Gravidutze si mamici de Cluj - 109
Raspunsuri - Pagina 11
m_i_s_s_y spune:
ati nascut careva la gynia? am fost la un control acum vreo saptamana.arata super misto! nu sunt din cluj dar as vrea sa nasc acolo. ce zice gura targului?
Gabriela77 spune:
Neata si de la noi!
N-ati pierdut nimik la Polus...am fost aseara, mai nimic, zau, decat imbulzeala. CE mi-a placut de la Zara si Debenhams nu erau reduse decat nesemnificativ!
Asa ca tot Sara s-a ales cu o rochita de la Tape si o fustita de la Oviesse!
In schimb am ramas uimita ca la Carrefour la haine erau rafturile goale! Fusesera reduceri de 75%.
Va pup!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Ioana13 spune:
Adriana am eu filmul.
Cum ai reusit cu olita? Sau de la cresa a invatat? Eu cred ca numai la cresa va invata P, ca fuge de ea... nu stiu cum sa il fac sa o iubeasca.
Gabi bine ca ne-ai linistit, ca nu am pierdut nimic. De azi e sora mea la noi, poate mai tragem niste shoping, fara P... si fara graba.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
RAMONELLA spune:
Salutare!!!
Meli imi pare rau ca e bolnava piticuta.Sper ca e mai bine.Un pupic mare de la noi!
Adriana tare haioasa faza cu olita.![]()
Andreea nu mai iau Milupa,daca n-am gasit atunci,am trecut iar pe Humana.Vreau sa-ti zic ca inainte la Carrfur era cel mai ieftin Milupa,era 24 de lei,in comparatie cu alte magazine era cel mai ieftin.Acum vad ca l-a scumpit.
Stiu ca tu i-ai dat la Eric,Calma Baby.I-a fost de folos???De unde l-ai cumparat.Ca Bea ma omoara noaptea.Se trezeste de 2,3 ori,e maraita,plange,se foieste...O fi si de la dinti ma gandesc,dar asa face de catev aluni deja.Mi-e frica sa nu fie si ceva infectie urinara...
Ce frumos ningeeee...![]()
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
RAMONELLA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui m_i_s_s_y ati nascut careva la gynia? am fost la un control acum vreo saptamana.arata super misto! nu sunt din cluj dar as vrea sa nasc acolo. ce zice gura targului? |
Missy scrie repede 10 mesaje,ca sa iti apara in timp real.Cele de acum iti sunt moderate.
Am auzit fete care au nascut la Gynia si au fost super multumite.N-au avut nici o nemultumire.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
felicia20 spune:
Buna, dragele mele!
In sfarsit, revin si eu pe acest forum dupa apropape un an de pauza. Din fericire acum am si eu net acasa, asa ca e mult mai simplu sa comunicam.
Ca sa nu va plictisesc, am sa va spun pe scurt povestea mea.
In data de 26 februarie 2008, am dat nastere unei fetite minunate, Andreea-Maria, o dulceata de papusica, Doamne, ca tare dragalasa mai e!
Acum, ne apropiem cu pasi repezi de aniversarea de 1 an, gangurim,ne plimbam (daca suntem sprijinite de manute), imitam diverse lucruri, ce mai, suntem tare istete. In curand, o sa va trimitem niste poze, sa vedeti ce mari suntem acum.
Va pupam pe toate si va dorim tot binele din lume! Acum va las, am mult de recuperat din urma.
Felicia, mamica de Andreea-Maria (26.02.2008)
ALEX29 spune:
FELICIA felicitari mamico si bine ai revenit
sa ne pui poze cu piticuta
GABI hai ca m ai linistit ,eram sigura ca i nebunie mare la Polus
de la Carrefour am luat si eu doua bluzite f f frumoase si grosute pt nepotelul meu ,numai la 12 lei bucata !
MISSY si eu am auzit ca i super fain la Gynia ,mai mult nu stiu 
cate luni are burtica ![]()
RAMO gasesti Calma Baby si la Cora ,multa sanatate ingerasului 
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('
');
mami_alexia spune:
Felicia, bine ai revenit!!!
Ioana, clar primul contact cu olita l-a avut la cresa, deci eu nu a trebuit sa ma lovesc de zidul gros de frica de necunoscut. Si ce e ciudat e ca acolo imi ziceau ca face la olita, dar acasa nu facea nimic. De la inceputul anului o pun periodic pe olita si nu face NIMIC. Se inhiba, sunt sigura. Gheata a spart-o aseara. Si acum, am pus-o inainte de somn si nu a vrut sa se ridice pana nu a facut pipi. Si ii place ca o laud si ii spun BRAVO. Deocamdata sa se obisnuiasca cu olita fiindca pana la a cere sa faca cred ca mai e mult de munca.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
kitzy spune:
Felicia bine-ai revenit! De atatea ori m-am gandit ca oare ce s-a intamplat cu tine de nu mai avem vesti 
Ma bucur ca sunteti bine, sa ne pui poze sa vedem si noi comoara ta 
Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)
nrl spune:
Meli
, sa fii tare sa treci peste necazul asta, trebuie sa i se dea de cap in cele din urma. Imi pare tare rau pt piti ta, din pacate nu stiu ce sa-ti mai sugerez pe langa ce ti-au spus fetele deja.
Felicia, bine ai revenit printre noi, si bun venit si noilor gravidute.
Adriana, felicitari pentru olita.
Fetelor, am vazut ca discutati iar despre crese si gradi. Mama mea e in sistem, ca sa zic asa
, si discutand si cu ea am ajuns clar la concluzia ca o fi important locul, dotarile, igiena categoric, dar mai important ca orice e persoana care se va ocupa de copilasi. Poate fi cea mai super locatie daca personalul nu e cum trebuie. Asa ca eu am inceput 'investigatiile' pentru educatoarea potrivita![]()
Apropo de asta, l-am dus pe Andrei la gradi, am stat vreo ora la grupa mica cu el, cand am plecat s-a lasat cu lacrimi, asa mult i-a placut![]()
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj