Gravidutze si mamici de Cluj - 109

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilema spune:

Buna, imi poate da careva informatii legate de Dr. Mironiuc Clara? Apartine de Stanca sau Gine. 1? A nascut careva cu dansa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marietarat spune:

anca.b> Multumesc ...m-am mai linistit...

(Desi nu de tot , pt ca la prima sarcina oprita tot asa doar k la aia din prima zi nu am avut nici un simptom...numai sanii erau mai tensionati..in rest nic nic... )

Dar ma straduiesc sa gandesc pozitiv...

Marieta +10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Meli sper ca nu v-a internat!

Co nici P nu maninca multe fructe si nici cu lichidele nu e mare prieten. Are cite o zi cind bea apa sau ceai(neindulcit, cu lamiie), asta cind ne intoarcem de la plimbare. De citeva zile maninca cite un kiwi.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Poate nu le-au internat, probabil dureaza mult analizele.

Tocmai am vazut la o emisune, ca florile de banane stimuleaza lactatia. Asa ca cine are nevoie sa traga o fuga pana in Taiwan (sau unde mai cresc banane) si sa procure florile minune.

Ma duc sa ma apuc iar de

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Wow, am vazut si eu o Tiadris din elastic si scuuuumpa foc. E inaltuta, nu? Ca io asa am vazut-o, poate mi s-a parut.
Azi am fost si noi afara, mai rece k ieri, da tot am stat o ora si ceva, ca daca tot a fost cuminte diana, am profitat si acuma face nani, are un somn cam agitat, la fel ca noaptea trecuta, eu banuiesc ca-s dintii, habar n-am, gingia de sus ii umflata chiar sub buza.

Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

acum ne-am intors si noi de afara. am stat o ora jumate, desi e destul de rece...acum l-am pus la somnic pe stefan si ma duc sa-i tin companie adrianei la studiat.

intru mai triziu, poate avem vesti de la meli.

marieta, curaj! si alunga gindurile rele.

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Marieta bine ai venit! Se poate sarcina fara greturi! E chiar indicat, ca sa te poti bucura in liniste de ea!

Elena, nu mai sint gratuite peste tot analizele pt gravide? Cind am fost eu gravida erau gratuite, de citeva ori/sarcina!! La medstar mi le faceam cu hirtie de la medicul de familie! Cu toxoplasma, hiv, tot!

Si noi am fost afara, saptamina asta eu nu am iesit, ca nu m-am simtit in stare de la raceala. Nu mi s-a parut frig, dar nici nu cred ca mai ies, ca P inca doarme, pina se trezeste... se face noapte.

Adriana, Anca... spor la invatat. Sinteti niste minuni!

Alex, poate face sfoara Tiadris?

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Ioana, la examenul asta nu-s asa o minune ca sunt ajutata:avem 50 de intrebari si cartea de teorie, unde sunt raspunsurile. Le-am impartit cu 3 colege, si fiecare isi face partea(conspectand din carte), dupa care da si la celelalte 2 foile ca sa invete. Asta ca sa scapam mai repede.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

CO puiule iti mai amintesti cum era Tiadris ce pozitii avea cu piciorusele
GABI draga matuca mea nu prea papa cirobita de salata :( i am facut corba de pastai cu legume iar felul doi piure cu morcovi si pangasius

si ne laudam astazi cu multe fructe papate :azi dimineatza un borcanas 200ml de orez cu 6 fructe si la amiaza 1 mandarina ,1 banana si jumate de mar so tzina tot asa

IOANA sincer n am pus o sa faca sfoara dar e f elastica ,seamana cu mami cand era mai tanara
ADRIANA ce super ca va ajutati una pe alta
MARIETA si eu am avut o sarcina minunata ,n am stiut ce inseamana sa vomit ,sa mi fie greatza si ca si tine ,imi venea sa dansez intr una ,nu ti mai face griji ,o sa fie bine scumpo

cine intreba de Neogym ?eu am fost ,dar mai mult mi a placut la innot

cum sa fie rece afara ?sunt 4-5 grade ,e ok inca ,friguroaselor

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('');

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ILEMA imi pare rau dar nu am info despre dr Mironiuc
ai burticuta sau urmeaza ?
KITZY chiar nu stiu ce inaltime are :( de abea astept sa merg luni cu ea la control sa vad cum sta
am si dat gres cu doua perechi de pantaloni ,scria 18 luni si chiar pareau maricei dar nu i au fost buni :(
ANCA spor la invatat si tie

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('');

Mergi la inceput