Gravidutze si mamici de Cluj - 109

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ANDREEA-Eric asta i buna ,eu chiar o iau razna daca mai citesc multe ,daca nici sucu fresh nu mai are vitamine nu mai am ce sa zic
intr un suc pe care il dau dimineatza imi intra 2 portocale sau 2 mandarine ,un morcov ,un mar si s au facut 200 ml de suc altfel ea nu mananca atatea fructe la o masa
nu incerc so contrazic pe dr ,asa e ,nu mai stii in ce sa ai incredere
oricum mersi mult ca ne ai spus
MELI draga poate i mai bine sa va interneze si sa i faca micutei analizele ,ca sa se descopere ce are ,sa stii si tu o treaba
oricum sanatate multa si nu te descuraja ,o sa fie bine
IOANA-Sara mersi mult
ce bine ca se cere la olita ,bravo
sper sa nu fie ceva grav la ochisori
maine e noaptea reducerilor de la 22 la 1 noaptea ,asa ca pt cine are timp spor la cumparaturi ,parca vad ce nebunie e
ELENA mersi mult ,darrrrrrrr e destul de departe de noi nu ?offff ,am crezut ca i mai aproape

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('');

Mergi la inceput

ANDREEA faina poanta
cum e puiu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

de 3 ore citesc si in sfrasit am reusit sa ajung la zi...

meli are dreptate alex...mai bine ii face niste analize..pedi 2 e pe horea.si noi acolo ma fost internate,a fost bine...curat si personalul destul de bun

mi-a venit acasa pitica..merg sa ma ocup de ea,mia vroiam sa scriu ctae ceva

LA MULTI ANI STEFANA SI ANCA....multa multa sanatate si tot ce va doriti...

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

ATENTIE LA FEMEILE DE LA VOLAN

http://www.youtube.com/watch?v=ygtBxhFc24A

mai fetlor vroiam sa va intreb daca stiti cu ce pot curata cizmele de piele intoarsa si au culoare alba
astept raspunsurile voastre

melidarga faci ce e maibine pt piti, cred ca e nasol sa va interneze acum raane la latitudinea drlui ,va tinem pumni
sanatate multa multa

va pupik, ma pun in pat ca ma doare tare gatu dupa ultima varsatura

Elena 6 + si Dragos Stefan

Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

meli,eu cred ca daca nu e foarte grav nu merita sa te internezi cu ia eventual megi dimineata sa-ti faca toate analizele ,daca tb sa-i faca injectii ceva ii pune branula pe manuta si mergi doar la tratament ,deobicei in weekend inafara de tratament nu-ti face mare lucru si stai acol dedegeaba .e parerea mea faci cum crezi tu ca e mai bine eu asa as proceda daca nu ar fi musai de internat.

eu m-am hotarat sa o mut pe S de la gradi la care este acum,nu stiu tu fetelor cum se procedeaza in asfel de cazuri de da spaga la dir habar nu am .
la gradi asta a rezolvat o vecina educ si nu am dat nimik.

alex,eu nunteleg de ce la tine prima masa e de fructe,ii dai asa pe stomacul gol??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

buna seara.
sucurile fresh nu sunt bune din cauza chimicalelor pe care le-ar putea contine fructele???? hm atunci sa nu pape copilasi nici fructe?

Sara..succes cu controlul la ochisori. si noi am trecut prin ceva asemanator...adica l-au adormit pe edi sa-l poata controla.

Meli noi am fost la pedi 2..a fost ok..ai nevoie de multe...eu am luat cu mine termometru , hainute, ceai, ( edi papa san atunci)scutece etc..cam tot ce e nevoie cand mergi in deplasare cu bebe..si papa ptr mine ptr ca mamicile nu primesc mancare. succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Soaasta as vrea si eu sa-i conving, mai ales ca starea ei generala e buna, mananca, bine, nu asa ca si inainte dar e ok, deci sper sa pot sa ma duc cu ea acolo la tratament dar s-o tin acasa.

sper sa fie ok.va pup pe toate, ms mult pt incurajari, mai revin maine daca sunt acasa.aveti grija de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

Meli nu te stresa prea mult ca va fi bine.Eu am auzit lucruri bune despre Miu. Eu am fost la el doar la controale cu Sara si pt. colici , in primele luni. Mi-a dat numai sfaturi bune, printre care si sa fac vaccinul impotriva Rotavirus (ce da enterocolita la sugar). Am fost doar la cabinet la el unde am vazut ca vine lume de prin o gramada de judetze si toti il laudau. Fii tare pt. a fi alaturi de piti, sa treaca usor peste analize.

Mergi la inceput

ANCA-Soanso regula este ca fructele sa se dea EXCLUSIV dimineata pe stomacul gol ,date dupa masa provoaca acididate la stomac =fermentatie
nu se da fructul ca si desert ,gresit total
si dupa ora 16 nu se mai mananca fructe ,vitamina C provoaca insomnii
ASTEA s niste chestii pe care mi le amintesc acuma ,oricum majoritatea regulilor sunt pro fructe dimineata pe stomacul gol
in fine ,iti dai seama ca ma abat de multe ori de la regula asta ,eu de exemplu sub nici o forma nu pot manca fructe la prima ora ,imi trebuie ceva mult mai consistent la micul dejun
si de nenumarate ori mananc portocale sau cate un mar seara

ELENA fain videoclipul nu pot sa cred ca sunt asemena femei la volan ,Doamne feri
si lasa ca si barbatii fac o gramada de tampenii dar videoclipuri cu ei nu sunt ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Meli draga, tin pumnii sa fie totul bine! Nu te sreasa si nu te necaji ca piti e pe maini bune. Pedi 2 e chiar cea mai ok, din auzite, iar Prof. MIu e printre cei mai buni! Tu expune-i situatia si spune-i ca daca nu e neaparat nevoie sa stai internata, ai prefera sa fii ambulator, ca tie-e frica si de perioada asta a virozelor si bla-bla-bla! Mult succes si Doamne ajuta sa fie totul bine!

Anca, de ce o muti de la gradi? La stat sau la privat? La privat nu cred ca se da spaga, ca doar platesti destul, la stat, am auzit ca da!

Alex, am vazut ceva si eu din emisiune, dar nu mare lucru, daca afli mai multe, spune-ne, desi pe mine nu ma prea ma avantajeaza zona!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput