Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (7)
Raspunsuri - Pagina 7
Clodute spune:
Pai eu vad ca pe card scrie Premium si atit. NU prea stiu detalii ca este prin sotul meu - la el la serviciu s-au facut carduri pentru angajati si familie.
Cit despre tipul ecografiei nu stiu ce sa iti spun. dar ce iti recomand sa suni la CMU - programari si intrebi acolo la tipul tau de card cit costa si daca faci la alta dr cit costa si intrebi tot ca sunt amabile fetele care raspund la call center.
Cit despre Suedia...la fel ca si in alte tari nu e ca in Romania... aici toata lumea se inghesuie sa te trimita la analize la ecografii...si daca nu iti faci programari din timp ajungi la dr necunoscuti si nepriceputi care te si sperie...cum am patit eu in prima sarcina...
Va pup pe toate
Clodute mami de Patrick si
cu probabil
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Alina, mie acum mi-a picat fisa (sau cartela ) Sa iti traiasca micuta Ioana sa fie sanatoasa si fericita Si cum mi-a picat fisa... ma gandeam ca am facut test de Sf. Ion si azi ma duc la eco. Si dc e bine bebe, daca e fata o sa fie si Ioana iar daca e baiat probabil Ionut. POZNICI CU NOI Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Mamica de INGERAS in ceruri Minunea din burtica 7+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi Uite asa cresc eu la mami in burtica |
Multumesc. Frumos nume Ioana sau Ionut.
ALBUM
Primul de sus - 18.01.2009 , Al doilea de jos - 28.01.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + IUSTIN sau IUSTINA
lutoniana spune:
Apropos de moase si la mine e la fel. Mi-a confirmat sarcina din urina, ce-i drept mi-a facut 2 teste si am fixat o intalnire acasa la noi unde vine sa ne cunoastem, sa completam hartoage, sa-mi raspunda la intrebari, istoricul.....si dupa toate acestea incepem cu analize si ecografii. Aici in UK, daca totul este bine ai numai 2 ecografii gratuite. Una la 12-14 saptamani si una la 20-22 saptamani. Daca apar probleme atunci se schimba situatia.
Eu inca sunt cuminte si nestresata si imi astept randul ....DAR cand vad cate teste si ecografii faceti voi fetelor......
Sper ca totul sa fie bine si sa am si eu vesti mai tarziu de impartasit cu voi.
Sarcini usoare si greturi cat mai putine
Ioanact spune:
Eu nu inteleg..nu tb sa va inscrieti la Dr de fam? Iar Dr sa va dea trimitere cu analizele care tb sa le faceti?Eu asa stiu..asa am procedat la Ioana, iar Dr Ginecolog imi facea eco, control..pe scurt imi urmea sarcina ...
De ce ziceti voi ca cine stie la ce Dr ajungeti?
Intr-adevar tb facute programari..
Aaa ..si cele care au pb cu sarcina e bine de la inceput facut un eco+control..iar celelalte nu au rost sa se agite cu eco..si alte analize, la inceput ma refer ci m tarziu din trim II..parerea mea.
ALBUM
selen80 spune:
Clodute, multam , am sunat, este inclus si la Arcul de Triumf, yuppy! o sa sun sa ma si programez dupa ce ma consult cu al meu sot sa vad cand ma poate duce la Bucuresti
Coras felicitari!
Ioanact sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa, fericita si sa aiba un fratior/surioara la fel de sanatoasa si fericita
ursuletzul nostru
8+
miha74 spune:
ioanaact- La multi ani sa iti traiasca fetita!
medicul de familie iti da analizele de sange clasice. Restul analizele de secretii, Toxoplamzma, CMV, rubeola, rujeola, lysteria...trebuie sa le platesti. Asta daca nu s-a fi schimbata de cand le-am facut eu ultima oara acum vreo 8 luni
Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 7+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
Iulika29 spune:
Cu siguranta stressul maxim e cel care face cel mai rau ..asa ca FÅRÅ STRESS FETELOR.Mie cel putin asa mi-a zis ca stresul e cel de care nua m eu nevoie acum pt ca m-am apucat si eu så ii spun ca stii ca in tara mea in romania se vede in såpt 7 un punctulet se aude si inimioara...dar m-a linistit si mi-a zis se paote si aici daca vrei l aun particular ti se face tot ce vrei (aici totul e gratis pt gravidutze analize si asa asta daca nu vrei så faci ceva in plus fara sa ai nimik doar asa de siguranta-asa zic eu-)asta daca vrei så stai mereu cu stres ....si nu stiu parca ave adreptate. Atata vreme cat ma simt bine de ce sa o fac...Banuiesc ca daca ar fi ceva care nu e oki as avea anumite simptome...
A si rezultatul analizelor ..daca nu sunt bune sau e ceva susspect te cheama sa le repeti nu iti spune nimik decat ca tb sa le repeti.In rest iti spun daca nu te sunam zileel urmatoare analizele sunt bune si totul e oki deci fara stres..
Va pup pe burtici
Iulika,Cea mai fericta9+
Ioanact spune:
citat din mesajul lui miha74 hop si eu cu vesti: desi luni vazusem deja punctuletul...aveam o suspiciune din cauza ca mi-a zis sa ma duc dupa 10 zile si atunci imi face si analizele...asa ca ieri m-am programat la medlife, si am avut noroc de o gaurica astazi. Asa ca am vazut din nou punctuletul si palpairea lui. Avem 7 s si 1z (fata de 7s si 5z -teoretice), si avem 10,6 mm si suntem bine merci am fost foarte surpinsa ca mnu m-a costat decat 70 ron, mi-a explicat ca asta e pretul pentru confiramre sarcina, asa ca am iesit super ieftin...asa ca pentru doritoare. si ca ziua sa fie completa, asta pentru ca mi-am luat liber si stau acasa, astazi Matei a facut cativa pasi singurel pupici Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 7+ "Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn) |
FELICITARI! pt samburelul din burtica si pt MATEI pt primii pasi, la cat m multi si siguri.
ALBUM
Ioanact spune:
citat din mesajul lui Iulika29 Cu siguranta stressul maxim e cel care face cel mai rau ..asa ca FÅRÅ STRESS FETELOR.Mie cel putin asa mi-a zis ca stresul e cel de care nua m eu nevoie acum pt ca m-am apucat si eu så ii spun ca stii ca in tara mea in romania se vede in såpt 7 un punctulet se aude si inimioara...dar m-a linistit si mi-a zis se paote si aici daca vrei l aun particular ti se face tot ce vrei (aici totul e gratis pt gravidutze analize si asa asta daca nu vrei så faci ceva in plus fara sa ai nimik doar asa de siguranta-asa zic eu-)asta daca vrei så stai mereu cu stres ....si nu stiu parca ave adreptate. Atata vreme cat ma simt bine de ce sa o fac...Banuiesc ca daca ar fi ceva care nu e oki as avea anumite simptome... A si rezultatul analizelor ..daca nu sunt bune sau e ceva susspect te cheama sa le repeti nu iti spune nimik decat ca tb sa le repeti.In rest iti spun daca nu te sunam zileel urmatoare analizele sunt bune si totul e oki deci fara stres.. Va pup pe burtici Iulika,Cea mai fericta9+ |
Sunt de acord cu tine.[/b]
Va multumesc fetelor pt urari, selen80 si miha74.
ALBUM
Roxxy80 spune:
IOANA, sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa, mereu vesela si sa aiba parte numai de noroc in viata!!!!
MIHA, felicitari pt primii pasi ai lui Matei! Imi inchipui ce emotie ai avut in suflet. Mateiul meu a facut primii pasi la 11 luni si 8 zile si pluteam de fericire. Acum mi se pare atat de natural cand il vad cum alearga prin casa si se catara pe absolut orice .
Fetelor, eu voi merge pt primul control la ginecolog saptamana viitoare, cand, dupa calculele mele, voi fi in 7 saptamani. Eu cred ca nu are rost sa mergem mai devreme pt ca nu prea au ce sa ne spuna.
La 14 saptamani vreau sa merg la eco 3 D la Iosup (asa cum am facut si la Matei). In sarcina anterioara am mai facut eco 3/4D la 20 de saptamani, 28 de saptamani si 32 de saptamani. In rest am facut eco normale.
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata 6+