Dieta de ingrasare

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Sunt fericitaaaaaa !!!!! Sora mea ocmai a nascut !!! Va spun si io voua ca imi vine sa sar de bucurie . E primul nepotel din familie si deja sunt si nici nu l-am vazut inca.

Poate asta ma ajuta sa ma ingras. adica ca-s si eu fericita.

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Crinutz, ce bucurie in familie...
mergi de vezi bebele perfect, sa vezi ce pofta nebuna de viata si manacre iti face...incredibil cate energie pozitiva pot"imprastia" prichindeii astia, si ce efect are asupra noastra

Sa va traiasca , sa creasca mare si perfect!
Felicitari sorei...

ia vezi poate poate iti face si tie pofta de un bebe, si apoi sa vezi cum vin kg, Doamne cat de frumoasa e o femeie gravida

Annie, te rog mult nu mi-o lua in nume de rau, dar eu te-as sfatui sa nu bei asa ceva...banui ca amesteci praful ala minune cu lapte/apa, si bei ca un shake de proteine, nu?
Eu am stat zile la rand cu banii in mana in drugstore, in fata pachetului minune,gandindu-ma ce sa fac...sa cumpar, sa nu cumpar...
am vb cu f multe persoane, de la practicanti inraiti ai fitness-ului, pana la experti in teorie...nici unul nu mi-a recomandat asa ceva, chiar si in conditiile in care as fi mers regulat la sala(exclus in cazul meu) si as fi lucrat din greu.
Au raspuns la unison un NU hotarat, si...cu durere in inima m-am comformat.
Nu e nimic natural, plus ca odat' oprit , s-au topit si kg, ca sa nu mai zic ca e posibil(daca nu mergi la sala) sa te ingrasi , sa pui efectiv grasime, inestetica, si in locurile nedorite.
Si iti spun, lucrez impreuna cu anumiti artisti care arata....hmmm, mey, arata oamenii aia ca statuile grecesti, zici ca-s sculpatai, si normal ca i-am intrebat ce fac de arata asa...
mers zilnic la sala, optimism cat incape, mancare sanatoasa, mese regulate, NU hotarat alchoolului, si sa-i vezi cum arata la 50 de ani...ca mi-e mie rusine sa imi spun varsta...
o fi si genetica de vina(ca-s mai maronii la piele) nu stiu,insa se si intretin.

Gabriella,...offf, multa putere iti doresc, imi pare rau ca treceti prin asa ceva

Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alaura21 spune:

fetelor eu am 1,74-1,76...nu mai stiu exact
Si pana de curand am avut 53 de kg.
Dar am zis ca nu se mai poate ...si iata cum in 2 saptamani am ajuns la 56,5 kg,dar poate pt ca sunt eu mai norocoasa...nu stiu...
Acum "m-am bagat la dieta disociata",adica in cazul meu mananc mese regulate...pt ca problema mea era ca mancam toata ziua ...mai bn spus ciuguleam.asa ca acum mananc masa de dimineata la 8,pranz la 12-13iar cina la 18-19...Si iata ca deja din a 4-a zi luasem 1,3 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Citat:
citat din mesajul lui alaura21

fetelor eu am 1,74-1,76...nu mai stiu exact
Si pana de curand am avut 53 de kg.
Dar am zis ca nu se mai poate ...si iata cum in 2 saptamani am ajuns la 56,5 kg,dar poate pt ca sunt eu mai norocoasa...nu stiu...
Acum "m-am bagat la dieta disociata",adica in cazul meu mananc mese regulate...pt ca problema mea era ca mancam toata ziua ...mai bn spus ciuguleam.asa ca acum mananc masa de dimineata la 8,pranz la 12-13iar cina la 18-19...Si iata ca deja din a 4-a zi luasem 1,3 kg.

Wow,sa stii ca esti norocoasa!
bine, banui ca si mesele sunt consistente, insa, intre mesele principale, nu mai rontai nimic??
Te-ai inrasat destul de usor si rapid zic eu...
felicitari

Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Citat:
citat din mesajul lui Crinutz

Sunt fericitaaaaaa !!!!! Sora mea ocmai a nascut !!! Va spun si io voua ca imi vine sa sar de bucurie . E primul nepotel din familie si deja sunt si nici nu l-am vazut inca.

Poate asta ma ajuta sa ma ingras. adica ca-s si eu fericita.

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007

Crinutz, felicitari pt nepotel, ii doresc multa sanatate, sa fie cuminte, sa creasca mare si voinic, sa va aduca numai fericire si nu in ultimul rand sa va TRAIASCA!!!
Si sora mea v-a naste peste aproximativ o luna, de abia astept sa-mi vad nepotica si sa o tin in brate.

Fetele, nu am pus nimic. Nu ma mai cantaresc, caci numai ma intristez. Tratamentul cu peritol inca nu l-am luat, nu am avut timp sa ajung la doctor si nici la sala , dar exercitii fac in fiecare zi acasa.

Gabriella1, imi pare rau ca treci prin astfel de momente cumplite. Trebuie sa fii puternica! Noi suntem alaturi de tine, atat cat putem, cu o vorba/gand bun. Un pusic de la mine , care sper sa-ti aduca un mic zambet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nona_denis spune:

Crinutz, felicitari pentru noul statut de matusica!
Alaura21 felicitari pt kg castigate, dar ai grija ca se depun cam repede. Trebuie sa asociezi cu ceva exercitii fizice ca sa se depuna uniform.
Majoritatea fetelor de aici nu au cum sa-si faca un program de mese regulat. Eu de exemplu singura masa calda o mananc seara, cand ajung acasa de la munca( si asta daca am timp sa gatesc pentru ca se mai intampla sa prepar ceva rapid si de multe ori nu tocmai sanatos). Rar mananc dimineata acasa. Pranzul = sadwich-uri.

Mami de Denisache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Crinutz, sanatate multa nepotelului si sorei tale bb sa creasca mare si sanatos !

nikole, sincer, mi-a trecut prin cap sa iau borcanul, dar la un al doilea gand, neah, nu prea am incredere in ele, m-a mirat mai mult ca am vazut pe aici in farmacii, asa ceva.

asa ca eu, de cateva zile incoace, servesc micul-dejun, de obicei il saream, adica mereu il saream.

Yummy

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alaura21 spune:

...stiu ca asa este ca trb sa fac si ceva exercitii,dar eu sunt scorpion ,si de obicei scorpionii nu-s in stare sa face ceva in mod repetat,ca de ex. sa tina un regim,sau in cazul asta sa faca sport.asta sunt eu!
dar sa stiti ca sotul ma ajuta sa nu renunt la mesele regulate,iar intre ele nu mananc nimik,pt ca asa imi stric pofta de mancare,eu de obicei la masa mancam cat o "vrabie",si de fiecare dat toti se mirau,iar sotul uneori ma si certa....,acum insa se mira si el cat mananc.
AAAA...iar in legatura cu ingrasatul...pt ca m-a intrebat o prietena, care a ramas uimita de cat de repede ma ingras(ea dorind sa slabeasca)nu-i problema ca eu daca ma supar sau daca nu mai mananc 2-3 zile incep sa slabesc ..si daca nu reiau mesele normal...nici nu ma mai ingras.
Adica este facut si experiment,inainte de a incepe sa mananc mese regulate,timp de 1 sapt m-am cantarit zi de zi si tot 53 aveam.
succes fetelor !poate functioneaza si la voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

fetelor,
in loc sa va cantariti aproape zilnic,eu spun sa stabiliti o zi pe luna cand sa va cantariti toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nona_denis spune:

Oana_r, dar tu cum mai esti? La tine s-au mentinut kilogramele in plus?

Mami de Denisache

Mergi la inceput