Gravidutze si mamici de Cluj - 109
Raspunsuri - Pagina 4
ALEX29 spune:
GABI ,ADA mersi de raspunsuri ,deci si voi va abateti de la regula ,asta e de multe ori nu prea avem de ales
VELENA multumesc mult de sfaturi ,o sa i fac putin suc de sfecla
ELENA draga iarasi ????nu stiu ce sa ti spun sa faci ,oricum sa bei multaaaaa apa ,sa nu te dezhidratezi daca vomiti atata
MARIETA pe timpul sarcinii am facut multe eco ,tare drag imi era sa mi vad mamarutza
PIETRICEL o sa se obisnuiasca d soara ,nu are de ales ,oricum e f important sa i acordati multa atentie si sa no neglijati si sunt convinsa ca totul o sa fie ok ,la inceput poate mai greut
tu fetelor am prins putin dintr o emisiune pe antena-Cluj ,subiectul era despre gradinita VOINICEL-gradinita de stat si gradinita PARADISUL PRICHINDEILOR -particulara
ambele directoare au fost f dragute si au vb tare frumos
nu stiu sigur , sper ca am inteles bine, cica la Paradisul Prichindeilor au camere video iar parintii isi pot vedea copilashii -600 ron/luna tare mult mi ar placea sisemul asta si costurile nu s chiar asa mari
acum intru pe site ul lor sa vad unde i locatia
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('');
ALEX29 spune:
stiti careva in ce cartier e Str Constantin Brancoveanu ?
Andree27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALEX29 stiti careva in ce cartier e Str Constantin Brancoveanu ? INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 (''); |
Nu e in Ghiorgheni?
ALEX29 spune:
am sunat la Gradi dar nu raspunde nimeni ,ma incanta tare mult ca au si bucatarie proprie
aveti careva ceva informatii despre gradinita Paradisul Prichindeilor ?
eladea2005 spune:
Alex, eu sucul i-l fac de obicei pe la 10, il bea pe nerasuflate...daca imi iasa mai mult, ii mai dau si in timpul zilei...
dar totusi azi dr. pediatra mi-a zis ca nu se mai recomanda sucuri la copii, din cauza ca nu se stie ce chimicale se folosesc si cum sunt tratate legumele...asa ca m-a sfatuit sa-i scot sucurile...
atunci o sa-i fac sfecla fiarta...ca si asa e buna...marul il papa crud(ma rog, cateva imbucaturi)...iar morcov fiert punem in papa...
sincer m-am bucurat ca asa macar isi ia toate vitaminele necesare, din sucul ala...dar dr. mi-a adus argumente asa ca o sa renuntam la suc..
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN IANUARIE 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
elenuta23 spune:
alexii a 5 strada din ciparu cum mergi spre bunaziua langa ciuperca pe partea stanga
am un sot tare cunoscator de strazi
Elena 6 + si Dragos Stefan
Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero
sara2007 spune:
buna seara la toata lumea..da,cam rarut pe forum...e drept.incerc din rasputeri sa va ajung,aveti un spor...si de scris nu prea mia reusesc.am de citit un capitol intreg plus 4 pagini.am zis ca scriu prima data si citesc cat pot pe urma.
cam toata ziua sunt acuma cu sara si incerc sa ma obisnuiesc sa fac mancare,curat ,ordine cu ea..stiti voi cum e.o mia las cand fac curat mia mult la bunica-mea sau soacra-mea...sa nu fie certuri ca o las numia intr-o parte.
am vazut poze cu copilasi f eleganti si frumosi.
ramonella felicitari pt micuta beiuta ca a inceput sa puna pe ea...s-o tina tot asa
alex te-am felicitat si eu de ziua ta,dar acuma citind nu am dat de mesajul meu..nu stiu de ce.felicitari pt numerele noi si pt taticul vostru.m-am distrat de numa de printesa ta,de filmulete
elenuta sarcina usoara si cum a zis tati al vostru...v-a trece si la final vei fi tare fericita
bafta tuturor scolaritelor la examene...
bun venit fetelor noi si sarcina usoara
si eu am fost la iulius la film si mi-a placut mult.acuma e drept ce spune si nico cu iesitul in parcarea mollului pe urma...asta e.de ce nu mergeti la polus la film??ALEX..acolo n-am fost inca dra cred ca e frumos si e mai aproape..
la capitolul olita noi stam f bine.sara cere de fiecrae data cand face kk olita...si cateodata si la pisu..
care stiti cumva?numa o cresa de stat este in grigorescu??si pana cand sunt reduceri in polus?
noi in general suntem bine..sara e trae fericita cu noi si ea ne implica in activitatile de zi cu zi pe amandoi...stie ea ce stieavem o singura problema de care sunt f stresata.am primit de la medicul de familie o trimitere la ofta pt ochisorii ei.nu stiu daca v-am spus ca ea cand a fost mica i-au fost canalele lacrimogene,nu stiu acuma sigur unul sau amandoua infundate.a luat la o luna de zile antibiotice 5 zile si de-atunci ii lacrimeza ochisorii cand da de putin aer rece,curent.am fost la ofta ieri la d-na prof.si a consultat-o.nu si-a putut da seama daca ii sunt iarasi infundate sau nu.trebuie s-o adoarma ca sa se uite.asta inseamna sa-i puna masca pe fata,s-o adoarma.sa-i pun aceva ser in orificiile ochisorilor si daca da serul afara inseamna ca ii sunt infundate si trebuie desfundate.si acuma imi bate inima numa gandindu-ma ca o s-o adoarma.maine merg cu ea la pediatra s-o vada,sa-i vada gatutul si sa-mi dea bilet ca e bine,sanatoasa pt operatiune.si luni dimineata la 8 jum sa fim la ofta...
ioana...mami de sara
Andree27 spune:
Va pun o poanta la care am ras cu lacrimi!
Semnele de la tastatura s-au gandit sa dea o petrecere, dar nu vroiau sa-l invite pe punct. Punctul isi ia inima in dinti si pleaca la petrecere. La poarta, bodyguarzii escape si delete : cine esti tu? –eu sunt steluta, dar m-am dat cu gel!!!!
Andreea , de Eric (31 Mai 2008)
Evolutia lui Eric
antoni spune:
mersi mult fetelor de sfaturi.azi am avut una din cele mai horor zile din viata mea. am plecat la 7 fara de acasa si am apucat sa mananc la aproape 5, toata ziua am umblat pe la medici, laboratoare, pedi 3, fara rezultat, nu mi-a placut deloc acolo.am vorbit cu Miu in cele din urma si maine mergem pe 7 la spitaloare ne va interna?acum ea papa, ma gandesc ca daca il rog, sa ne lase ambulator.se poate oare?sau el e adeptul internatului?offf, numai sa iasa odata ce-i ca nu mai poooot.asa mi-e de groaza de maine ca mi-e inima cat un puric, mi-e frica cum va reactiona la ac, daca-i prinde vena din prima, offff, as sta eu de 10000 de ori mai bine.oare cat trebe dat la Miu?sper sa scapam fara spital, n-as tine-o acolo.sunt suparata si demoralizata, sper sa fie ok.oare daca te interneaza cat stai? eu mi-am platit si un curs la care ar trebui sa ma duc de joi...na, asta e.nu mai ea sa fie bine.orice sfat si parere imi vine bine, daca aveti timp de prostiile mele...
Alex-ms scumpa, nu te-am mai sunat, acum am mai citit numai, am fost tot pe drumuri.
Ada-ce stii de Miu? sper sa fie ok.
antoni spune:
si am uitat ce-i mai important, imi puteti spune va rog ce sa duc cu mine, avem un pat impreuna si mai ales unde e pedi 2?si daca voi credeti ca ne va interna daca starea ei generala e buna?