Gravidutze si mamici de Cluj - 109

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Nico, intr-adevar, educatoarea conteaza foarte mult, iar la gradinita explicatia ta sta in picioare. La cresa insa e destul de greu sa cauti persoana potrivita..sunt ingrijitoare, cate 3 la grupa de obicei. De exemplu, din cele 3 ingrijitoare ale Alexiei, doar una e la sufletul meu..celelalte sunt in jurul varstei de 50 de ani si se simte ca sunt deja prea intrate in sistem ca sa isi mai poate schimba ceva in comportament si atitudine.

NOAPTE BUNA!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Neata si de la noi!!!!

Am fost ieri din nou in Polus, de data asta pt cumparaturi in Carrefour, din cate am vazut aceleasi reduceri ca atunci noaptea! Asa ca zau ca nu se justifica Noaptea aceea a Reducerilor, decat pentru putin ainghesuiala.

Nico, mare dreptate ai, educatoarea, respectiv ingrijitoarea sunt importante, dar nu stiu cum as putea sa ma interesez de acest aspect! Poate ne mai spui tu si nouaAndrei ce mai face?

Adriana, felicitari pt progresele la olita!

Felicia, ce bine ca ai dat un semn de viata! Cadn ne arati printesa?

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

NEATZA
NICO de acord cu tine ,este f f importanta educatoarea ,dar cum zice si Gabi si eu as avea nevoie de sfaturi in alegerea ei ,ca la inceput toateeee sunt perfecte si daca stam cu bebeii tot super se comporta ,dar dupa ce plecam ???oare le mai acorda atentia necesara ?de asta tzin f mult sa merg si la Paradisul Prichindeilor sa vad care i treaba cu sistemul video ,as fi mult mai linistita sa stiu ca mi pot vedea puiutu cand vreau
ADRIANA stai linistita ca Alexia e pe drumul cel bun ,ma crezi daca ti spun ca sunt cazuri stiute de mine in care copilashii si la 4 ani aveau pampers ???clar ca din vina parintilor ,am vb cu ei iar cand am vazut cum gandesc am lasat o balta no comment

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('');

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Daca va duceti cumva copiii la gradi pe Herculane, sa-mi spuneti si mie cum ii, ca io tot aici vreau s-o dau si nu stiu pe nimeni sa aiba copii aici.
Diana nu prea ii prietena cu olita, o singura data a facut kk in ea, in rest nu vrea sa stea, plange, vrea sa o iau in brate, n-o fortez ca mi frica ca dupa-aia nici nu mai vrea s-o vada. Tot facem cate o pauza si incercam iar si iar....nu credeam ca-i asa de greu.

Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

KITZY este timp sa invete ,nu te stresa

pt seara asta fac orez cu lapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Am revenit si noi in sistem.Am avut musafiri, petrecere de ziua sotului si multa distractie alaturi de scumpica noastra.

In legatura cu fructele, Daria mananca cca. 3 fructe, de obicei dimineata dar si pe la ora 17.Daca se trezeste la ora 6, bea 240 ml lapte si fructele pe la ora 9:30, iar la 10-10:30 o feliuta de paine cu pasta de branza (miere de albine sau dulceata)... .

Eu i-am facut ciorbita cu sfecla rosie si ii place foarte mult, mai ales ca are o culoare aparte.Si suc i-am dat (2-3 mere si o bucatica de sfecla);il bea cu mare placere, desigur sa nu fie multa sfecla.

OLIM - Poti sa-mi dai mai multe detalii in legatura cu apartamentul?Iti dau adresa mea de e-mail: andreeadumitru1978@yahoo.com.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

imi bag si eu nasucul putin pe aici.noi cu kk stam mai "bine", adica doi pe zi, dar parca nu asa de mopi si de nedigerate.dar nu ma pronunt inca, ca asa a mai fost si in urmatoarea zi iar groaznic.deci...asteptam. maine ne dau si rezultatele analizelor, sunt tare curioasa de ce va iesi, sicer sper sa iasa ceva ca sa stiu incotro s-o apuc ca asa....mai nou, azi i-a iesit si la gurita ceva, ca un fel de herpes, zau nu mai stiu ce poate fi.sa se fi scarbit de ceva? dar de ce?ca doar papa super in regim de o vreme. nu stiu, vreau doar sa fie bine, ca e tare irascibila saraca, sigur nu se simte bine, a slabit un kilogram, si tare mult se vede, mi-e mila de ea ca nu-i pot da nici macar un fruct, si asta de o gramada de vreme....sper sa fiti bine toate, va pup, mersi pt tot, si revin maine sper cu niste vesti.

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

MELI - Am citit de micuta voastra.Sper sa fiti mai bine si da Doamne sa se descopere microbul respectiv, mai repede ca nici nu stii ce sa mai crezi cu medicii din ziua de azi.

Sanatate multa si tine-ne la curent cu noutati!

ANDREEA - Tipa aia merita data in judecata.Daca parintele nu-si da acordul, nu inteleg de ce a trecut ea de capul ei la decalotare?

Mergi la inceput

MELI draga bine ca papa puiutu si speram sa fie bine in continuare
ANDREEA-Daria si eu i am facut lui Tiadris suc cu jumate de sfecla ,2 portocale si un mar dar nu i a placut deloc si zau ca nici mie ,de fapt eu nu agreez sfecla deloccc
cred ca totusi i am pus cam multa sfecla in suc ,data viitoare incerc cu o feliuta
ce bine ca papa puiutu supica

noapte buna

Mergi la inceput

ANDREEA "LA MULTI ANI "pt sotul tau si tot ce va doriti alaturi de minunatul vostru ingeras

Mergi la inceput