Gravidutze si mamici de Cluj - 109

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Imi pare rau ca sunt atatia copilasi bolnavi.Sper sa nu ne prinda si pe noi.

Raluca,Gabi eu m-am incumetat sa ma plimb pe Campului cu caruciorul.Ca doar am geep.

In privinta incaltamintei,eu i-am luat la Bea tenisi de la Converse si sunt foarte foarte buni.Sunt cam scumpi,dar nu se compara cu nimic pana acuma.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

Nico la ce gradi l-ai dus pe andrei?

delia ce perioada nasoala! multa multa sanatate tuturor! imi aduc aminte ce fraiera eram cand eram gravida, ma gandeam ca abia astept sa nasc sa pot dormi bine noaptea
Unde ai gasit noua bona, tot din piata? De curiozitate, cum o cheama? (o colega si-a concediat-o de curand pe a ei) De cand a plecat cea de care ne-ai spus inainte (chiar de ziua lui iris parca) ai mai avut pe altcineva? Ma surprinde ca trebuie schimbate asa des, acum inca sunt in mare dubiu, sa ne intoarcem la gradi sau sa testam cum ar fi o bona.

co ce scumpa e carina! irina facea oau la brad, dar de fiecare data cand il vedea. nu-si pierdea factorul de "oau".

alex f faine pozele cu inimioare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bex

Bun!!!

Lore, fotomodelul nostru!!! La multi ani!!!

Dimineata cand am scris, m-am uitat daca e ziua cuiva, stiam ca tre sa vina ziua lui LOre:) Ma uit ca e in 3:D Foarte bine! Si mi-am propus neaparat sa o felicit maine....Puteam sa jur ca azi e 2:D Deci draga mea LOre, tot ce iti doresti tu!!!!!!!

Alexutzo, sedinta de margele s-a lasat cu incalcirea tuturor. Mai noua asta e joaca preferata de CArina, isi pune margelele toate la gat si apoi el da jos si le pune in cutie. Ii ia cam o jumatate de ora. O duc la oglinda sa se vada si ea face UAU!!! cu cele 'nspe mii de margelute la gat:D Nu vreau sa se sperie mamicile de baieti ce dexteritate are deja Carina la deschis cutii de inele, la probat cercei sau margelute:D

Gabitzo, fain cadou, nimic de zis:D

Ralu, imi pare rau de vacanta amanata...si de toti copilasii si mamicile bolnaviori!

Co +Carina Alysa (13 noiembrie 2007)

Co, chiar is lui Eric ii plac margelele, cerceii lungi, ceasurile ...atunci cum sa nu le palca fetitelor voastre???trebuie sa fie tare dulce cu ele la gat...si cocheta e...de mica...lasa ca paote isi gaseste un seic bogat si o sa-i faca cadou sute de coliere si margele..

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN IANUARIE 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

LOREDANA, LA MULTI ANI! SANATATE, FERICIRE SI IMPLINIRI ALATURI DE CEI DRAGI!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN IANUARIE 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Raluca-cred ca tu ne scriai de Miu , ca a fost cam superficial.da, poate ca asa a fost,dar sunt fericita ca am impresia ca a facut bine tratamentul dat de el.cred ca e pe calea cea buna.inca mi-e tot frica sa ma pronunt.

Nico-sanatate multa,offf,ca nu se mai termina odata perioada asta de raceli.

Lore-La multi ani mami,tot ce-ti doresti sa se-mplineasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Eladeea-nu vreau sa te sperii,dar odata obisnuit langa tine,tare greu va fi sa-l dezobisnuiesti.zic eu.poate nu.dar cum sa renunte el la asa ceva buuuuunnnn?hihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marietarat spune:

Fetelorrrr!!! unde e mes meu..k am scris de vreo 3 ore si nu a aprut nic...nu pot sa cred...

LA MULTI ANI LORE!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

meli ce ma bucur ca e mai bine timea! si mie miu mi s-a parut superficial, am fost in particular la el. dar daca v-a tratat bine, asta conteaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Ioana,nu as vrea eu sa-l vand si sa-mi iau unu mai mareee macar cu 3 camere),cf imi tb pt ca "ma zbat" sa obtin un loc de parcare.
mai am rata la masina(leasing) si numa dupa ce-l lichidez pot face miscarea (mostenirea o tot astept de 5 ani asa ca nu ma mai bazez ).
e drept acuma e de cumparat daca ai bani!!!!

antoni,ma bucur ca sunteti pe drumul cel bun.
nico,sanatate lui Andrei.

azi nu am chef de lucru ...merg dupa servici cu fetele la restaurant si abia astept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Eladea si io-s in aceasi oala cu tine Diana doarme la ea in patut pana pe la 12-1 dupa-aia nici o sansa, se suceste si se invarte foarte mult si se tot trezeste, de multe ori se pune de-a latul patului si clar nu sta comod, asa ca tre s-o iau cu mine in pat. Tati doarme in sufragerie de cand s-a nascut ea si cred ca acolo ramane
Saptamana asta cred ca iese dintzosul nr 3, partea dreapta sus, am vazut o dunga transparenta sub gingie

Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput