Gravidutze si mamici de Cluj - 109

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marietarat spune:

na k intre timp a aparut pe pg 16...

Vai fetelor imi pare rau de pitici bolnaviori...Multa sanatate tuturor...si sa-i vedem iar zambind si zburdand..

Abia astept sa avem si noi unul desi e tare greu cu ei, stiu de la nepoti... si mi se rupe sufletul cand i vad bolnaviori si suparati!!!

V pup si sper sa ne treaca la toate ,...dupa cum ziceam si pe mine ma paste raceala...durerea in gat deja sa instalat..., si la toti pitici sanatate....

Marieta + 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

LORE , La multi ani fericiti cu sanatate si implinirea tuturor dorintelor!!

Meli ma bucur ca Timea e spre bine. Stiam ca Miu recomanda f. mult Debridatul, chiar si in colici. Dar si sora mea, in Franta, pt. copilasul ei care a facut gastro-enterocolita tot Debridat a folosit cu succes...pe langa altele. Unde veti merge la sky? SI eu visez sa ajungem iarna asta in Austria, dar nu stiu inca nimik sigur.
De Melania, fabrica din Alesd si eu am auzit ca merita mers . Abia astept un drum inspre Oradea sa pot ajunge la papucei.
ALex ce cocheta e Tiadris!!1 ii sta tare bine cu nuantza turcoaz.
Raluca sa iasa odata dintisoru ce o chinuie pe biata Diana. Stiu cum e ...din pacate. Noi avem 8 dinti iesiti. Mi-e si groaza de aparitia maselelor...apoi de canini....
Sara mea e fascinata de cercei....mai lungi. De cand am nascut-o f. rar mai port, ca ma trage in continuu de ei...si nu vreau sa ajung cu urechile ca femeile alea de prin Africa ...hihihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Am pus cateva poeze aici, sa vedeti pitica cu margelele:P si acteva dintre pozele din ultima luna:)

http://picasaweb.google.com/constantina.catalano

Si dragele mele babe, Gabi si Alex, de ce nu am merge si noi cu ele la club:P atunci nu o sa mai avem de stat cu bebelusii acasa, asa ca o sa ne scoatem parleala alaturi de fete;) Ce zici Ioana, te bagi?:P

Co +Carina Alysa (13 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Meli, ma bucur din suflet ca e bine piti!

Co, eu sigur ma bag, sa ma mai tina bateriile pana atunciCe dulce e Cari cu margelele. O cocheta, ca intotdeauna! Sara adora si ea margelele, doar ca nu are acces la ele, de cate ori a ajuns la cutie s-a lasat cu stricaciuni mari! Asa ca PAS la margele!

Ioana, m-am mai linistit, pai cu asa baieti, cum sa ma mai ingrijorez in privinta Sarei?

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui antoni

Eladeea-nu vreau sa te sperii,dar odata obisnuit langa tine,tare greu va fi sa-l dezobisnuiesti.zic eu.poate nu.dar cum sa renunte el la asa ceva buuuuunnnn?hihi

sunt constienta de asta, meli...dar nu prea am de ales...lasa, ma gandesc ca va creste si va pricepe...macar ma amagesc frumos,nu? oricum sunt convinsa ca nu va mai vrea sa doarma cu mine cand isi va gasi gagica...si cu atatea fetite frumaose in jur...cred ca isi va gasi repede...

aa..mai vroiam sa-ti zic ca si eu am incredere in dr. Miu...am fost si noi la el cand am avut probleme si tratamentul lui ne-a ajutat... sanatate multa va dorim!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN IANUARIE 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Salutare,

La Multi Ani Lore!

Fetelor pls urgent ma puteti ajuta cu nr de tel al Dr Nitu, ca l-am ratacit pe undeva!

Diana si Ana (13.09.2007)

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

dragelor,simt ca o iau razna,piti iar a facut kk ca si apa.nu mai stiu.....maine ma duc inapoi la medic pt restul rezultatelor,sper sa-mi zica ceva nou.

Ada-noi mergem acum in Isghl,aici e destul de scump,dar am fost in Kaprun prima data(Zell am See), tare dragut a fost si si ieftin.

va las, ca nu am stare de nimic, nu mai stiu ce sa ma fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

MELI draga imi pare tare rau ,nu uita daca vrei afine te astept
ANDREEA sigur cand iti va creste mare flacaul o sa vrea sa doarma singurel
GABI ,CO la disco cu noi
Co superba pozaaaa
http://picasaweb.google.com/constantina.catalano/Carina#5298558910086851138

IOANA pai ai dreptate ,chiar n are sens sa ne ingrijoram ,doar stim pe mana cui ne lasam mamarutele
GABI si Tiadris facea la fel cu margelele mele darrrrr i le dau doar pe cele care au lantisorul tare si nu le mai poate rupe
ADA si eu am patit o cu cerceii ,am 3 seturi de cercei descomplectate
imi place tare mult turcoazul si tare mult ma bucur cand ii mai gasesc la piticuta cate ceva in nuanta asta ....m am saturat de roz
DIANA -Ana imi pare rau ,n am telef dr Nitu :(
MARIETA "relax"cat mai ai timp

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('');

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

LA MULTI ANI, LORE SI TOT BINELE DIN LUME PENTRU TINE SI PENTRU BAIETII TAI DRAGI!

Alex - Tiadris e foarte draguta si la fel de acrobata ca intotdeauna.

Co - o sarutam pe Carina cea eleganta si abia asteptam s-o intalnim in parc.

DIANA - Nr. doamnei dr. Nitu Simona (medicul homeopat) este 0744/832667.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Meli, oare ce poate fi? Nu maninca ceva ce contine vitamina C? Vitamina C provoaca diaree. Eu am slabit zilele astea, cind am bagat muulta vitamina C in mine, vreo 2 kg, pt mine o bucurie.

Co, normal ca ma bag... numa sa mearga ei cu noi. Nu am mai fost intr-un cluuub... de cind am ramas gravida. Dar parca nici nu imi mai vine. Acum o noapte pierduta, cum sa ai luxul sa o mai recuperezi?
Ce bine stie Carina tehnica de pus margelele.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput