Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (263)
Raspunsuri - Pagina 5
Erina spune:
Diwana, am mai spus pe aici. O sa iti raspund pe PM.
Roxana, sper sa gasesti pestii visati.
Cit despre decizie in actualul climat economic chiar ca e cam ca la loterie. Oricum sunt sigura ca ai analizat bine alegerea.
Intrebarea era de-a dreptul porcoasa. Chiar ma gindeam ca tot e discutia cu cipurile (precizez ca sunt absolut contra), ca ar fi fost bine ca oamenii de genul asta sa aiba cipuri sub piele si cind spun ceva urit sa le fie trimis cite un shock electric.
Cit despre ciini, mie imi este sincer frica pentru ca sunt cu Daria. Sunt prea multi!!! Iar o sa imi atrag critici dar traim intr-un oras infect!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
mandarinutza spune:
Pinacolada, nu am vizitat gradi 201, doar din ce stiu de la cumnata, o sa o sun maine si o rog sa mai imi dea cateva detalii. Nu am inscris-o inca pe Antonia, cred ca e prea devreme.
Roxana, succes la cumparat pesti. La noi in familie, unchiul meu i-a cumparat nepoatei sale un acvariu mare cu destui pesti de la Obor parca, dar au tot avut probleme cu pestii, toti mureau si l-au desfintat dupa 1-2 ani.
Am admirat-o si pe mamica talentata Ceamica!
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
diwana spune:
Aseara am facut un experiment (incununat de succes
). V-am mai zis eu ca de la o vreme Rares face scandal cand il pun sa doarma seara. Nici la amiaza nu-i prea convine dar abia scoate un scancet scurt, o palida tentativa de plans si tace, pe cand seara aproape urla, si in general nu se opreste cu una cu doua, asa ca mi-am pus intrebarea daca nu cumva nu-i mai place intunericul. Asa ca aseara i-am lasat lumina aprinsa si n-a plans deloc, iar in seara asta la fel, a protestat usurel doar cand l-am pus in patut, dar daca a vazut ca are lumina, a fost multumit, si-a povestit vreun minut, si dupa aia nu s-a mai auzit nimic. Nu stiu daca nu-i place intunericul fiindca ii da o stare de anxietate, sau nu-i place fiindca nu vede nimic. N-avea nicio treaba pana acum, mergea pe intuneric oriunde, nici nu-i pasa, se juca, se ascundea, dar asa cam de o luna, poate mai putin mi s-a parut ca uneori, daca este intuneric nu intra in camera de tot, fara mine. Si coreland chestia asta cu faptul ca protestele de la somnul de amiaza sunt la multi decibeli distanta fata de cei de seara, m-am gandit ca asta o fi cauza.
Ai vostri n-au probleme? Mai sunt care sa doarma cu lumina aprinsa?
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
valentina_22 spune:
Buna seara.
Am intrat doar sa va salut pe ziua de astazi sau cat a mai ramas din ea! De cateva zile am o dispozitie sufleteasca foarte "senina", si mi-a pierit cheful de tot si pentru tot. Vinonatul...domnul meu, abia astept sa vina ziua de maine , sper ca noaptea sa-mi fie un sfetnic bun! Am facut un singur lucru bun pe ziua de astazi, am fost in vizita la o buna prietena si revederea cu ea mi-a ridicat un pic moralul, chiar am facut si poze. Am sa le postez maine, afisez un zambet larg si par fericita, dar.....![]()
Noapte buna dragelor! Pe maine
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> Clipe de viata 2008
diwana spune:
Valentina
ma intristeaza sa aud ca nu te simti bine. Sper ca nu e nimic prea grav, totul are o rezolvare. Sper sa-ti fie sfetnic bun noaptea, daca de sfetnic ai nevoie.
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
Gabriela77 spune:
Diwana, ce bine ca ai identificat cauza!
Ceamica, ce talente ascunzi tu acolo...
Dani, e dulcica tare Ebonee!
Mada, sanatate multa si voua! 
Luy, m-am distrat de videoclipul Mariei!
Vali, uite
si de la mine!
Eu ma retrag la nani! Somn usor!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
ANDREEA11 spune:
Luy si lui Cris ii place melodia aia ,,Am bani de dat", probabil ca rade de noi si de ratele noastre
Gabitza felicitari pt pasi, la cati mai multi km
.
Erina nu am inteles ce ti-a zis tinerelul ... ..., mami?, dar dc l-ai mitraliat inseamna ca e de rau. Ia o
, de la Cris
.
Am vazut fetite frumoase Ebonee si Adelina, sa fie sanatoase sio norocoase.
Multam pt sfaturi vis a vis de gradinita.
ANDREEA11 spune:
Cecilia nu prea te am mai citit ce e cu voi???
De la 1 ma apuc si eu de raport asa ca, cred ca voi ramane in urma cu lectura. Macar asta sa fie baiul.
Sabina spune:
Greyeras, neaparat sa trimiti la olimpiada copiilor desenele!
super!
va pup, noapte buna.va zic un secret. Maine tre sa dau un interviu la radio despre http://compozitorii.blogspot.com/
e un blog pronit impreuna cu op draga prietena compozitoare, vrem sa facem o chestie misto, scrie in descriere.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo