Dieta de ingrasare

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nona_denis spune:

Buna fetelor , ce mai faceti? Mai, va las doua zile singure si va gasesc la pagina 3? pai asa activitate avem noi aici?
Am gasit un articol foarte interesant aici http://www.eva.ro/dietafitness/dieta/inapetenta-si-dieta-de-ingrasare-articol-2959.html

Declaram lunea zi de cantarit?

Mami de Denisache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Eu sunt de acord ca lunea sa fie ziua de cantarit. Deocamdata nu am pus nimic. Ai putea sa postezi si site-urile care au calculatoare de calorii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Si eu m-am cantarit aseara si nimik, nimik.....a ramas la fel si nici sperante nu prea am dar perseveram. Sotu mi_a zis ca trebuie sa mananc mult si cu pofta....deci no chance !

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007

Mergi la inceput

Ok, eu am vrut sa le postez din prima, dar nu prea stiu daca e voie.

Aici poti calcula contimutul caloric al alimentelor: http://www.calorii.bonduelle.ro/

Nici la sala n-am ajuns, ca s-a imbolnavit piticul. Aveam ragaz de mers la sala exact cat il lasam pe el la karate, dar cum saptamana asta va sta acasa.... mi-e frica sa nu-mi pierd din elan.

Mami de Denisache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

ey, eu m-am cantarit ieri la sala si aveam 53-54 kg si nu mancasem inainte, si nici apa multa nu am baut inainte , doar am inceput sa iau niste Diane35
daca sar de 55 ma las de pilule

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Mi-am mai amintit ceva. Crinutz, de cand iei Peritol? Citeam pe alt forum ( imi scapa denumirea acu' ) cum ca dupa 40 de zile de tratament e bine sa faci pauza.

Mami de Denisache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Pai am luat asa: iulie, august, sept si ceva din oct ca nu ma tinusem f bine de el. Apoi am facut pauza si am reinceput sa iau prin decembrie dar asa...sin an in paste. Si acum iau candimi aduc aminte desi stiu ca nu e ok dar imi da pofta sa mamanc mai multisor. Cand stiu ca sunt in pauza de peritol nu mai pot manca si slabesc vazand cu ochii, e dependenta deja sau efect placebo....

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Citat:
citat din mesajul lui Annie80

ey, eu m-am cantarit ieri la sala si aveam 53-54 kg si nu mancasem inainte, si nici apa multa nu am baut inainte , doar am inceput sa iau niste Diane35
daca sar de 55 ma las de pilule

------------------------
Alergic at stupidity.

Imi amintesc , acum ceva ani in urma, am luat timp de un an jumate, pilule Cilest, si m-am ingrastat 10 kg!!!
Cine mai era ca mine...mandra si perfecta!
aratam bestial....ma crezi ca am acceptat sa iau pilule(am fost impotriva lor multi ani) in speranta ca pe langa efectul contraceptiv s-ar putea sa ma ingras iar?

Acu vazui ca ti-ai atins targetul

De sapt viitoate, incep si eu tratamentul, si va tin la curent saptamanal cu evolutia.
Imi trimit ai mei si polen , asa ca il iau si pe asta in paralel...

si cand ma gandesc ca sotul meu se ingrasa 4 kg intr-un weekend daca vrea, adica daca mananca si doarme...nedreapta-i viata uneori

Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Eu nu stiu daca poti sa tii o dieta de ingrasare care sa te si tina sanatoasa. Ca mai tot ce e sanatos nu ingrasa, eventual daca mananci cantitati mari.

Eu am 55 kg la 175cm, sora-mea are 55 kg la 183cm, banuiesc ca e in constitutia noastra sa fim slabe. Ea e intr-adevar foarte slaba dar eu nu ma consider asa, atat ca nu imi place ca am picioarele cam slabe, nu am gambe deloc, parca sunt picioare de pui.Daca as descoperi cum sa imi fac gambe fara sa alterez restul corpului as fi multumita :)

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

nikole ce target tot la 50 si un pic (un pic fiind hainele, cred ) nici macar o suta de grame n-am luat

eu aici nam ce medicamente sa iau, voi vb de peritol, aici cred ca ma las si de fumat poate poate

poate la mine e valabila vb aceea " de rea ce sunt nici carnea nu sta pe mine," si am mancat de am rupt, si acuma mie foame

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput