Gravidutze si mamici de Cluj - 109

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pietricel spune:

Citat:
citat din mesajul lui olim

salutare tuturor
nu am trecut demult pe la voi desi va mai citesc, dar am putin timp de cand cu munca
fetelor, am si eu o intrebare nu stiti pe cineva care e interesat sa cumpere un apartament cu 3 camere, e pe campului, il vindem ieftin, ca deocamdata vrem sa ramane aici, si e inchis si e pacat de el.Apartamentul e pe 2 nivele, are loc de parcare si e in zona linistita.Daca stiti ceva va rog sa imi spuneti, paltesc comision, sau daca stiti o agentie serioasa care sa se ocupe de el, v-as fii recunoscatoare.
multumesc mult pentru orice informatie

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

cAT COSTA ? SI CE SUPRAFATA ARE?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

neatza mamicilor si o saptamana minunata
ar trebui sa facem cumva sa ne mai intalnim ,nu ne am vazut de anul trecut
e mai dificil intradevar de facut planuri din cauza prichindeilor ,mai ales pt cei care s la doua somnicuri ,ca si in cazul nostru ,pt noi cel mai ok ar fi sa iesim seara dupa 18 ,dar haideti sa incercam sa facem cumva si sa ne vedem

Astazi fac vinete ,snitel de curcan cu piure de cartofi si morcovi si supa de legume cu carne de curcan iar seara ...nu stiu ,astept idei de la voi

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('');

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Buna dimineata si de la noi!

Astazi avem asa de mancarica: supica de pui, tocanita de legume si piept de pui, compot de mere (preferatul Dariei).
ALEX - pentru seara vin cu idei: orez cu lapte, papanasi, cartofi copti,mamaliguta cu branzica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

neatza si de la noi,
tocmai am terminat micul dejun: intai feliutze de mar si portocala (date la manutza ca mai nou vrea ea sa pape singurica), apoi mar ras cu piscot si suc de porto cu gref. La amiaza avem supica de pui cu galuste si carnita de vitel cu legume asortate. De ieri papa legumele nepasirate. I-au placut si a atras-o cred diversitatea culorilor.
Iar seara va papa cereale cu lapte.
Si noua ne-ar placea sa ne mai vedem cu copilasii. Dupa 18 e ok si pt. noi.
Ma apuc sa citesc din urma. AM absentat in acest weekend...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

ALEX - Multumim pentru urari .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

Felicia bine ai revenit pe forum. Te tzin minte de anul trecut ca stiam ca nasti prin aceeasi perioada ca si mine . Si se pare ca asa a fost. O zi le desparte pe fetitele noastre. Scrie-ne cum a trecut aproape anul , banuiesc ca cel mai frumos din viatza ta. Asteptam si poze.
Alex am vazut-o in poza pe Tiadris ce "acrobatii" poate sa faca din patutz. Eu zic ca nu are sens sa-i mai iei un alt patutz cu gratii, ci direct un patutz junior la care sa-i aplici o protectie laterala sa nu pice jos. Gradinita de care zici a prin zona mea, trec des pe langa ea si ma gandeam si eu sa o vizitez. EU doar peste un an ma gandesc ca voi fi mai interesata de crese, gradinitze. Dar pana atunci culeg informatii.
Meli tare nasol cu asistenta de la pedi . Parca ea nu o mai lucrat cu copilasi sau ce s-o fi asteptat??? Nu te ingrijora ca a slabit Timea. Important e sa se depisteze cauza problemei si sa-si recapete pofta de mancare. DD sa fie cat de repede.

In acest weekend am fost si la shoping....in noaptea reducerilor (am achizitionat pt. mine 3 bluzite si niste botine rosii-bordeaux de lac superbe, iar la Sara i-am gasit f. ieftin body cu maneca scurta: 5 buc. la 30 ron, plus o rochitza de blugi cu body asortat). Initial , cand am vazut ce aglomeratie era, nu aveam nici un chef de stat, dar m-a convins prietena mea. Sambata seara a venit mama mea sa ramana cu Sara si am profitat si am iesit la film, Valkyrie. Mi-a placut f. mult. Merita vazut daca aveti ocazia.

Fetita mea are doar 71 cm si in jur de 8,3 kg, la 11 luni. Mie mi-i se pare ca e cam micutza pt. varsta ei. Oare e cazul sa apelez la un pediatru endocrinolog? Sotzul e inalt, eu de statura mijlocie, insa soacra mea e mica de statura. Sa o mosteneasca pe ea? sau inca e mult prea devreme pt. astfel de constatari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Andreea, bine ati revenit! Si La mUlti Ani pt sot, sa fiti mereu sanatosi si fericiti!

Meli, tare rau imi pare de piti, draga de ea, sper sa scapati cat mai repede!

Alex, ce mai face cascadoarea mica?

Co,

Sara are o obsesie pentru videoclipurile de pe Youtube, are cateva preferate si ne tot roagasa i le punem, ba chiar a invatat singura de nevoie...da enter si se repeta piesa!

Iata cateva linkuri

http://www.youtube.com/watch?v=tKYAT2p8ygI
http://www.youtube.com/watch?v=JhLvd4nbV70&feature=related

o zi frumoasa va doresc!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Si am uitat-o pe asta, de mare succes! Noi cantam si dansam cu totii, mare petrecere-mare!

http://www.youtube.com/watch?v=D0dXRx3RrNY

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marietarat spune:

Buna fetelor!!!
anca.h, Ioana13, Alex29 - Multumesc de incurajari.
Adriana tare figura Alexia ... oricum spor... sper sa reusiti numai pe olita de acum.

Multa sanatate la toti pitici...

Cat despre mine nu am noutati...mi-am facut analizele de la medicul de fam...marti am rezultatele si joi de la urocultura... Joi insa m-am programat la Dr. Ona Dan...si sper ca toate vor fi bune...si k voi avea vesti numai bune...tineti-mi pumni.
Astept ...de la cele care stiu... informati despre Dr. Ona.

Pupici la toate...si la pitici!!!

Marieta +11 (abia am intrat saptamana asta in sapt.11)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare si de la noi...

ramo, i-am dat aproape o sticluta de CalmaBaby, personal am vazut ca avea un somn mai linistit...darrrrrrr...el se trezea de fapt se punea in fundic si plangea, pana mi-am dat seama ca de fapt ii era teama ca e singur... de cand doarme cu mine(asta e)...doarme bine...asa ca nu i-am mai dat...

vroiam sa va intreb: copilasii vostri beau laptele cu biberonul sau cu cana?

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN IANUARIE 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput