Gravidutze si mamici de Cluj - 109
Raspunsuri - Pagina 17
soanso spune:
Anca,mersi din suflet ,am rezolvat in pricipiu pb,aka am sunat la notarul la care am fost sapt. trecuta pt o imputernicire si tb sa trimit pe fax cf meu de acasa
si in 3 zile imi dau ei ef actualizat cu 20 ron

.
bex spune:
Bun!!!

Lore, fotomodelul nostru!!! La multi ani!!!
Dimineata cand am scris, m-am uitat daca e ziua cuiva, stiam ca tre sa vina ziua lui LOre:) Ma uit ca e in 3:D Foarte bine! Si mi-am propus neaparat sa o felicit maine....Puteam sa jur ca azi e 2:D Deci draga mea LOre, tot ce iti doresti tu!!!!!!!
Alexutzo, sedinta de margele s-a lasat cu incalcirea tuturor. Mai noua asta e joaca preferata de CArina, isi pune margelele toate la gat si apoi el da jos si le pune in cutie. Ii ia cam o jumatate de ora. O duc la oglinda sa se vada si ea face UAU!!! cu cele 'nspe mii de margelute la gat:D Nu vreau sa se sperie mamicile de baieti ce dexteritate are deja Carina la deschis cutii de inele, la probat cercei sau margelute:D
Gabitzo, fain cadou, nimic de zis:D
Ralu, imi pare rau de vacanta amanata...si de toti copilasii si mamicile bolnaviori!
Co +
Carina Alysa (13 noiembrie 2007)
mami_alexia spune:
LA MULTI ANI, LORE!
DELIA, LA MULTI ANI SOTULUI TAU!
Anca, maine am examenul si sincer...nu mai pot...se maraie cineva in continuu pe langa mine.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
nrl spune:
LORE LA MULTI ANI!!!
Delia 
Si noi suntem in b...a
Andrei are febra 39,5, ieri nu avea, dar l-am dus la doctorita ca ii curgea nasul, tusea...ne-a dat niste chestii light, azi dimineata am sunat-o si a zis sa trecem pe antibiotic:( Acuma i-a mai scazut un pic dupa o doza de nurofen. La munca si la noi toate-s cu dosu in sus, asa as vrea un concediu 
Fetelor care aveti drum spre Oradea, este in Alesd o fabrica de pantofi de copii cu magazin de prezentare, Melania, i-am luat niste ghetute super de piele la Andrei cu 73 ron
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj
ALEX29 spune:
GABI
![]()
super faza "ca o aduni de prin club uri "oricum nu vei fi singura ,cred ca vom fi doua babete ce si vor stresa fatutele dornice de distractie ...aoleoooooo nici nu vreau sa ma gandesc ![]()
iar daca seamana cu tati ai grija la comp sa nu l mestereasca ![]()
ADRIANA da i si ei sa citeasca ceva ,are chef de invatat mitititca 
CO scumpo ai dreptate ,cred ca s ar speria rau mamicile de baietei cand or vedea cat e de cocheta Carinuta 
ANCA ce ti mai face puiu ?
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('
');
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Raluca buna dimineata! Alex, la cum am vazut in poze, Tiadris e pregatita de trecerea la patul mare, nu are rost sa risti cazaturi periculoase. Un pat de o persoana, mai jos, cu niste perne in jur cateva nopti...sunt convinsa ca-i va placea. adevarul e ca nici un adut nu s-ar simti bine intr-un pat care sa-i restrictioneze miscarea. Se pare ca varsta la care incep sa simta astfel de frustrari e unde in jur de 1.6 ani de unde si multe crize de plans nocturn si refuzul de a dormi la ei in pat (asa scrie la carte Raluca mami de Ilinca si Mihai |
raluca, ma bucur ca ai adus vorba de dormit in patut...eric a refuzat total patutul lui de pe la 11 luni...adevaru e ca n-avea destul loc pt tumbele si miscarile lui laborioase din timpul noptii si se tot trezea plangand si vroia la mine, cu mine... acum dormim amandoi, in king size bed si are suficient loc de desfasurare...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN IANUARIE 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Gabriela77 spune:
Nico, imi pare rau ca s-a imbolnavit si Andrei! Groaznica perioada! O sa vezi c dupa prima zi de antibiotic e infinit mai bine! Dar pacat ca trebuie sa ajungem la el!Sanatate multe!
Alex, am ras copios, cu babetele...Macar sa fim niste babete cochete![]()
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Andree27 spune:
La multi ani ,Lore!!!!
Am intrat pe fuga,doar sa va salut si sa va zic ca am fost azi la Vasileasca,totul e ok,trebuie sa ii cumpar pantofiori cu talpa tare,ca deja stam in picioare,asa ca va rog sa ma ajutati sa-mi spuneti unde gasesc si sa va mai dau o veste:nu prea mai am laptic
!Asa ca va rog sa ne tineti pumnii sa acceptam odata si laptele praf ca de nu ,nu stiu ce sa ma fac.Acum dimineata a papat 50 de ml de Milupa amestecat cu cereale,sper sa il accepte ,cu toate ca ar trebui sa ii dau HA,din cauza dermatitei,dar ala nu il vrea in nici un caz.
VA pup ca trebuie sa fac mancare!
Andreea ,
de
Eric (31 Mai 2008)
Evolutia lui Eric
Ioana13 spune:
La multi ani Loreeee!!!!!Multe bucurii!!!!
Lasati voi, viitoare babete, mamici de fete clubiste, ca le lasati pe miini bune, merg la club cu Patrick, Andrei, Eric, David si ceilalti! De Cari ma ingrijorez eu, cum danseaza ea cu atitea margele la git! Ma gindesc sa nu o incomodeze
Ce faci Anca? Iti vinzi apartamentul?
Acuma e de cumparat casa, cine are bani...
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
RAMONELLA spune:
Lore,La multi ani!!!sa fi sanatoasa si tot ce-ti doresti sa ti se indeplineasca!!!
Delia,La multi ani si sotului tau!!!
Si multa sanatate la piticute si tie multa rabdare sa treci peste toate!!!
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)