Gravidutze si mamici de Cluj - 109
Raspunsuri - Pagina 7
ALEX29 spune:
ADRIANA uite patutul si tentativa lui Tiadris de a se da jos singurica http://picasaweb.google.com/sanda252003/CUTATILAJOACA#5296655657723737554
fetelor am sunat la Paradisul Prichindeilor ,cica de anul asta se face si "baby group",pana acuma n au avut
costuri"550 ron pana la ora 16 si 600 ron pana la ora 18 plus 12 lei mancarea pe zi "mic dejun,pranz si cina "
singurul motiv pt care as accepta sa o duc pe Tiadris acolo ar fi ca as putea so vad pe web cand vreau eu ,oricum nimic nu e sigur ,trebuie sa fie de acord si educatoarea
d na cu care am vb mi a spus ca sunt educatoare care se inhiba cand stiu ca s privite
sper sa pot sa merg saptam viitoare sa vad gradinita
CO nici Tiadris nu prea bea apa cam 100 ml /zi e ca si C pe care l vad f f rar sa bea apa ,in schimb la laptic bate recordu
ce supe ,ciorbe mai faceti ?nu stiu ce sa i fac astazi la matzuca
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('');
anca.b spune:
Alex, , ce flexibila e Tiadris. neaparat sa o duci la gimnastica dupa ce creste un picutz...la cea ritmica, daca poti...asa frumos se dezvolta fetitele cu sportul asta...se fac inalte si au o postura foarte elganta...mai ales ca se vede ca are aptitudini de mica.
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
marietarat spune:
Buna diminetata!!!!!!!O ?? Sau deja a-ti sorbit-o???
Fetelorrrr!!!
Dupa cum ziceam sunt in saptamana 10 si in aceasta saptamana m-am simtit f bine....nu tu arsuri la stomac...nu dureri de cap...nici sanii nu ma mai dor numai asa putin la palpare... dar as manca non stop ceva...cate putin dar sa rontai ceva .Imi vine chiar sa dansez...k muzica o ador...
Ce poate fi ??? E normal???
Marieta +10
mami_alexia spune:
am fetita flexibila!!! Nu imi imaginam ca poate sariAlexia nu reuseste sa ridice piciorul asa sus
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
ALEX29 spune:
ANCA sigur va face sport ,mie mi ar placea so dau la innot dar ea ...va decide
m am apucat de facut mancare ,pupici si vb mai tarziu
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('');
Gabriela77 spune:
Alex, ce dulce e Tiadris si ce flexibila!!!! Am vizionat toate pozele!Ptiu=ptiu!
Anca, nasol cu gradinita Soranei, si eu as cauta altceva!
Co, Sara e de-a ta cu fructe si lichide o gramada
Cum mai e vremea pe=afara? Ca as vrea sa iesim si noi un pik...
Alex, azi avem in meniu supa de salata si rasol de vitel!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
bex spune:
GAbitza, da! Clar:D. Carina e ca si Andrei, pot sa stea fara lichide si fructe oricat...noroc ca ii mai tentez eu...eu sunt la prima ora cu portocala sau marul in mana:)/gura:D
Am facut si eu zilele trecute supa de salata, dar nu a avut succes la Carina. Azi avem supa de pui cu taietei si piure de cartofi+morcovi cu piept de pui.
Ani, am uitat sa zic ca v-am admirat....printesa si rochita, minunate, amandoua:P
De Tiadris ma minunam inca de pe cand avea cateva luni, avea niste pozitii in carucior ca de pe atunci prognozam cu Andreea (Daria) ca mare gimnasta va fi:P si Carina se catara in tarc, dar mai mult stilul "maimutica" se prinde cu manutele si picorusele si se atarna cine stie cum:))dar de iesit inca nu vad sa fie cazul.
Co +Carina Alysa (13 noiembrie 2007)
anca.b spune:
Gabi, mie mi se pare foarte frig afara. mi-am scos nasul pe geam si brrrr....da' tot o sa iesim un pic afara. macar o jumate de ora...
Alex, stefan papa azi brocoli cu carne de pui. fara sos de smintina, ca nu-i place deloc smintina in mincare...n-ai zice ca-i ardelean...
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Marieta, e absolut ok sa te simti asa. asa am fost si eu, nici o greata, nici o durere...citeva arsuri la stomac pe care le tratam cu grisine si cam atit a fost disconfortul meu din sarcina...mi-am scos pirleala la nastere insa! ceea ce iti doresc sa nu ti se intimple si tie.
POZE NOI
Povestea Nasterii
dpop spune:
meli ma rog pentru voi sa fie totul bine. daca nu e ceva ce necesita supraveghere cred ca va lasa acasa si mergeti la control des.
fetelor, va spun sincer ca mi-e ff greu sa tin pasul cu voi, la ce mult scrieti. din pacate timpul meu e tot mai ocupat
as vrea sa va mai spun multe, da' nu pot, asa ca numai va
anca, mi-a ramas in minte de nustiu cand sa-ti spun, da' uite ca n-am reusit pana acum: la multi ani! (cu scrisul frumos de jos)