Gravidutze si mamici de Cluj - 109
Raspunsuri - Pagina 9
ilema spune:
ALEX29 , dupa cum am mai scris mai in urma, am 28 de saptamani si trebuie sa imi schimb medicul. Am ales sa merg la Todea Cezarin pana la urma, luni am programare si vom vedea cum va fi. Sper sa ma primeasca cu sarcina asa avansata :(
Tot eu intrebasem si de Neogym. Vroiam sa stiu daca merita exercitiile acelea si daca a fost careva.
Am observat ca aici mai mult se discuta despre copii si gradinite.. sper sa nu ma trezesc ca vorbesc singura. 
Andree27 spune:
Helloo,
Meli, Doamne ajuta sa fie totul bine!!!Te asteptam cu vesti bune!!!
Ilema,Ramonella a nascut cu Dr Mironiuc(care este la Gine 1,n) si a fost tare multumita de ea.SI tot cu dansa a mai nascut o prietena foarte buna de -a mea si si ea a fost tare multumita de dansa.De dr Todea Cezarin nu pot sa-ti spun acelasi lucru,nasa verisoarei mele a nascut cu el si fetita nu ii era intoarsa cu caputul in jos,lucru pe care el nu l-a observat ,decat moasa cand ea era deja pe masa de nasteri si s-a chinui saraca 2 ceasuri de cand a ajuns pe masa,ea nu a fost deloc multumita de el,stiu ca nici un sfant nu i-a mai dat doctorului.Acuma sunt cazuri si cazuri!Si nu vb singura!
Cat despre Neogym eu nu am fost niciodata,in schimb am umblat foarte mult pe jos!
Cat despre noi,Ericut e mult mai bine,azi i-am schimbat medicul de familie, tot ziceam ca vreau aproape,dar pana la urma am ajuns pana pe Galaxiei in Andrei Muresanu,dar pt prima intalnire cu doctorita ,am ramsa placut impresionata.
Alex ce scumpa e Tiadris si ce elastica!!!
Andreea ,
de
Eric (31 Mai 2008)
Evolutia lui Eric
anamica spune:
Salutare,
Meli sanatate multa Timeei! Am inteles ca este o enteroviroza pacatoasa care ii chinuie pe micuti! Va asteptam cu vesti bune!
Anca, Adriana spor la invatat si bafta!
Alex ce bine se descurca Tiadris la escaladat patutul! Si mie mi se pare foarte inaltuta si asta numai bine o ajuta sa isi puna in practica acrobatiile.
Ani adorabila printesa!
cu multa rabdare(ca merge greu netul am mai vazut o data pozele)
Ilema si eu am fost la Neogym, exercitiile sunt destul de lejere, cel mai mult mi-a placut ca ma intalneam cu gravidute care aveau aceleasi preocupari/griji ca si mine. Era o forma de socializare placuta!
Noi papam foarte bine fructele, am pastrat masa de la ora 10 exclusiv cu fructe(papa 3 fructe taiate bucatele- para, mar, banana, kiwi-fara samburi, portocala, clementine), pe la 12 papa paine cu unt, cascaval, branzica, rosie,etc si pranzul il mananca dupa somnicul de amiaza. Ii merge foarte bine cu programul asta si mergem cu el in continuare.
Iar la capitolul apa, e ca o ratusca, Ana bea pe parcursul zilei aprox 500 ml apa, uneori si mai mult. Ea ziua nu bea deloc laptic, poate de-asta, nu stiu...
Week-end fain, din pacate maine e sf de luna si lucrez
,
Diana si
Ana (13.09.2007)
Povestea Nasterii
olim spune:
salutare tuturor
nu am trecut demult pe la voi desi va mai citesc, dar am putin timp de cand cu munca
fetelor, am si eu o intrebare nu stiti pe cineva care e interesat sa cumpere un apartament cu 3 camere, e pe campului, il vindem ieftin, ca deocamdata vrem sa ramane aici, si e inchis si e pacat de el.Apartamentul e pe 2 nivele, are loc de parcare si e in zona linistita.Daca stiti ceva va rog sa imi spuneti, paltesc comision, sau daca stiti o agentie serioasa care sa se ocupe de el, v-as fii recunoscatoare.
multumesc mult pentru orice informatie

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
ilema spune:
anamica, mersi de raspuns. Imi poti zice si cat costa un abonament?
Andree27, m-am programat deja la Todea, dar daca nu imi place cum se comporta nu raman la el..
Va doresc o seara faina!
olim spune:
eu am fost la Todea la control si am fost tare multumita de el, cand eram gravida am fost la Butnaru de vreo 2 ori, am fost recomandata, ca Todea era plecat din tara, si mi-a placut tare mult, am fost si la un control in vara si daca mai emrg in Romania sigur la el ma duc , la Gynia ca acolo nu poate fuma![]()
ilema sper sa iti gasesti un doctor sa ai incredere in el, ca asta e cel mai important in momentele astea
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
Ioana13 spune:
Ilema eu am auzt de bine de dr Todea. Vrei musai la Stanca, ca de la Gine 1 iti recomand pe Dr Boitor.
Olim poti afisa pe www.piata-az.ro apartamentul, e f utilizat situl de catre cei care cauta apartamnet.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
antoni spune:
scumpelor, am ajuns si eu in final sa va scriu, nu ne-a internat ca l-am rugat sa ne lase acasa si venim daca e nevoie.i-a dat debridat si biotics, apa de ploaie zic eu, ca doar asta a luat si inainte, fara vreaun efect.acum i-a mers iarasi burta, apa.deci, nu mai stiu,simt ca disper sincer, cand am vazut, am simtit ca-mi tremura picioarele, sunt chiar disperata.
la spital a fost groaznic, am prins o asistenta tampita,care zicea ca daca-i proasta fata si se tot misca, o va impunge de o gramada de ori. de parca ea la 1 an jumate ar fi constienta.tampita, nu alta.
nu mai stau,simt ca ma paralizeaza disperarea, nu mai stiu ce sa ma fac, nu mai am stare nici la calc.ms pt sustinere fetelor
Andree27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olim eu am fost la Todea la control si am fost tare multumita de el, cand eram gravida am fost la Butnaru de vreo 2 ori, am fost recomandata, ca Todea era plecat din tara, si mi-a placut tare mult, am fost si la un control in vara si daca mai emrg in Romania sigur la el ma duc , la Gynia ca acolo nu poate fuma ilema sper sa iti gasesti un doctor sa ai incredere in el, ca asta e cel mai important in momentele astea ![]() Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex Si eu cu Butnaru am nascut!Si eu am fost super multumita de el! |
Andreea ,
de
Eric (31 Mai 2008)
Evolutia lui Eric
Ioana13 spune:
Off, Meli! Starea ei cum e? e suparata? P era cam mihnit, ceea ce la raceli nu se intimpla, cind a avut diaree. Cred ca il durea burtica.
I-ai dat lapte fara lactoza? Eu il faceam cu apa de pe orez si puneam si pastilute de afine. Numai sa il bea. 
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)