Dieta de ingrasare

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nona_denis spune:

Aniela23, ma bucur ca ai postat si aici. Subiectul tau l-am citit de la cap la coada. Te inscrii la dieta de ingrasare ( sa te trec pe prima pagina)?
Despre cele povestite de tine, da cred ca si eu eram pe aproape de a dezvolta o burta mare, dar acum ca am inceput exercitiile fizice este ceva mai bine, dar tot mai am un pic, mai ales seara.
Nikole, daca toate fetele iti spun ca arati bine, apoi crede-le! Incearca sa iti faci un program, ca sa nu mai uiti de mancare. De ex: la ora 10 gustare, daca te ajuta programeaza-ti telefonul sa-ti dea de stire ca trebuie sa papi. Si nu-ti mai face atatea probleme, ca si fara alea cateva kg tot arati super!
Crinutz, ce mai faci? Cum mai merge cu papatul?
Annie80, spor la papat avocado. Mie nu-mi place in nici un fel.

Mami de Denisache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

L amine nimik nou sub soare. Am facut reteta cu avocado, rosii, usturoi....nu prea mi-a placut, am mancat cu paine prajita cateva inghitituri si apoi l-a papat WC-ul. Arata asa de verde inact senzatia a fost ca daca mai mananc a doua zi o sa am o diaree de toata frumusetea( eu am pb de genul asta si cand am diaree mor de rau, am o stare generala f proasta si m-am gandit ca asta o sa imi provoace chestia aia). Deci, no chance!
Cum reusiti sa va calculati caloriile ???!!!! Nu ca sa sta sa fac asta dar eram curioasa.
In weekend am muncit de am rupt, nu prea am mancat dar am ciugulit din pomana(a mamei ) cate ceva si niste sarmale. Nu prea am avut chef.
Nikole, te-am introdus la lista de mes dar la munca, asa ca daca ai dat accept ne vedem acolo. Am impresia insa ca nu ne pupam la ore, cred ca tu dormi cand sunt eu la munca. Asa-i ? Sau cum ?

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Crinutz, si la mine avocado are efect purgativ, insa la burta nu m-am stricat niciodata, si dupa nastere , mancam zilnic avocado(guacamole), cam numai asta mancam de fapt.
Oricum daca nu-ti place, incearca sa-l mixezi cu alte fructe si lapte, si bei amestecul al plin de vitamine si calorii

Eu am un tabel pe frigider cu alimentele de baza din alimentatie si caloriile continute, plus ca, daca mananc afara de ex. sau imi cumpar ceva, pe eticheta, sau chiar in meniu scrie si cate calorii contine felul respectiv de mancare.Si asa fac o suma la sf zilei, azi de ex am ajuns la 2000 calorii.

Mi-au ajuns si mie pastielle, de maine incep tratamentul.

Crinutz, dif de fus orar intre RO si Jp. este de 7 ore, acum la mine este 4 a.m(09.02) la voi este 9 pm(08.02)

Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

de cand medicii m-au anuntat ca tata mai traieste maxim 3 luni,am slabit 2 kg . adevarul e ca nu mai pot manca ,nu-mi mai trebuie nimic !
va pupacesc !
spor la ingrasat !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

mai gagici, prima data cand am gustat avocado mi s-a parut cel mai scarbos fruct din lume, chiar nu-mi venea sa cred ce naspa era. Dar daca perseverati o sa ajunga sa va placa, promit! Eu il tai in 2, ii scot samburele, si in gaurile ramase de la sambure pun sare, piper, un pic de otet balsamic si ulei de masline. In 2 secunde e gata gustarea mea.

Nona, trece-ma, te rog, la lista. Am slabit un pic,azi dimineata aveam 51 kg, vreau sa ajung la 54-55. Vreau sa vad daca de data asta pot ajuge la 55 fara sa fac burta si gura. Mi-am anulat abonamentul la gym pt ca sunt o puturoasa fara ambitie, si nu ma duceam. Mi-am cumparat in schimb niste cabluri pt exercitii in care se foloseste greutatea ta proprie (se numesc TRX suspension training).Scumpe a naibii dar decat sa dau banii la gym...Astazi le-am folosit pt prima oara

Mergi la inceput

Gabriella

Ma indruma si pe mine cineva catre o lista cu calorii pt diverse mancaruri? Am tot gasit pe net diverse, dar nu contin si mancaruri gatite.
Vad ca nu se inghesuie nimeni la cantarit! Eu de cand ma stiu fug de cantar Mai ales nu suport sa fie cineva langa mine cand ma cantaresc ( sa nu vada scorul!).

Mami de Denisache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Io am rezolvat momentan problema: cu
Dar am nevoie de o dieta de ... mentinere, ca si prima data am ajuns de la 52 kg (1,70 h) la 70 kg si apoi ... la loc comanda la 52 kg Speram sa raman cu bulanele de la 55 kg,dar nici poveste,maxim jumate de an m-au tinut
Acum la 3 luni de am deja 55 kg,cam ca orima oara.Da' 2 kile cred ca-s De-alea oricum aveam.Eu vreau ceva sa pun pe brate si pulpe ...

MONI 13s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

eu ma mentin la greutatea sacului plin, 50 kg,

eu de pus vreau s apun uniform cu exces la

am vazut in farmacie aici, Weight gainer (un borcan 75o g) cu colostru... oare.. o merge
ca d eram mai mica , la pubertate era tare anemica, slabutza, si "prapadita" dr mi-a dat atunci sa iau , Ginseng, si de la ala am inceput sa ma "dezvolt" in toate punctele de vedere

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Ce faceti dragelor ?
Nikole ai inceput tratamentul (ar trebui sa il incepi intr-un week-end ca sa nu te simti ametita la munca)?

Vad ca la voi e exces de , la mine e penurie.... Ia sa iau si eu Ginseng poate se dezvolta si la mine acu la 30 de ani.

nona_denis nici eu nu ma cantaresc in fata altora, fug cat pot ca nu am chef de mistourile altora .

gabriella1 imi pare rau de tatal tau...In anul in care a a murit mama si pana anul trecut prin vara cand am reinceput peritolul, deci 1 an si jumate, am avut cred ca vreo 45 de kile cu haine cu tot, schelete ce mai....Asa ca acu pe la 50 sunt chiar "grasuna" . Necazurile pe mine ma fac sa slabesc fff tare.

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007

Mergi la inceput

Jos cantarul!
Haideti sa aruncam cantarul, asa avem un stres in minus si poate ne mai ingrasam si noi!

Mami de Denisache

Mergi la inceput