Dieta de ingrasare

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Voi cum mancati avocado-ul ? ca sa nu mai intreb cum il alegeti pe cel copt ?

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nona_denis spune:

N-am mancat pana acum avocado. Am cautat ieri la vreo doua magazine, dar n-am gasit.
Cateva retete sunt aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=127766&whichpage=1&SearchTerms=avocado

Am inceput sa fac putina miscare. Merg pe jos jumatate din drumul catre servici ( 20 minute) si la dus si la intors si aseara am facut 50 abdomene. Vroiam sa fac 100 da n-am putut.

Mami de Denisache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Citat:
citat din mesajul lui Annie80

Voi cum mancati avocado-ul ? ca sa nu mai intreb cum il alegeti pe cel copt ?

------------------------
Alergic at stupidity.

Eu mai nou, mananc avocado pasat cu lamaie si mult patrunjel deasupra, putina sare si ulei de masline.
Il mananc pe paine prajita.
este satios sa stii, si f sanatos, mai ales ptr femei.

Ieri am calculat cate calorii am bagat in mine, a iesit cam 1500 la nr, deci...imposibil sa ma ingras in ritmul asta.
Apoi am dormit vreo 10 ore, dupa care m-am trezit mai slaba...deh, am dormit prea mult!

si mai rau, nu am chef sa mananc, am o stare nasoala, ceva de genul lasa-ma sa te las,ma uit la frigider, nu am chef nici sa-l deschid!.

M-am cantarit mai nainte, am 49 kg cu blugi si tricou pe mine...tre sa ma detasez cumva de ideea asta obsesiva de a ma ingrasa, in caz contrar slaba bat raman!

Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Tocmai am calculat cate calorii am consumat astazi. Mi-a iesit 2137 kcal. Mi-am facut si un tabel unde sa trec cate calorii consum in fiecare zi. Acum ma duc la treaba, mi-am propus sa fac cateva exercitii fizice timp de 30 minute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amnesty spune:

Ok, obiectivul meu este sa ajung macar la un 50kg acolo...Daca reusesc mai mult, super. Deocamdata stau cu mancarea pe langa mine. In timp ce invat mananc Pecans, extrem de calorici (50 g vreo 380 cal), mai pap si nutela cu biscuiti, migdale invelite in ciocolata, coffee crisps, dar si fructicele. In total bag cam vreo 1000 cal extra pe zi fata de ce bagam inainte. Intre timp ma mai urc si pe leg-magic, fac abdomene, etc. O sa va anunt daca am vreun succes. Ziua de Cantarit: luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nona_denis spune:

Nu mi-a placut avocado. Ce-i drept nici nu sunt deschisa spre chestii noi in materie de mancaruri. L-am preparat cu ceapa, lamaie si un pic de ulei de masline. Am incercat sa-l mananc si gol, numai cu putina sare si tot n-a mers. Mai incerc cu banana si apoi ma las batuta. Mi se pare gretos.
Nikole, iti trebuie un aport caloric mai mare. Eu zic sa incerci sa mai rontai niste nuci, sa mai bei laptic peste zi. Maslinele au si ele multe calorii.
Amnesty, 1000 de calorii in plus mi se pare cam mult. Ai grija cu ingrasarea rapida. Eu incepusem sa fac burta si crede-ma sa fii slab si cu burta arati groaznic. Sfatul meu ar fii sa inlocuiesti din floricele si nutela cu banane.
Pe langa mersul pe jos am inceput sa fac seara exercitii, dar nu mai mult de 20 min ca nu pot. Am reusit sa fac 100 abdomene, dar in doua reprize cu pauza intre ele, in care am facut alte exercitii usoare.
Ma straduiesc si cu apa, dar mananc mai putin de cand beau atata apa si tot nu ajung la 2 litrii pe zi.
toate fetele, va astept luni sa vedem evolutia.

Mami de Denisache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

hellou

dupa ce vizionat retetele cu avocado, m-am decis sa raman la a mea...cu zahar, presar zahar pe jumate, amestec (totul in coaja lui) si pap, sau shake cu lapte si inghe de vanilie, varianta cu ulei 9el e gras oricum) si verdeturi, chiar.. nu pot ...

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Fetele, noi din avocado facem guacamole.E foarte bun cu chipsuri de porumb.

Se curata 2-3 avocado, se scoate samburele si se aseaza intr-un vas cu apa si cu zeama de la o jumatate de lamaita verde.Separat se fierbe apa in care se pune 1-2 rosii mari, o ceapa, 2-3 catei de usturoi.Cand ajunge totul moale, se scoate afara se da coaja de la rosie jos(cel putin noi o luam) si se pune totul in food processor impreuna cu avocado si 1-2 legaturi de coriandru, cam 400g. Pasta rezultata e guacamole :), noi mancam mereu, e delicios.Daca vreti mai iute puteti pune un ardei iute.
Toate cantitatile se pot mari in functie de cat guacamole vreti sa faceti.Din cantitatile date de mine iasa cam o jumatate de bol de marime medie.

Nikole, si eu zic ca arati foarte bine, in poza esti frumoasa!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Nikole, si eu zic ca arati foarte bine, in poza esti frumoasa!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Ce simpatica esti....treaba e ca in realitate nu-s chiar ca-n poze...ce nu face o camera profesionala si o lumina buna?

Tre sa ma ingras, ca arat super nasol, sunt numai oase, si imi da o depresie cumplita cand ma uit in oglinda, mai ales de la mijloc in sus.

Nona, daaaaaaaaaa, alunele sunt super indicate ,doar ca mereu uit sa mananc, si am la munca cutii pline cu alune, fructe uscate, de toate la discretie, dar uit sa mananc.
Chiar citeam undeva ca e recomandat unei femei sa manance macar doua sapt din luna, cate 24 de migdale pe zi!
Ii furnizeaza jumatate din cand de vit E de care are nevoie, o cant considerabila de zinc, si 7% din necesarul de calciu zilnic, si pe langa asta, si ceva calorii.
Lapte nu prea pot sa beau,mi-e rau tare de la el, ma balonez, si ma simt f greoaiee.

Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

Fetelor, eu am postat subiectul ''pt fetele care vor sa se ingrase'' cu vreo 4 ani in urma si cred ca am fost printre primele care a urmat reteta aia cu peritol. Cand am inceput aveam 47 kg si 1.67 inaltime, dar oasele fiind lungi si subtiri aratam mai slaba decat atat.Atata timp cat am luat peritol am mancat mai mult prostii, ciocolata, fast food, chestii dintr-astea.Cand am terminat reteta aveam 55 kg, cu 3 mai mult decat am sperat vreodata ca pot avea. Din pacate....kg nu erau distribuite uniform.Aveam niste betze de maini si de picioare, o burta mare si moale si un cur plin de celulita. AVEAM SI GUSA!!Urat tare!!! Totusi, parca pusesem un pic si pe picioare, maini, tzatze.Dar am preferat sa-mi pierd tzatzele si carnitza de pe picioare daca asta insemna ca o sa scap de burta si de gusa.Am slabit apoi la 52 de kg, cate am acum. Am pierdut gusha si 50% din burta, dar restul a ramas, iar celulita a ramas si ea, si nu va pot explica cat de greu este sa scap de ele.

Acum as vrea iarasi sa ma mai ingrash vreo 3 kg, dar nu mai fac prostia pe care am facut-o inainte. O sa ma axez in primul rand pe exercitii, pt ca masa musculara doar asa creste,orice alta crestere in greutate este GRASIME,si e urat tare. Cand eram slaba batz ziceam ca prefer sa am o masa de grasime balanganind pe mine decat sa ''merg in maini''. Cat de prostuta eram.

Problema mea este, ca a multor fete slabe, ca mananc putin. Mi se pare mie ca mananc mult dar atunci cand ma compart cu alte persoane imi dau seama ca nu mananc nici 50% din ce mananca ele.Ma satur repede, mi-e sila sa-mi fac de mancare, am alte lucruri mai bune de facut, tot scuze dintr-astea folosesc.

Sunt convinsa ca oricine poate avea un corp frumos daca are AMBITIE sa exerseze si sa manance ceea ce trebuie.

Mergi la inceput