arsuri teribile, pun fierea la treaba si produc stari nebunatice.

AMR 5 sapt.
Cine zicea ca 5 martie e varsator? e Peste, ca fi-mea, sper sa fie si ea de acord cu nenea dr, dc e ghiocika pey sa fie pana la capat sa mai stea acolo ca nu e nicaieri mai bine k in burta la ma-sa hahaha

Ultima luna ce sa mai ultimele 2 luni sunt oribile, noaptea mai am putin si dorm in picioare si ziua as dormi, o nebunatika.

Mami de buburuza Ariana-Maria + 35

Mergi la inceput