Dieta de ingrasare
Raspunsuri - Pagina 4
nona_denis spune:
Bravo Annie80 !
Eu zic ca-i de la sport nu de la ac.
Amnesty, Gabriella1 si Irina20 nu ne-au spus targetul lor.
Irina20, de ce vrei sa te mai ingrasi?
Mami de Denisache
Crinutz spune:
Mai fetelor, voia ati vazut pozele lui Nikole ??? E superba fata asta. De ce s-o simti ea asa de rau in pielea ei, ca daca asa avea fatza ei nu ar conta daca as avea 30 de kile. Nikole esti frumoasa asa !
Eu nu cred ca reusesc vreodata sa depasesc 50. Ar trebui neparat sa facem sport, sa ne tonifiem si atunci ar capata si picioarele subtiri o alta forma si mainile si tot, fara sa se puna urat. Dar...cand ??? Eu seara dupa 6.30-7 cad ies de la munca nu mai am chef de nimi dar probabil ca e mai greu sa incepi ca dupa aia sigur mi-ar placea. mai ales ca eu am nevoie tot timpul de ceva nou in viata ca sa nu o iau razna.
Ah mi-am adus aminte...am citit undeva ca avocado ingrasa daca faci cura. De Niro a facut asta pt un film in care trebuia sa se ingrase f mult in timp scurt.
Am gasit retete de avocado aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=62677 si daca dam cautare pe google se mai gasesc
hai sa facem sport impreuna !!!!paote asa ne mobilizam !
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007
nona_denis spune:
Am postat in acelasi timp Annie.
Blackpanterro, ai perfecta dreptate in legatura cu dieta de ingrasare.
Vrem sa ne ingrasam, nu sa ne imbolnavim.
Totusi eu cand vad ciocolata nu prea ma abtin, mai ales ca stiu ca ingrasa! In rest: banane, nuci, alune.
Dar cu apa cum e? Reuseste cineva sa bea doi litri de apa pe zi? Ca eu una daca beau atata apa ma unflu in burta si nu-mi mai trebuie mancare...
Mami de Denisache
nikole spune:
haahhahaha, Nona, ce simpatica esti...asta e una dintre bubele mele:eu beau ceai destul de mult, cam 3 cani/zi acasa, la munca,beau apa cu lamaie cat incape, si exact cum spui tu, ma umflu de nu mai pot manca, simt ca sunt plina si greoaie.
O alta problema la mine,( sotul zice ca nu a intalnit pe nimeni simlar mie) e aceea ca de nu mananc cand mi-e foame, nici ca mai pot manca cateva ore dupa...nu stiu de ce sunt asa, si mai ales nu stiu cat e de normal
Am gasit ceva interesant si f complex dupa parerea mea, uitati:
http://www.womenone.org/diet_nutrition_4.htm
Am realizat insa ca eu nu mananc nici jumate din cat ar trebui , nici cat sa ma mentin, daramite sa ma ingras.
Problema e ca nu pot manca atat de mult, mi-e greata, mi se face rau, e prea mult.
De multe ori nu am timp sa gatesc, mai ales ca la noi in casa, fiecare are prorpiul regim, eu mananc legumele si buruienile mele, de care sotul nu se atinge, al meu mananca prajeli si sosuri pe care eu sa nu le vad, iar lui Kevin ii face ce-i mai sanatos posibil, mancare la care eu nu ma dau.
Asa ca, de multe ori , din lipsa de timp, plec la munca aproape flamanda, ca nu am timp sa-mi gatesc.
Ajung acolo, ii dau cu apa cu lamaie, apoi bag un mare sandwich subway, si...munca la greu apoi!
Cand ajung acasa, de obicei bag un gratar cu salata si orez, si la culcare.
Dar oricum, mananc putin asta e clar.
De sport la sala nu am timp, desi am langa bloc, la o aruncatura de bat o super cladire cu 7 etaje, sala, piscina, spa, tot ce vrei...nu am timp sa ajung, nu am timp de mine deloc
Acasa, poate reusesc sa fac ceva, cand doarme Kevin, desi in acest timp de obicei mai fac una alta prin casa ,sau mai ma relaxez cu voi pe aici...cu un ceai langa mine.
Si uite asa...in ast' ritm , in veci nu ma voi ingrasa, ca nu am din ce.
Oricum de undeva trebuie sa incep, ma tot gandesc cum sa fac.
Kevin e prea mic, are mare nevoie de mine, asa ca timpul meu e timpul lui de fapt.
Ma gandesc totusi sa merg maine sa caut greutati din acelea ce le poti atasa de picioare(un fel de saculeti cu nisip) si doua haltere mici de 1,5 kg, si sa-mi fac timp de 4-5 ori pe sapt, sa lucrez de acasa.
Sotul poate sa imi fie instructor ca mannaca sportul pe paine, asa ca...om vedea ce-o iesi.
Crinutz esti de o amabilitate rar intalnita,daca vrei iti trimit niste poze osoase sa vezi ca frumusetea depinde si de nr de kg...iti trimit ceva de genul inainte/dupa...
vroiam sa-ti spun ca ma recunosc mult in felul tau de a fi, mai ales la faza cu noutatea in viata-mi...monotonia imi da depresie, ma deranjeaza si iaca asa..slabesc!
stiu ca suna aiurea...
Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
Crinutz spune:
Nu suna deloc aiurea...semanam ca doua picaturi de apa Nikole, pe bune ! Tot ce ai zis mi se intampla si mie doar ca eu nu am copil si tot nu am timp de mine sau mai bine zis nu am ambitie sa fac multe lucruri. Deci spune-i sotului tau ca mai sunt specimene pe lumea asta ca tine !
Si eu daca nu mananc la orele mele sau cand mi-e foame, gata, s-a terminat nu mai pot manca.
Si oi fi tu slaba dar macar ai ceva "in fatza pe sub bluza" eu nu
Daca te-ar auzi sotul meu ce cladire ai langa casa ar muri. Noi nu avem nici macar un bazin acoperit unde sa mai inoate ca la 100 si de kile ale lui ar fi cazul si ii si place. Suntem ca stan si bran noi doi .
O sa incerc si faza cu avocado, daca imi place of course.
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
nikole spune:
Crinutz, da-i cu avocado, e un aliment minune, extraordinar de bun, si da...ajuta, te si ingrasi de la el.
Eu m-am mai rotunjit in perioada cand mancam un avocado pe zi, si kevin a luat un kg intr-o luna de la banana+avocado...bine, copilul, stii cum e...mannca, kk si doarme, cred si eu ca asimileaza tot, la noi e mai greu.
Eu nu mai pap avocado, din cauza ca la marketul d epeste strada nu mai aduc asttia avocado, si chiar nu mai am de unde sa cumpar...chiar am sa-i intreb de ce nu mai aduc?!
si ca tocmai ce mi-am amintit:sotul meu, in copilarie s-a ingrasat 10 kg in juma de an , maica-sa ii facea dimineata un shake din lapte,papaya si avocdo, cateodata si banana, si bea cam juma de litru zbantuitul asta de barbat al meu.
daca ii vezi pozele de cand era copil...era umflat cu pompa.
Bine, el se si ingrasa f usor, e mai calm de felul lui...deh, genul de om ce ingroapa pe toti, la el totul e lin, frumos, pozitiv...
si dispera si el ca nu are timp de innot si sala...asta e!trecem pe langa Tipness, si ne uitam, cu jale la cladire, apoi unul la altul...
Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
XIO spune:
Nikole , si eu sunt la fel cu mancarea , daca nu mananc atunci dupa cateva ore nu mai pot manca deloc.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
Annie80 spune:
eu am zile cand merg la culcare si imi aduc aminte ca nu am mancat nimic, decat ciugulit , sau din aburi ..no sa se mai intample,
Avocado....poate cu banana o fi mai gustos, am sa incerc si eu unul pe zi/ dar cum ca e foarte gras, cu zahar???
vad ca eu , nikole si crinutz suntem pe-acolo la inaltime si greutate ...crinutz mai pune 2 kile la target
Pofta mare!
*iar m-a luat foamea*
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
nona_denis spune:
Nikole si Crinutz, sunteti tare dulci.
Ma gandeam si eu sa-mi modific targetul, am sa trec acolo asa:
Pote incerc si avocado, cine stie...
Momentan sunt tare preocupata sa nu mai slabesc, tocmai am realizat ca de mult nu am mai ajuns la greutatea asta .
Mami de Denisache
Crinutz spune:
Annie, macar sa ajung eu la 53 cat am zis ca apoi vad eu ce mai fac.