Gravidutze si mamici de Cluj - 109

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

LORE

Elena 6 + si Dragos Stefan

Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

Mergi la inceput

salutare tuturor

mutumim ca ati intrebat de noi

suntem bine, ne c-am supara canini care de o sa[tamana nu dau semne ca vor iesi insa Dragos plange tare rau cand il apuca durerea si zice mami mami dintii, ii terminat insa vom trece si peste asta

eu am fost mai bine ieri si azi insa spatamana trecuta numai in pat am stat groaznic insa sper ca vor veni zile mai bune sa pot sa ma bucur pedeplin de aceasta periada si mai ales sa pot sa ma ocup de Dragos ca altfel ns cum vom trece peste

tare rau imi pare sa aud ca sunt tot mai multi copilasi bolnaviorii , ca sa treaca toate bolile si sa fie sanatosi

ioana. mamai sara ati fost la ofta luni??? ce ia facut lui sara???? asa am retinut ca luni aveti programare
astept sa ne scrii

am vazut poze cu domnisoare unsa si unu
carina superba, cand o privesti te topesti , ce mare a crescut

tiadris acrobata noastra cochetaza tot mai mult si cu moda poate se combina si iasa ceva balerina

Elena 7 + si Dragos Stefan

Mergi la inceput

clara pe unde esti???ai nascut??? mai da un semn de viata
te pupam

dariandra LA MULTI ANI!!!!!!!!! PT TATI

ADA va ca ai primit numarul dne dr, sanatate multa

gabi mami de ionut si ioana, inca nu ati reparat kalku, ce mai faceti????

azi am facut tocanita de pui si sjavascript:insertsmilie('')upica acrisoara cu legume si razalai, adica un fel de galuste de gris numai ca dai prin razatoare compozitia
Dragos a papat asa de bien , 3 farfurioare , de mult nu a papat asa bien , poate si din cauza dintisorilor

va doresc o seara placuta

Elena 7 + si Dragos Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Multumim de gandurile bune si de urarile pt. tati.

Am avut o noapte nasoala, pt ca Anuka a continuat sa se trezeasca partial de la tuse si sa faca urat :( Am "dormit" cu ea.... am si tinut-o de mana pe Iris ca facuse febra in somn si am vrut sa simt dc merita trezita sau nu. Si i-a trecut de la sine, a dormit puiul beton.

Ambele sunt mai bine acum, Iris e plina de muci, a facut seara asta 39.4... dar am scazut cu juma de novocalmin si panadol si acum doarme asa bine si zambind de mai mare dragul.

Ana e muuult mai bine, tuseste tare ziua, dar la somn vad ca s-a potolit, insa maraie si acum cam la juma de ora prin somn si "povesteste" insa nu merg la ea, se linisteste singura. Nu a facut febra, a mancat la gradi fte bine, a dormit.... e mult mai ok.

Of, iar s-a trezit Ana partial. E prea obosita. Vad ca Irisuca e beton la adaptare, s-a invatat zilele astea sa doarma cu Ana facand ca toate lighioanele la 1m de ea.

Va pup pe toate, mai ales bolnaviorii mici si mamici cu pb, am citit tot, dar chiar nu apuc sa raspund.

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

neatza
DELIA ma bucur ca lucrurile incep sa se indrepte si sper din inima sa fie ok cu noua bona
ii dai ceva mamarutei pt tuse ?
pune ne poze cu prichindutele cand ai timp

am uitat sa va spun fetelor ca sapt trec m am intalnit cu Cristina ,asa mare si frumos s a facut Vlad iar mogaldeata aia mica e o papusa

ELENA in sfarsit ,ne ai cam ingrijorat
tare aiurea ca nu gasim ceva bun pt dintisorii si maselutele copilasilor ,noi inca suntem ok ...sper sa fim asa in continuare

ANDREEA m mult

IOANA noi mergem sambata in club ,ar trebui sa iesiti cand il duceti pe Patrik la mami
vine maica mea sambata ,asa ca o sa am ajutor

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('');

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

Buna dimineatza, oare azi va fi mai cald?...ieri doar o mica plimbarica am reusit sa facem, era vant si frig.
Meli am vazut afine proaspete la Metro. Eventual intreaba dr. daca e indicat sa-i dai.
ALex la ce club vreti sa mergeti? si noi o lasam pe Sara la bunici, dar inca nu ne-am facut planuri pe weekend. EU nu prea suport fumul din cluburi.
Elena ma bucur ca esti mai bine. CU ce acresti supica? O sa incerc si eu varianta de razalai. Noua tare mult ne plac supele.Nu eu intrebam de nr. dr. homeopat, dar imi prinde si mie bine. Stii in ce zona are cab.?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

salut tutror.

noi raportam inca o noapte cu muuulte treziri. cred ca sint dintii, adica mai mult ca sigur, pt ca plinge neconsolat...ufff...acum cind am si o saptamina grea la scoala, cu doua examene unul dupa altul...sper s-ai treaca, totusi, pt ca e rupt de oboseala si el si noi...

intru sa fac capitol nou, va anunt cind e gata

pupicei!

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marietarat spune:

Buna dimineata !!!

Co > O scumpa Carina da cata treaba avea cu margelele... deja stie cum sa si le aranjeze...

Alex29> Ma tot gandeam eu ca ai dreptate...trebuie sa ma relaxez...vb ta...pana mai pot...hihi

Elena > bine ai revenit...Saracu Dragos si el sufera cu ditisorii...macar e bine ca papa. Cum de ai stat la pat? Ce s-a intamplat? asa rau ti-a fost? Tu la ce doctor spuneai ca mergi? ....
Ma bucur ca acum esti mai bine si sper sa o ti tot asa ...

Eu sunt parca mai bine azi... sper sa scap si sa nu ma atace receala...poate scap cu atat...

Marieta +11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

CAPITOL NOU

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput