Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (58)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

, de ce a scris Ayla asa....??
A patit cea mica ceva....erau bine amandoua fetitele...nu-i da-ti un "Buzz"..si un "totul e in regula Ayla?"

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06
A, am uitat sa va spun ca si la noi contractiile sunt im floare si mai ales seara, in pat, bebe se ghemotoceste si se intareste intr-o parte, degeaba il mangai eu, ca sta ca un pietroi. Atunci bag repede o no-spa si ma rog sa treaca. Eu ma chinui si cu constipatia, sigur e si asta o cauza

Si la noi contractiile sunt in floare, intr-adevar mai frecvente in a doua jumatate a zilei. Iar seara apare operatiunea "galmitza". Adelina se inghesoaie intr-o parte de burtik, ce se intareste, iar restul e moale, kiar deprimat, de parca toata burtik s-ar duce acolo. Daca mangaim fata si vorbim cu ea, se relaxeaza incet-incet.

Denisa-Madalina 28+ cu Adela-Marisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Cam trist statusul ei, intr-adevar...poate va faceti una dintre voi curaj si o salutati, cred ca i-ar face bine sa stea de vorba cu cineva. Asteptam vesti!Ana-Maria 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

eu i-am scris monicai dar avd ca nu raspunde

Bogdana
35+si + Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth

Neatza fetelor. Eu m-am procopsit cu ac boala ca sotul: pneumonie interstitiala. Sa vedemc e se poate face. Aseara i-am zis ca il urasc si azi imi vine sa-i crap capul

29+ Damian Codrut Andrei

hai mah....ai mila. si asa sunt convinsa ca se simte tare prost, nu il chinui ca nu ajuta la nimic. eu stiu cat de prost se simtea al meu si tot timpul zicea ca am stat in spital din cauza lui, ca el a racit si mi-a dat si mie. de parca saracu' asta a vrut sa faca: sa ma imbolnaveasca

32+
poze

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Si eu i-am scris, am rugat-o sa ne spuna ce se intampla, ca suntem f ingrijorate pt ea. I-am spus ca ne rugam pt toate trei sa fie bine. Nu mi-a raspuns, sper sa imi raspunda...of Doamne, ce emotii prelungite

33+ Ana Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Adee, parerea mea inlocuieste siropul Dr. Mom cu Sirop de muguri de pin (natural 120 mii la farmacie)sau de patlagina(din ala de luam noi cand eram mici)este tot natural.
Da-o in masa de aspirina (scuze), dac ai ansul infundat si e rau, baga un paracetamol sinus si apa de mare picaturi pentru nas (natural).
Mie asa mi-a prescris ginecologul...nu abuza de pastile, fa suc de la 2 portocale cu o jumatate de lamaie, miere cu ceai si daca tusesti rau..ceai de frunze de ceapa - cateva (pute, da bea pe nerasuflate)- are efect.
poohy..nu stiam ca victor are nume de sfant...fug la calendar

fbruma

Mergi la inceput

Of, acuma a iesit Ayla de pe mess. Poate Lelloo sau alta fata care a mai vorbit cu ea, reuseste si acum sa ne dea de veste.

33+ Ana Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Ayla a inchis YM....

if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

mi-a raspuns "imi pare rau..." si a iesit iar. Va tin la curent

33+ Ana Bianca

Mergi la inceput