Gravidutze si mamici de Cluj - 109

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Meli, imi pare tare rau de piti si de tine! Are dreptate Ioana, si eu ii faceam laptele fara lactoza cu apa aceea in care a fiert orezul, la sfatul lui Co, si a fost foarte ok! Nici nu stiu ce sa mai zic, e ok tratamentul dat dar depinde cat de severa e diareea! Grija sa nu se deshidrateze, da-i multe lichide!

Ce m-as fi dus la Polus...ce pacat ca nu avem cu cine sa o lasam pe piti...Nu poate merge decat unul din noi!

Pup! Somn usor!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Si eu am primit sms de la Polus, sa nu dorm, sa ma duc la cumparaturi nici noi nu avem cu cine... asa ca pas

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ILEMA scuze si nu vorbesti singura
cum zicea si Diana(anamica)imi placea si mie tare mult la neogym ca ma intalneam cu alte gravidutze
miscarea iti face f bine atat tzie cat si bebelusului ,asa ca daca vrei sa mergi bafta ,incearca si innotul daca ti place
MELI draga da i afine ,trebuie sa i treaca ,multaaaa sanatate si putere tie

TU fetelor si eu m as fi dus la Polus si as putea so las pe mamaruta cu C dar imi imaginez ce nebunie e acolo si sunt convinsa ca aceleasi reduceri sunt si maine ,sper sa nu ma insel
GABITO nu ratam reducerile urmatoare
IOANA sa ne spui ce a zis prietena ta daca a meritat sau nu sa mearga la ora asta
sunt sigura ca i si distractiv ,mai ales daca se merge cu o gasca serioasa
OLIM bafta sa vinzi apartamentul repede si bine
DIANA laptele la ce ora il dai dimineatza ?ce bine ca papa puiutu fructe si cata apa bea ,bravo ei

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('');

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Alex , mare gimnasta e Tiadris! Si frumusica foc!

Adriana, ma bucur ca ai scapat de inca un examen cu bine!
Tinem pumnii sa il poti inscrie pe Stefan la cresa si sa fie bine!

Raluca, tinem pumnii sa fie totul bine cu Mihai!

Meli, si eu iti recomand biotics sau hidrasec si ERIDIAROM! si lapticul facut cu zeama de la orez fiert! Sanatate multa va dorim sis a auzim numai de bine!

Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)

maria-teodora ~ sufletelul care implineste familia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Neatza!

Meli, draga, imi pare tare rau ca nu ati rezolvat problema. Dar analize i-au facut?

Am fost aseara in Polus, dar nu de la 22 ca nu am fi avut cum. Oricum reducerile sunt aceleasi, insa dupa ora 20 au mai fost pe ici pe colo cate un 10-20% redus. Mai mult mai innoit eu (cu 2 perechi de pantaloni si o bluzita)

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

pt toata lumea

OANA mersi mult ,e tot mai scumpa pe zi ce trece
ce mai face Maria ?
ADRIANA felicitari pt acizitii ,ce pantaloni ti ai luat ?din ce material ?si eu imi caut ceva pantalonasi ,m am saturat sa fiu toata ziua in blugi
asa cred si eu ca reducerile sunt si inainte de "noaptea alba"si mai tin si dupa

Mergi la inceput

Alex, de la New Yorker, sunt crem inchis , nu-s blugi dar nu stiu exact din ce sunt. Sunt stransi pe mine si evazati putin jos. Imi plac la nebunie!!!! Daca vrei fac azi o poza ca sa ii vezi. Iar cea de-a doua pereche a fost de la Caramel, trei sferturi.

Sa va povestesc ceva haiosAseara o vad pe Alexia ca se chinuie sa faca "puh"(asa spunem noi la kk). In principiu nu o opresc din proces si o pun pe olita pt ca se inhiba si nu mai face, am exeperimentat deja. Se screme ea o bucata, imi imaginez ca a facut. O iau sa o schimb, nimic in scutec. Aducem olita si zic hai sa vedem, poate reusim cu olita. Dupa 2 minute trece la actiune, face "puh"(primul "puh" la olita ca v-am spus ca acasa nu face, ci doar la cresa). Eu fericita, ii zic "Bravo, Alexia", o imbarbatez(ca am citit ca sa trebuie facut, felicitati ca sa persevereze), o sterg, iau olita si ma indrept spre baie iar ea zareste "puh" din olita si zice "Tane, mama!"(adica kk era CARNE in viziunea ei). Ne-am prapadit de ras, am ras vreo jumatate de ora..

POZE ALEXIA

Mergi la inceput

Off topic: are cineva filmul THE CURIOUS CASE OF BENJAMIN BUTTON?

POZE ALEXIA

Mergi la inceput

Si povestea continua. In dimineata asta a facut pipi si a zis ca-i apa.Sunt tare happy, stiu ca-i banal dar intentionez sa ma tin de ea si de olita ca sa scapam odata de scutece.

POZE ALEXIA

Mergi la inceput

ADRIANA tare faza cu puiutzu
daca ai timp fa o poza si pune o sa ti vedem pantalonasii ,am vazut si eu la New Yorker ceva pantalonasi f frumosi ,am si probat ,dar nu mi stateau bine ,se adunau in fata ,asa rau mi a parut si erau numai 34 de ron
n am filmutetzul:(

Mergi la inceput