Gravidutze si mamici de Cluj - 109

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ADA pai ai d soara mare acuma ,normal ca vrea sa pape singurica
IOANA unde i Bata?lasa ca se mai mareste ziua si o sa putem face plimbari mai dese cu puisorii

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('');

Mergi la inceput

ANDREEA-Eric ,TIADRIS mai bea inca laptic din sticluta si cred ca tare greu imi va fi sa o dezvat :(
MARIETA mai scrie ne cum te simnti ?
ELENA unde esti scumpo ???????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Alex, Bata e in Iulius.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

IOANA m mult

cateva poze cu puiutzu
mai puneti si voi poze fetelor

http://picasaweb.google.com/sanda252003/CEAMAITAREEE# caciulita http://picasaweb.google.com/sanda252003/CORDELUTAALBASTRA#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Clujence mamici si gravidute, azi e ziua lui tati, sarbatorita NU.

Pt. ca ambele fete sunt mucioase asa clasic, cu scurgere spre piepturi, Ana tuseste oribil de 2 zile, azi-noapte ne-a capiat si in premiera in 3 ani a venit sa doarma cu noi. A dormit max 3 ore in total, nici macar o ora legat.

Irisuca se intinde cu febra spre 39, acum ar dormi dar Ana de oboseala atipeste, apoi se scoala tipand diverse de neinteles, nu reuseste sa intre in somnul normal de hiper-agitatie de la cat de franta e, si uite asa tati vrea sa doarma, Iris vrea sa doarma, eu vreau sa termin paharul de sampanie (ma rog si al lui ca nu as risipi bunatate de beutura) si fac ture prin casa sa adorm 3 personaje cu figurile lor fiecare.

Ana a mers la gradi azi, va merge si maine, nu are febra (la noi 37.7 e gluma efectiv), dar eu simt ca cedez... azi a fost si prima zi cu noua bona, e ok, dar are scapari si colega mea e la ski in austria 10 zile, eu la birou, si nu o pot indruma....

De fapt nu mai suport o noua straina in casa, nu mai suport stresul continuu de program derutant, scap clienti la birou ca umblu oriunde numai acolo nu cand e chiar de profit.... Ma lasa nervii si ma tem ca am luat varicela de la grupa mare ca am bube care ma mananca pe fata, in conditiile in care azi am halit juma de covrig la 10.

Deci la noi toate merg PERFECT, am in fata o noua noapte de "dormit" cu veioza in ochi, tv-ul aprins, si 4 mobile care suna alternativ la 1 ora sa verific mandrele

Ei, ma descurc cumva, dar nu mi-e prea usor.

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

DElia, in primul rand La Multi Ani pentru sotul tau!!!! Intr-adevar colpesitor pare tot ce povestesti tu acolo! Si tare greu mi se pare cu doi copii, mai ales cand unul merge deja in colectivitate! Multe ai tras cu bonele si bolile. Dar dincolo de toate, ai o familie minunata si 2 fete incredibile! Hai fruntea sus ca la cat de stiu eu de puternica sigur ii faci bine pe toti si mai pregatesti si cateva platouri delicioase!Sanatate multa, putere si rabdare maxima si La Multi Ani fericiti din suflet!

Alex, Tiadris e atat de dulce! Felicitari pt vaccin si pt mamaruta curajoasa, si noi trebuie sa facem Prevenarul, dar astept sa fie refacuta 100%.

Ada, eu nu cred ca ar trebui sa consulti vreun medic pt Sara, eu am vazut-o si arata foarte bine, in plus din ce povestesti mananca bine, e activa si foarte precoce. Eu cred ca fiecare copilas are coordonatele lui, iar limitele acelea de greutate standard sunt orientative. Ingrijoratoare ar fi fluctuatii si abateri mult mai mari!

Raluca, sper ca voi sunteti bine

Lore, ma bucur ca ai dat pe aici, si eu m-am gandit deseori la voi! Imi imaginez ce dulce trebuie sa fie David acum, si, da, ai dreptate, multa energie consuma acum!

Ioana,eu nu auzisem de Bata, dar poate ajunge si noi acolo, i-as lua Sarei ceva de primavara!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Neata

Delia, imi pare rau ca nu ati avut ieri o sarbatoare adevarata...si ca inca va mai luptati cu schimbatul bonelor si cu virozele fetelor. Sper din suflet ca sorbind stropul de sampanie...ai avut o secunda cand te-ai relaxat si te-ai gandit ca ii ai pe ei 3...si asta e pana la urma cel mai important lucru din viata fiecaruia. Sper ca nu ai varicela, asta ar mai lipsi!

GAbitzo, primele doua piese sunt si printre cele butonate de noi, dar fata mea nu e foarte impresionata de ele...ea e pe stilul mai "romantic":P Va trmitem un pupicAti luat cadou pentru tati?

Meli, sananate, sanatate, sanatate!!!

Alexutzo, sunteti tare dulci aici http://picasaweb.google.com/sanda252003/CEAMAITAREEE#5298303255228624290 cred ca la voi asa e...inimioare prin toata casa

Andreea (DAria) poate ne vedem saptamana asta, intr-o zi cu soare:P

Andreea (Eric) am vazut aseara poze cu puiul. E adorabil! Are si o camare pe cinste, plina de jucarii:)Cred ca erai fara el in Polus duminca, asa-i? Ca o fetita parca am zarit in carucior..

Sa va zic si ultimele ispravi ale printesei Carina....Duce servetele folosite de ea la gunoi, dar mai intai le mototoleste. Se sterge singura la nasuc si la gurita:), iar dupa ce papa se sterge la gurita si cu servetelul sterge masa ei...harnicuta ca si mami:P

Cand zic ca nu are voie, isi face singurica na-na la fundulet si saptamana trecutra a avut prima masa de felul 2 pe care a mancat-o integral singura, jumatate cu furculita, jumatate cu mana...jumatatea mai mare cu mana...

In rest, dragastoasa ca de obicei si se prezinta BEBe la telefon la bunici.

Apoopos de ce poarta in casa in picioruse, niste sosetute groase cu talpa cu cauciuc si inca o pereche de sosetute sub. Apopos de asta...se aseaza si da jos ambele perechi si mi le aduce foarte fericita ca e in piciorusele goale...

Va pupam, o zi minunata mari si mici

Co +Carina Alysa (13 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Gabi, vad ca eram gand la gand:P

LA Bata am fost si noi acum vreo 2 saptamani, dar pentru fete nu tin minte sa fi vazut ceva deosebim, mai degraba pentru noi:D

Co +Carina Alysa (13 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Co, gand la gand Ce dulce trebuie sa fie Carinuta cu ispravile ei, tare dor mi-e de ea! Si eu astept zile insorite sa ne vedem prin parc! Si felicitari pt progresele la papa, Sara e mai comoda, a avut o perioada cand voia sa pape doar singura, dar acum ma lasa sa o hranesc eu cu conditia sa aiba in mana o lingura cu care amesteca si ea si mai picteaza peretii din jur!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata si de la noi...

delia, e tare nasol cand se aduna toate relele odata...cred ca-ti vine sa-ti iei campii...sanatate multa la printese si multa putere tie mami!

Co, multu' de aprecieri.... intr-adevar eram fara Eric la Polus...doar cu finii si fetita lor... aaaaa.. si ne-am intalnit si cu Ioana mami de Patric si cu Natalia cu cele 2 fetite adorabile, Ana si Stefania...

Alex, tare haioasa Tiadris cu caciula cea neagra...

chiar asa, mai puneti poze cu copilasii, sa va vedem macar asa...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN IANUARIE 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput