Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (7)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaDam spune:

Selen80eu de fiecare data spuneam saptamana de sarcina in care eram si stia Dinu Adela ce fel de ecografie sa faca in functie de asta. De multe ori doctorita ginecoloaga recomanda alt fel dar Dinu Adela facea asa cum stia ea ca e mai bine si mereu imi facea o eco mai coplexa. In plus daca aduci CD il si inregistreaza pe bebe.

+8

Dana - mami de Eric- Andrei DN 12.01.2008 si BB 2 DNP 10.09.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Eco ceri de care vrei tu. Suni la programari si ceri acolo ce vrei tu... si cind mergi la dr tau ii spui ca vrei sa faci o eco din aia si el sa iti dea trimitere ca tu ti-ai facut deja programare ca sa prinzi loc. Sau ...ma gindeam ca poti eventual sa iti suni dr sa il intrebi ce fel de eco sa faci ca sa iti faci deja programare din timp.

Pupici si asa e ...stiu cum e cu greata ca si eu o experimentez si mai am si bebe mic de 11 luni...

Clodute mami de Patrick si
cu probabil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Daca ma intrebai ce fel de eco trebuie pentru dublu test nu stiu sa iti zic... eu am spus la telefon ca vreau programare pt dublu test si mi-a zis ca intii eco si apoi recoltarea de singe... eu stiind ca recoltarea se face dupa ...atunci am zis ok..atunci eco fac intr-o zi si a doua zi ma duc la recoltare. SI asa mi-am facut programrile.

Pup si sper sa te mai fi lamurit un pic... imi pare rau ca nu pot sa te ajut mai mult.

Clodute mami de Patrick si
cu probabil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex1405 spune:

Buna garvidute, mai vechi sau mai noi!

Am aflat aseara rezultatul analizelor si sunt bune. Calciul chiar mi-a crescut putin de la ultimele analize, din noiembrie. Singura problema e ca eu am grupa A2 RH negativ, iar sotul 01 RH pozitiv, dar speram ca o sa fie bine cu dozarile de anticorpi....
Eu iau in continuare acid folic (pe care il luam din noiembrie) iar dr mi-a dat utrogestan administrare orala si chiar ma speriasem putin cand am auzit ca da stari de ameteala, somnolenta.... Sunt fericita sa raportez ca mie nu imi da nici o stare (desi preimele 2-3 le-am luat cam cu frica).

In rest eu si bebele suntem bine, ceea ce va doresc si voua. Sa aveti parte de un weekend linistit!

Bibicu' mik
Noi - momente frumoase din viata
www.sardog.ro/" target="_blank"> Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

buna burtici!

bun venit noilor burtici, sa aveti sarcini usoare si 40 de saptamani minunate!

monica- tinem pumnii

danuta- felicitari pentru inimioara.

hop si eu cu vesti: desi luni vazusem deja punctuletul...aveam o suspiciune din cauza ca mi-a zis sa ma duc dupa 10 zile si atunci imi face si analizele...asa ca ieri m-am programat la medlife, si am avut noroc de o gaurica astazi. Asa ca am vazut din nou punctuletul si palpairea lui. Avem 7 s si 1z (fata de 7s si 5z -teoretice), si avem 10,6 mm si suntem bine merci
am fost foarte surpinsa ca mnu m-a costat decat 70 ron, mi-a explicat ca asta e pretul pentru confiramre sarcina, asa ca am iesit super ieftin...asa ca pentru doritoare.

si ca ziua sa fie completa, asta pentru ca mi-am luat liber si stau acasa, astazi Matei a facut cativa pasi singurel

pupici

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 7+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Bunå fetelor!! Citesc mesajele de la voi..si ma uimesc ..ce de-a teste asa devreme faceti ma refer la ecografii de fapt..aici la prima consultatie ca sa zic asa mi-au confirmat sarcina dupå urina si s-au mai uitat si de niste bacterii..apoi o groaza de intrebari stiti voi jurnalu,,istoricul,, si apoi analize de sange..

Eu am avut niste pete rosii care mi-ai apårut exact o data cu sarcina si m-au trimis la ginecolog care mi-a dat nsiet pastilute si mi-au luat niste analize din nou la sange mai ales ca eu am avut hepatitaB la 10 ani...si atat prima ecografie asta daca totul decurge ok o am pe 2 aprilie si o så fiu in såpt 18 atunci..

In rest moasa...ca ai treaba mai mult cu moasa ..( doctor ,daca se complica ceva dureri sangerari)ITi spune daca totul e ok nu ai de ce sa te complici cu ecografii si alte chestii mai devreme decat cele programate ..

ASa e aici in suedia..

Vå pup

Cea mai fericita9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coras spune:

va pup mamicile mele, declar in mod oficial ca sunt purtatoarea unui frumos samburel de 6,2 mm care e situat unde trebiue, are sac gestational si corp vitelin, sunt.....plutesc de fericire!!!dr. nu mi-a dat sa iau nimic, decat cate un no-spa la nevoie si acid folic de 5 mg, voi de cat luati??5mg e prea mult oare? am uitat sa ii vorbesc despre concentratie asta luam inainte de sarcina, of, poate imi dati un sfat..in rest nu am nimic de facut decat sa astept intalnirea de peste 2 sapt cand ii voi auzi inimioara!!si ma voi apuca de pomelnicu de analize!!
Deci va rog sa ma treceti si pe mine pe listuta
Coras DN 16061979, UM 26.12.2008 DPN 30.09.2009(02.10)

in asteptarea unei petite blonde cu ochii albastri!!! Sofia hai la mama in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Spun doar eco, sau trebuie sa specific si monografie fetala?

Am vazut ca Adela Dinu este ma CMU Arcul de Triumf, iar pe o brosura pe care am primit-o o data cu cardul la arcul de triumf scrie doar 20% discount...nu inteleg, adik la oricare alta daca ma duc eco e inclusa, doar acolo platesc 80% din valoare?? tu ce fel de abonam ai??
Pt ca daca e asa, mai bine ma duc la dna Adina Bosneac, la Opera Center, ca si despre dansa am citit lucruri bune...

ursuletzul nostru

8+

Mergi la inceput

coras- felicitari pentru vesti!

nu iti face probleme cu concentratia acidului folic, excesul se elimina foarte usor prin urina. Si eu tot de 5 mg iau.

"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

iulika- am mai auzit de acest lucru la capitalistii, iar una din explicatii ar fi ca daca sarcina se prinde in mod natural bine, daca nu, asta este...
se fac eco d-abia la 12-14 saptamani ( 18 saptamani mi se pare deja mult, daca sunt ceva probleme se poate interveni mai greu)

in romania se incearca sustinerea sarcinii. Exemplu meu, am lipsa de progesteron fara de care nu se fixeaza sarcina..asa ca daca nu ii aduc dn exterior si sa fac eco sa vad ca totul este OK, mai greut.

Mergi la inceput