Gravidutze si mamici de Cluj - 109
Raspunsuri - Pagina 14
antoni spune:
am ajuns si eu acasa de la medic, fara mari lamuriri din pacate. urina nu-i gata ca n-am putut sa o lasam vineri la alborator, ca fata n-a facut daca nu avea voie sa bea lichide.scaunul nu-i gata, iar din sange a iesit ca are si o anemie, ceea ce e normal dupa atata diaree si nemancat si o infectie ceva ca are limfocitele si leucocitele crescute. asteptam celelalte rezultate. medicul zice ca ar fi putut fi ceva viral...na, nu stiu,parca cu scaunele e mai ok, dar nu ma mai pronunt, ca poate azi iar imi trage un scaun diareic.vom vedea.mai nasol cu dieta asta, ca n-are voie doar la 4 feluri de mancare saraca si nu le mai vrea. cu chim reusim sa-i dam putin de mancare.sper sa scapam odata...
Ada-eu zic ca-ti faci griji degeaba, piti avea putin peste 9 kile la un an, 9,100 cred.eu zic sa mai astepti.daca e energica si papa bine, eu zic sa nu-ti faci griji.iar legat de inaltime, mai vezi tu cand mai creste putin.
Gabi-le-am salvat si eu,sa le arat la piti, poate ii vor placea si ei.hihi, mare domnisoara, deja stie de enter.
Alex-si mie imi lipseste o intalnire cu bebeii, dar pana nu ne revenim, noi nu prea putem veni, mai ales ca daca a fost ceva viral, mai stii, Doamne fereste sa o ia careva dintre bebei, e horor.
ce frumos e afara tu fetelor, stiu ca nu e normal sa fie cald in perioada asta dar eu tare astept primavara odata, m-am saturat de iarna. macar de ar fi fost putina zapada, dar asa....oricum, noi mai mergem la sfarsitul saptamanii viitoare la inca o tura de schii, sper sa prindem zapada buna si mai ales ca piti sa se refaca pana atunci.
Elenutza-cum stai cu greturile?
Lore-ce mai faci mami?pe unde umbli, ca nici pe mess nu te mai pot prinde.
va pup pe toate, va doresc multa sanatate si sa ne auzim numai cu bine!mersi de sfaturi la toate, sunteti niste scumpe!
Meli+
Timea-Larisa
RAMONELLA spune:
Salutare!
Meli ma bucur ca e mai bine piti,nu-ti face probleme,acum chiar se va face bine,doar cat o s-o duca tot asa,saracuta de ea???
Andreea nu stiu ce sa zic,si Bea cum o pun in pat incepe sa urle,si se ridica in picioare si isi arunca suzeta.Nu stiu daca ii e frica,ca eu noaptea dorm cu ea in camera.Si pana acuma tot singurica a dormit.Nu sunt de acord cu luatul copilului in pat cu noi,dar intr-o noapte am incercat s-o pun langa mine pe perna si nu i-a placut,a inceput sa tipe.Dar curios e ca adoarme numai rezemata de mine.Cred ca simte nevoia sa ma simta aproape.Nu stiu...
Elenuta pe unde umblii,graviduto???
Lore pe unde umblii si tu de nu dai nici un semn de viata???Sper ca sunteti ok.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
redai spune:
Fetelor mersi mult ca nu m-ati uitat. Noi suntem ok, nu prea mai am acces la internet de cand a mai crescut David, iar cand am acces imi merge foarte greu situl, nu stiu de ce.Suntem bine, crestem, facem nazbatii ca orice copil.Cu mancarea suntem azi bine, maine rau, dar nu ma mai stresez. Pana acum am trecut peste perioada asta fara sa ne inbolnavim.
Azi am fost si am cautat ore in sir sa ii cumpar papucei, dupa 3 ore de umblat am gasit in bIg.
Si eu am fost la noaptea reducerilor, mi-am facut cadou o pereche de pantofiori de la berska.
David,www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare,
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".![]()
Ioana13 spune:
Salut
Lore, am gasit azi pantofi pt P la Bata. Sinte reduceri de 70% acolo. Si pt barbati sint faini si ieftini.
Ce zi frumoasa... P doarme de 3 ore si ceva, iar e nopate pe cind se trezeste. Ii planificasem o plimbare mare![]()
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Victo spune:
hello hello
fetelor, voi le dati in casa incaltari cu talpa tare copilasilor? eu nu stiu cd ajung la un ortoped sa intreb si sper ca ati fost voi de curand si ati intrebat de asa ceva.
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RAMONELLA Salutare! Meli ma bucur ca e mai bine piti,nu-ti face probleme,acum chiar se va face bine,doar cat o s-o duca tot asa,saracuta de ea??? ![]() Andreea nu stiu ce sa zic,si Bea cum o pun in pat incepe sa urle,si se ridica in picioare si isi arunca suzeta.Nu stiu daca ii e frica,ca eu noaptea dorm cu ea in camera.Si pana acuma tot singurica a dormit.Nu sunt de acord cu luatul copilului in pat cu noi,dar intr-o noapte am incercat s-o pun langa mine pe perna si nu i-a placut,a inceput sa tipe.Dar curios e ca adoarme numai rezemata de mine.Cred ca simte nevoia sa ma simta aproape.Nu stiu... Elenuta pe unde umblii,graviduto??? Lore pe unde umblii si tu de nu dai nici un semn de viata???Sper ca sunteti ok. Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) |
Ramo, Eric pana pe la 11 luni dormea singurel in cmaera lui... bineinteles cu trezirile de rigoare...in fiecare noapte de cateva ori...eram super zombi..
apoi am fost pe la ai mei de cateva ori, stateam cateva zile pe luna si s-a invatat sa doarma cu cineva(ori cu mine ori cu mama)...asa ca, dupa ce am revenit la Cluj, n-a mai fost chip sa-l pun in patutul lui singurel...asa incat, am ajuns la unica solutie viabila...sa doarma cu mine in pat...si doarme ca un ingeras...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN IANUARIE 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
kitzy spune:
Ada parca printre pozele tale am vazut ca aveai un antemergator? Din ala geanta postasului, parca ii zice. Oare la tine am vazut? Il foloseste Sara?
Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)
adab spune:
Raluca, da avem asa ceva. In premergator Sara nu a vrut mai deloc sa stea si oricum eram impotriva lui. Chestia aceea de impins am luat-o de la Quelle si s-a jucat mai mult cu ea, decat sa mearga efectiv ajutata de ea. Aluneca cam tare pe parchet, pe covor e mai ok, dar tot trebe sa fii prin preajma ei sa nu cada. Asta pana ce invatza sa umble.
olim spune:
Citat:
citat din mesajul lui olim
salutare tuturor
nu am trecut demult pe la voi desi va mai citesc, dar am putin timp de cand cu munca
fetelor, am si eu o intrebare nu stiti pe cineva care e interesat sa cumpere un apartament cu 3 camere, e pe campului, il vindem ieftin, ca deocamdata vrem sa ramane aici, si e inchis si e pacat de el.Apartamentul e pe 2 nivele, are loc de parcare si e in zona linistita.Daca stiti ceva va rog sa imi spuneti, paltesc comision, sau daca stiti o agentie serioasa care sa se ocupe de el, v-as fii recunoscatoare.
multumesc mult pentru orice informatie
Mami si Alex
cAT COSTA ? SI CE SUPRAFATA ARE?
pietricel daca vrei timite-mi un pm cu adresa ta si povestim , vad ca nu ai activat pm.
andreea ti-am trimis mesaj si pm sper sa iti fii ajuns.astept vesti de la tine
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
ALEX29 spune:
gata fetelor ,am scapat de vaccin ,sunt tare bucuroasa ca am avut o piticuta f curajoasa ,n a plans deloc
a cantarit o ,are 12 kg si 83 de cm
si apropo de incaltat mi a atras atentia dr sa nu i mai dau incaltaminte mai inalta de glezna :(iar eu i am dat cizmulitele alea albastre o gramada :((
VICTO si pe mine m ar interesa un raspuns la intrebarea ta ,dar pana atunci pot sa ti spun ca eu ii dau lui Tiadris botosei ,sosetute mai groase ,vreau sa i fie piciorusu cat mai liber si mai lejer ,cat timp sta in casa
GABI super faine videoclipurile ,o sa i le pun si eu maine lui Tiadris 
inca nu mi a mai facut nici o nazbatie
,dar o supraveghez in permanenta sa nu cumva sa i treaca ceva prin capusor
ANDREEA-Daria maine voi face mamaliguta cu branza 
LORE
treci mai des pe la noi
ADA ceva poze cu botosei?![]()
sincer is tare derutata ,nici nu stiu cum sa fac cu patutu sa fie mai bine si ce i aiurea ca la noi patul din dormitor ocupa destul de mult spatiu ,noroc ca se poate strange ,dar tinand cont ca inca mai stam cu puiu in camera ,nu stiu ce i as putea cumpara sa fie si ok ,ma mai gandesc 
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('
');