Gravidutze si mamici de Cluj - 109
Raspunsuri - Pagina 6
mami_alexia spune:
Meli, sunt cu gandul la voi, sa va intoarceti acasa cu bine.
Am vazut ca vorbiti de fructe. Copilul meu nu mananca decat mere si banane in forma lor naturala. In rest, ii fac suc de portocale si atat.(n-am decat storcator, nu aparat de facut suc) Portocalele ca atare nu le mananca asa ca i le dau sub forma de suc dar nu dimineata ci dupa-amiaza, asa, de sete. Dar tot nu il bea cu o placere nebuna, asa cum face cu apa, de exemplu. Trebuie sa stau eu dupa fundul ei ca sa il bea pe tot. Nici kiwi nu vrea. I-am facut multa vreme pasat, in blender, mere, banane, kiwi dar am renuntat, fiindca e prea mare sa ii mai fac piure de fructe.
Noapte buna!
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
Morgano spune:
Fete dragi, care cautati gradi privata, va recomand cu drag gradinita Anei: Gina. Nu dau link, o gasiti usor. E un loc cald, intim, cu max. 12 in grupa. Mancare buna si verificata (desi e de la catering), sali spatioase si frumoase, atmosfera minunata. Ana mea e fericita acolo, e iubita, e total atasata de educatoare si copii, de directoare, de femeia de servici, de toti. E curat, curte frumoasa, activitati diverse, limba engleza intensiv.... pentru cine doreste, am poze de la serbarea de craciun, unde am plans de emotie 1 ora....si nu e asa scumpa ca altele private, gen link-ul dat de Alex sau patricia.
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
soanso spune:
neata buna,
dau eu o cafea azi,
nu-mi permit din cauza de rata in eurosa o dau la gradi particulara desi mi-as dorin mai ales dupa poatarea Deliei
aci la 4 ore e aiurea :
pai nu-mi place in primul rand ca e mic spatiul,nu am vazut o evolutie spectaculoasa la S (nici nu ma asteptam) insa am crezut totusi ca dupa sarbatorile de iarna mai invata cate ceva un cantecel,poezioara,nu-mi spune nimik daca o intreb ce a facut la gradi imi spune doar ca sa jucat, educatoarea care e la grupa ei are pb de sanatate(lipseste des si o inlocuiesc colege sau o fosta educatoare pensionata),nici asta nu cred ca e bine sa se tot schimbe asa des ed pt ca S se atasaza destul de greu de cineva,cert este ca pe Doamna C ed ei nu o agreaza deloc (ia zis baba si ca e urata),se imbolnaveste foarte des (am prietene care au copii la gradi 8 ore si nu sau inbolnavit asa des ca S la 4 ore).
nu primesc la gradi mancare tb sa-i pun zilnic pachetel si de cele mai multe ori vine cu el acasa desi ii pun doar ce-i place ,deci sta fata pana la 12 nemancata .
pana acum nu mi-am facut mari probleme ziceam sa o las doar pt socializare,sa mai invete si ia cate ceva dar am impresia ca e pierdere de vreme .
ziceam daca tb sa-i dau ceva directoarei de la gradinita unde as dori sa o mut.
merg sapt viitoare la o gradi de stat din Manastur ,au doua prietene copii acolo si au zis ca e ok!
ALEX29 spune:
neatza
DELIA multumim de recomandare ,am intrat pe site ul lor ,pare f ok ,o sa l studiez putin mai tarziu
am vazut ca au predare doar lb engleza ,eu caut o gradi cu predare si in lb germana pt piticuta
ANCA-Soanso sigur vei gasi ceva bun pt piticuta
GABI o sa sun la Paradisul Prichindeilor ,desi e tare aiurea ca nu i chiar asa aproape
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('');
bex spune:
Neataexcelenta! Garantata
Meli, draga mea, sper sa aveti o zi usoara azi, sa scapati repede si sa identificati problema!Succes sio tinem pumnii
Anca, sper sa gasititi pt Sorana o gradi cum va place. E clar ca in conditiile descrise de tine nu se mai poate...LA Gina de care vorbea Delia este si fetita unor cunostinte si sunt multumiti.
Alex, subscriu la ce ai scris de fructe, dar regula o aplic..la mine, pentru ca pitica nu e mare fan fructe, abia le accepta in combinatie cu iaurtul sau cerealele. Sucul de asemenea, nu este pe lista de favorite. Doar apa. Si aia rar...noroc ca bea cate 350 ml de lapte dimineaata si seara plus supica la pranz, ca alte surse de hidratare nu prea are...
Ca cam si Alexiei, doar merele si bananele ii mai plac(crude), dar in cantiati nesemnificative. Mar ar manca mai degraba, dar intreg...si mi-e frica, dupa patania Elenutei, sa ii dau sa mance singura..:(
Gibitzo, ma bucur ca sunteti bine.
RAluca, pupam bolnaviorul frumusel
O zi minunatra sa aveti!!!!!
Co +Carina Alysa (13 noiembrie 2007)
puisorul spune:
Anca, multumim de cafea. Si eu tocmai o savurez. Poate daca intrebi la sectiunea de gradinite iti pot spune alte fete mai multe cum e cu mutatul la alta gradinita.
Meli, sper sa fie Piti bine si in Miu poti sa ai incredere.
La fel ca si Alex si eu stiu ca fructele se mananca dimineata pe stomacul gol, inainte de masa cu o jumatate de ora sau dupamasa la trei ore interval. Cu sucul, nu cred ca chimicalele din fructe sunt problema. Mai mult e chestia ca in suc nu mai ajung fibrele benefice din fructe, vitaminele se oxideaza in cateva minute iar sucul ajunge sa nu mai contina decat zahar. Deci se prefera fructele mancate ca atare si nu sub forma de suc.
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
mami_alexia spune:
Neatza!
Ani, ai dreptate in legatura cu sucul dar ce sa facem daca nu vrea sa manance portocalele in forma lor naturala...Mi bine suc decat deloc
POZE ALEXIA
mami_alexia spune:
Tot eu!
Ani, am vazut si eu in sfarsit pozele de la aniversarea Stefanei. E o scumpete cu ochi albastri si cretulina!
Alex, tot vroiam sa te intreb. Ce fel de patut aveti de se poate catara Tiadris? E din lemn si se catara pe stinghiile lui? Ma gandeam cum ar putea sa patesc asta si cu Alexia dar nu vad cum, la unul "sport", ca n-are cum sa se catere.
POZE ALEXIA
anca.b spune:
neata!
Adriana, ai fi surprinsa de ce pot face astia mici! baietelul lui nasa a fost la noi in vizita si s-a catarat pe patautul pliant a lui stefan, cel care e in living, plin cu jucarii...mie mi-a stat inima in loc cind l-am vazut, maica-sa era insa foarte linsitita...cica si acasa face asa (el are patut din asta, cu plasa, pt somnic...)
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
anca.b spune:
meli, te asteptam cu vesti. DD sa nu va interneze!
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii