Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (263)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Mariana, multa sanatate bunicii! si voua drum bun in tara! Poate ne vedem prin parc cand veniti.

Danielle, tare scumpa si ducle e Ebonee! Si am mai admirat-o si pe pictorita maiastra Adelina de Greyeras!

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Va salut si eu.
Scurt si din amintiri :
Ceamica esti o slabanoaga si ar trebui sa ti se interzica sa ne pui poze . Esti si talentata pe deasupra!

Greyeras faina canapeaua. Vezi sa nu ti-o deseneze talentata fiica Frumusica foc.

Danielle ce frumoasa s-a facut Ebonee (nu ca nu era si inainte, dar deja se vede ca e fetita mare) Ai grija de fetita (e fetita ) din burtica.

Ramonaiani, imi pare rau de necazul vostru

Erina faine pozele din Japonia, abia acum le-am vazut (nu pe toate, ca-s multe . Rochia ta de la Rev. foarte faina, esti foarte talentata. Cu ce treaba si cat timp ai stat in Japonia? Satisfa-mi aceasta curiozitate

Ayumi, ma bucur ca sunteti bine si in sfarsit este si sora ta cu tine

Gabitz, felicitari bipedei

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna seara. Azi am avut oarece alergaturi, mai mult sau mai putin cu succes. Mi s-a conturat decizia de care va ziceam, acum sa vedem cum mi-o fi norocul. De multe ori in viata, oricat ai cantari tot cu iz de loterie raman alegerile.

Si da, Ali, am fost si la sport. Numai la aerobic azi, pentru ca am o migrena ingrozitoare si nu puteam mai mult de o ora.

Am trecut in fuga pe la Carrefour Baneasa, aveau numai 2 feluri de pesti, cei recomandati erau niste pesti portocalii, cica rapitori de apa dulce. Nu prea draguti. Nici urma de bol, numai un acvariu cam mare. Nu stiu ce sa zic, eu voiam personajele din Nemo. Nu le aveau aici decat decorativ, nu la vanzare. Poate ma ajuta Bernix si arunca un ochi in Hornbach cand are drum pe acolo. Sau poate vine Pinacolada cu vreo sugestie de la prietena (multumesc mult!!!). Papanash, tu ce pesti ai luat?

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Bernix, cred ca e cam tarziu sa ne auzim acum, tre sa culc si copiii. Dar am musai nevoie de o parere de la tine. Deci cu angajatorul din Pta Victoriei a ramas in pom? Hmmm.

Papanash, cel mai tare e Oceanarium din Valencia, 5 corpuri, inclusiv tunele prin care treceai pe sub apa inconjurat de pesti. A fost ceva de vis, nici un alt Oceanarium nu mi s-a parut atat de tare.

Ceamica, frumoasa creatie, ce sa mai zic de purtatoare.

Danielle, ce frumoasa este Ebonee! Tu ai mare grija de tine, sa fie totul ok cu BB si sa ai o sarcina fara probleme.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Greyeras, lui Rares nu i-a facut nicio radiografie si nici nu ne-a zis sa facem, dar este ortoped pediatru, eu sper ca stie meserie. Inca tot nu i-am dat 5 pic. de Vigantol, ma mai informez, desi ma gandesc ca ar trebui sa stie ca si ortoped ce efecte are daca prescrie mai mult, si ca daca a zis 5 pic., inseamna ca e ok sa-i dau atata.

Bernix, sper sa gasiti odata ce are Degetica si sa nu mai aveti probleme.

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Am citit din urma explicatiile si experientele voastre cu pesti, multumesc mult tuturor. Sper sa ma descurc, nu vreau sa ii am pe constiinta. Astia de la magazin imi aratasera in acvariu care nu ar necesita schimbare asa des la apa, cica la 3 saptamani. Ma mai informez pana iau pestii.

Dar m-ati cam desumflat, pare dificil si cu pestii astia...

Yaia, ai fost mortala cu imposibilitatea pestilor de a schimba cazarea. Deci pentru urgente sun pentru sfaturi de la pasionatul tau. Dar prefer sa utilizez ceva mai ieftin decat costul unei vacante. Ca asa, ma duc cu banii aia sa vad Oceanariumul ala de ii ziceam Papanashei.
Cat despre bautul cu paiul, eu nu am avut nimic de a face cu experienta lui Bubu. Pur si simplu a luat cana lui Mihnea si a baut si chiar era prima data cand vedea un pai.

Gabitz, distractie placuta baiatului.

Danielle, cred si eu ca ma agit cam aiurea cu Bubu dar ma mai apuca uneori cand citesc ce fac copiii de pe forum.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Bernix, multa sanatate tie si lui Bobo, sper totusi ca Degetica sa fie ok cu parazitii aia. Si mie imi seamana a giardioza, ti-am zis ca asta iese mai greu la analize. Medsana ai incercat?

Rox , mamica

Mergi la inceput

Hai ca eu eram cu ochii pe forum si baiatul meu murea de foame. Asa ca s-a servit singur cu niste chifle vechi si tari ca piatra. Intre timp l-am hranit, acusica il bag la spalare si culcare. Dar intai termin cu forumul, ca apoi nu mai revin. Prestez culcarea si la fata si in pat cu mine, ma omoara capul.

Greyeras, e bine daca functioneaza Bonisan, daca nu, poti incerca Humana Milkzucker, este lactoza.

Danuta, care din pozele cu Alex am promis? cea cu strungareata? Daca da, mai are de asteptat, ca sunt franta si nu umblu pe la mansarda la poze, mai ales ca acolo are fie-mea trenurile si nu o mai iau de acolo ore in sir. Dar nu uit.

Mariana, lasa ca gasiti voi un nume potrivit.

Ayumi, ma bucur ca e totul bine, nu mai aveti probleme si a venit si sora in vizita.

Erina, hai mai, nu cred ca in Piatra nu primesti intrebari indecente.
Cat despre caini, recunosc ca sunt o problema si pentru mine, nici eu nu ii suport pe strazi. Ia sa vezi cum e aici la mine in camp. In seara in care am plecat la party am iesit pe jos la colt dupa taxi si ma intrebam daca mai raman cu carne pe oase daca se dau cainii la mine.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Carpatina, evident am ras copios la replicile tale. Nu ma gandisem deloc la iezi, asta a raspuns si la intrebarea "de ce". Cat despre vizita, eu ma gandeam la Hornbach, dar daca tot ai zis de Bernix, o sa fie o raita extinsa ce o include si pe ea.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Gata, ma retrag inainte sa imi crape capul de durere. Noapte buna si linistita!

Rox , mamica

Mergi la inceput