Gravidutze si mamici de Cluj - 109

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

buna dimineata!

Delia....nasol!Cunosc genul acesta de distractie si stiu ca poti sa clachezi in orice moment.Sanatate multa si rapida!!!Nu poti lucra de acasa? asa incat sa fi cu ochii pe bona sau sa o mai verifice mami a ta? Cand iti revi da un semn sa iesim la o cafea pe centru.La multi ani fericiti lui tati vostru!sa va iubeasca si sa constientizeze in fiecare zi ce minunatii are langa el!

Gabitzo, copii sunt bine, eu sunt pe antibiotic-...asa ca a cazut mini vacanta de saptaman aceasta!Voi? Iesiti undeva a-l sarbatoriti pe tati?

Alex, la cum am vazut in poze, Tiadris e pregatita de trecerea la patul mare, nu are rost sa risti cazaturi periculoase. Un pat de o persoana, mai jos, cu niste perne in jur cateva nopti...sunt convinsa ca-i va placea. adevarul e ca nici un adut nu s-ar simti bine intr-un pat care sa-i restrictioneze miscarea. Se pare ca varsta la care incep sa simta astfel de frustrari e unde in jur de 1.6 ani de unde si multe crize de plans nocturn si refuzul de a dormi la ei in pat (asa scrie la carte)Si eu il pregatesc pe Mishu de trecerea lapat mare, saptamana trecuta i-am montat mobila, acum caut saltea iar apoi...adio patutz!

Meli, e bine Timea? Din ce am apucat eu sa citesc..cam pe fuga v-a tratat Miu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!
Ada merci de info, m-ar interesa si pe mine,da mai incolo, dupa ce sta mai bine pe picioarele ei si poate chiar si atunci ma mai gandesc daca merita, ca e destul de scump si dupa cum o cunosc pe Diana, nu stiu cat o sa-l foloseasca.
De 2 nopti incoace se trezeste fffff des, cred ca mai mult ii treaza decat doarme, mi-e mila de ea, ii ies dintisorii de sus, baleste la greu, roade tot ce-i pica in mana, ii umflata, cred ca ei eu c-o doare, noaptea trecuta de 2 ori am dat-o cu gel, da nush cat efect are, adica eu mi-am pus pe gingie si amorteste ca spray-ul de la dentist, da nu tine foarte mult amorteala, deseara cred ca-i dau Nurofen ca e super obosita si nu-i bine sa doarma asa putin noaptea, eu sunt zombi

A, si acuma masuratorile
9500 gr, 82-84 cm

Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

LA MULTIIIIIIIII ANI LORE ,TOT CE TI DORESTI ALATURI DE MINUNATII TAI BAIETEI ,SA FI FERICITA MAMICO

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('');

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Hallo

Delia, off, cred ca asa e cu 2 copii... cele care vrem bb2, trebuie sa mai luam si asta in calcul, ca daca se imbolnaveste unu, imediat sint 2+ taticii, care vor sa doarma . La multi ani pentru sotul si tatal casei!

Co, da, sint vreo 2 cizmulite roz-roz la Bata, dar pt noi sint mai multe.
Si P se sterge la nas, duce la gunoi ce vede el in plus pe jos, e tare harnicut, sterge praful... cred ca va fi luna si bec la ei in casa, cind vin soacrele in vizita.

GAbi, bine ca sinteti mai bine. P nu a luat raceala de la mine. M-am bucurat, cred ca deja a trecut perioada in care ar fi putut manifesta.

Alex, ce seama Tiadris cu tine cind are caciulita. Sinteti la fel-fel!

MA duc sa fac mincare, aspir... P e cu tati la joaca in Polus.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

salutare,

fetelor nu aveti careva "pile" la tribunal (mai precis imi tb un extras cf) am inteles ca-s cozi interninabile peacolo si evident nu am timp si nervi de stat peacolo.

Delia,LMA sotiorului tau,sa fiti mereu fericiti si sa va iubiti ,sanatate infinita fetelor si bafta cu noua bona.

Lore, LA MULTI ANI,sanatate ,fericire,multe bucurii alaturi de baietii tai!

am gasit la Leonardo ghetute din piele foarte misto pt Sorana cu 49 ron reduse de la 130(afacere buna)

noi suntem bine, eu incerc sa-mi revin dupa un wekend full(chef,musafiri alea alea..distractie)

Mergi la inceput

multumim fetelor de aprecieri
DELIA draga ,o sa ti spun acuma cum ii spune Clau lui Tiadris "eroina lui tati",esti o mamica cu mare putere ce treci peste tot ,cred ca tie f greu dar noroc ca ai 3 ingerashi care te iubesc mult ,mult si te ajuta sa treci peste tot
"La multi ani "pt sotul tau si tot ce va doriti
daca ar putea mami sau soacra sa stea cu mamarutele ,sa fiu in locul tau mi as lua o vacanta de 2 zile
RALUCA mersi mult de sfaturi ai dreptate
daca ai timp fa mi te rog o poza cu patutul pt puiut si multaaaa sanatate
KITZY or fi dintisorii de se trezeste asa des noaptea :(
GABI mareeee succes am avut la videoclipurile puse de tine
iar legat de mancare sa stii ca si Tiadris a avut o perioada in care nu vroia sa pape decat daca i dadeam si ei bol si lingurita darr acuma nu mai e interesata ,ca si Sara ,trebuie sa i dau ceva in manuta si in rest se descurca mami cu papa
CO draga felicitari pt cumintenia aia micuta si harnicuta
pune poza cu margelutele sa vada si fetele cat e de scumpaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marietarat spune:

Buna fetelor! eu tot cu intarziere cu cafeaua

Alexfelicitari pentru vaccin, tare curajoasa Tiadris, scumpa de ea.
Gabita> La multi ani! si multa sanatate la Tati...imi pare rau k nu ati putut sarbatorii ... raceala asta...
Co> Imi si imaginez cum a patat Carina felu2... Harnicuta mai e.
Kitzy> Saraca Diana...dintisorii astia cata bataie de cap le da bietilor copii...

Cat despre mine astept sa treaca , sa vina Joi cand merg la control, sper sa imi dea vesti bune...k totul e ok...poate reusesc sa-i ascult si inimioara, ce bine ar fii
Mai nasol este ca s-ar putea sa ma pasca o raceala...ieri ma durut capul, si azi dim parca am un pic de rosu in gat...si la mine asta e inceputul Am sa iau vitamina C cu propolis..ceai dar nu pot cu lamaie ca ma arde stomacul, si sa vad...sper sa scap..asa mai lejer....Desi oare si o raceala asa mai usoara poate afecta copilul???? Febra nu am, adica ieri asa 37,1...am luat un juma de paracetamol...si a fost mai bine. Vai sper sa nu-l afecteze pe bbic. Si inca ceva asa de ieri ...cand si cand parca ma doare asa jos cam unde ar fi bbicu.Oare ce sa fie??
Doamne abia astept ziua de Joi. Tineti-mi pumni sa fie bine.

Marieta +11

Mergi la inceput

IOANA draga tot mai multa lume imi spune ca mi seamana puiutzu
tu scumpo ia mai pune si tu poze cu ginerica
ANCA asa e ,la CF e nebunie mare intotdeauna :(
felicitari pt pantofiorii printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

SALUTARE!

Delia, imi pare rau ca sint bolnavioare printzesele! sa treaca repede. Si La multi ani sotului!

Co, Ioana, ce harnicuti sint picii vostri! sa-i trimiteti si la mine...poate invata si stefan ceva...el deocamdata e cu imprastiatul...mai putin cu strinsul

Soanso, cel mai simplu e sa mergi la un notar, sa-ti scoata extrasul CF. nu costa f mult, si scapi de statul la cozi.

Adriana, mai poti? cind ai examen?

LORE

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

LA MULTI ANI foarte fericiti, Lore!!!!! Si hai mai des pe aici!

Raluca, imi pare rau ca ai ajuns la antibiotic, dar ce bine ca sunt ok copiii! Ce zici de noroiul de pe strada noastra? mie mi-e si groaza sa ma aventurez cu caruciorul!Noi saptamana asta trebuia sa fim la munte, era si pensiunea rezervata, sora mea cu fetele sunt acolo, m-au sunat si au zis ca e grozav, zapada insa doar pe partie, noi insa abia acum ne-am revenit si nu am riscat o iesire la munte! Asta e, dar tare bine ne-ar fi prins...Mi-e dor de voi

Co, cadoul pt tati, sper sa soseasca saptamana viitoare, e o masinuta noua, ca nu ne mai putem baga la second cu taxa asta auto...Dar luam si noi ceva, iti dai seama!

Alex, fetitele noastre parca ar fi surori, zau asa! Ma bucur ca i-au placut lui Tiadris videoclipurile, sper insa sa nu devina ca si Sara prea dependenta de laptop si muzica! Sara merge la laptop si incepe sa cante si sa danseze, sugerandu-ne sa-i punem muzica! Fata lui tati, calculatoare si muzica! Cred ca numai de prin cluburi si discoteci o adun!

Ioana, ce bine ca P a scapat! Hai ca trece si perioada asta pacatoasa!

Pare urat afara si aveam planuri mari de plimbare!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput