Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (263)
Raspunsuri - Pagina 6
Erina spune:
Mamici eu nu m-am culcat, (s-a cam dus naibii programul meu)am stat sa vina sotul de la Pascucci sa ma mai delectez si eu cu povestirile lui de viata sociala (a se citi cinele cu investitorii).
Prima data cind a fost la cafenea a stat la aceesi masa cu Oana si Pepe. Cica arata super young in realitate.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Valentina
. Ia o foaie de hirtie si scrie tot ce vrei sa ii spui sotului. Asigura-te ca o citeste. Luati-va citeva ore departe de copii si lamuriti problema. Nu accepta sa suferi. Nimeni nu e superior altuia. Esti un suflet la fel ca el. Trebuie sa te pretuiasca si sa isi respecte angajamentele.
Sper din suflet ca e o problema minora.
Sper ca nu am fost prea "bagacioasa cu sfaturile". Inca unul mic-mic. Rezolvati voi nu implica prieteni sau familie. Asa e cel mai bine.
Sabina, tare fain blogul. in ochii mei suntei foarte speciale pentru ca vorbiti o "limba straina mie".
Erina spune:
Acum chiar ca am fugit! Noapte buna si linistita!
Roxali spune:
Erina nu pune la suflet tot ce pt debita toti idioti...poate vroia sa te ajute la dieta sa nu mai poti manca![]()
Rox pai migrena tti de trage de la pesti![]()
Danielle fumusica Ebonee
Ceamica esti talentata
Luy si Papanash ne descretiti fruntile
Vale sper ca noaptea sa-ti fie sfesnic bun
Bernix sanatate Degetici
M-am cam suparat astazi din cauza juniorului...la mate 6(tabla inmultiri e buba) si la istorie super tare ...offf repetam si graba tot strica treaba
...pe vremea mea....![]()
Daca doriti sa ne vedeti avem pozici...
Ali , Sonia 1 si 4 luni an si Enrico 9 ani
poze
Roxali spune:
Diwana am mai auzit copii care adorm(dorm)asa...ce as mai vrea eu sa doarma si mandra mea asa in patutul ei![]()
noapte buna mamici
Ali , Sonia 1 si 4 luni an si Enrico 9 ani
poze
Annisia spune:
Ceamica, sa stii ca eu tin la glume. Altii nu tin la glumele mele. Hihihihihhi... NU ar fi fost nicio problema daca semana cu mine. Am spus doar ca nu ma deranjeaza cand mi se spune ca bebe seamana cu tati. Si sper sa semene si la temperament cu el, ca eu sunt prea tembela... Sunt ca o floare. Nu am nicio treaba cu chestiile lumesti. Uneori zici ca sunt de pe alta planeta. Daca nu ar fi B sa ma tina cu picioarele pe pamant, as fi pericol public! Parol!
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
Annisia spune:
Roxule, eu am un tip care are doua pet shopuri. Si aduce orice vrei, sub pretul pietei. Construieste si acvarii, in ce forma si dimensiune vrei. Are si gata facute, la vanzare. Daca vrei iti dau numarul lui de mobil. Ii spui ca il ai de la Frumusica; asa imi spune el. Si te va ajuta cu siguranta. Mie mi-a facut un acvariu super misto pentru broastele testoase. Din ala cu dulapioare jos, in cascada, cu robinet. O magaoaie. Si mi-a luat doar doua milioane. Asta era in perioada cand am nascut. Oricum, cat puteau sa se scumpeasca? Plus ca tu vrei ceva mai micut. Iar pestii de la el sunt super, super misto. Avea tot felul de chestii exotice. Imi spui daca vrei si va pun in legatura. El are unul dintre magazine in Piata Moghioros. Celalalt in Militari. Dar se deplaseaza, daca e cazul...
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
mihailescu teodora spune:
'neatzaaaaaaaaaaaa!
-ele pentru toata lumea!!!!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
Ce de frumuseti am vazut eu ieri:si mamici si bebici!!!!!!

Ceamica ,m-am delectat cu pozicile tale.Esti o frumoasa si-o finutza,iar Sebastian e dulce foc.
Uitasem sa-ti raspund cu Mega Image-ul:e foarte posibil ca eu sa fi fost,stau chiar vis-a-vis de Budimex si fac cumparaturile ff des in acel supermarket.
Si,intr-adevar,ma induioseaza total bb-ii!!!!!
Imi si imaginez cu ce oki l-am privit pe Sebi!
Daca ai fost colega de serie cu Luy,e f posibil sa fi fost colega si cu Irina Dinca.Chiar sunt curioasa de asta!
de
Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
Erina
,ce mi-ai facut mami,aseara?Mi-ai luat ,,maul''la pozici.Cand eram in admiratie totala,mi-ai taiat macaroana si le-ai facut private
.
Tare am mai suspinat!Oricum,reusisem sa vad cam 3/4 dintre albume,ffff frumoase.Ce locuri deosebite ai reusit sa vezi
!
Iar talentele tale si-ale Emmei intr-ale designului vestimentar,m-au lasat paf!Bravo voua ,fetelor!

de
Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii