America (145)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

va rog da nu ma uitati cu pachetul-stiti cumva cum se poate trimite un pachet in Romania , le-am cumparat celor mici o gramada de haine si jucarii si as vrea sa nu le iau in avion , e 10 EURO/kg

Va multumesc pentru orice infiormatie , link, etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

Ligeea, stiu ca se trimiteau pachete prin restaurantul Transilvania din Hollywood. Fetele din zona poate stiu mai multe detalii.
De obicei ajung intr-o luna, daca nu mai mult, dar ti le aduc direct la destinatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Ligeea, nu stiu ce sfat sa iti dau. Singurii care i-am folosit la expediat un colet in Ro au fost USPS. Ma uitai pe site-ul lor si gasii asta: http://ircalc.usps.gov/default.aspx?Mode=Intl_Single&CID=10368

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

ligeea, eu am trimis numai cu usps si costa destul de mult, un pachet in jur de 20 lb (asta vine cam 9,5kg) costa in jur de $90 Indiferent de marimea cutiei.
Daca nu ai volum mare de lucruri dar mai grele, merita sa folosesti Large Flat Rate box care are dimensiunea 12" x 12" x 5-1/2" (in inch) si costa $51 (daca cumperi on line shipping label) si $53.95 daca cumperi de la oficiul postal.
pe site-ul lui usps poti sa-ti calculezi singura postage, chiar sa printezi label.
http://ircalc.usps.gov/IntlMailServices.aspx?Country=10368&M=2&P=20&O=0&sd=1
Volum mare de produse stiu ca se trimit cu companii de curieri (care sunt mai ieftine si fac mai mult de o luna pana in Ro) dar eu nu cunosc asa ceva si nu as putea sa-ti recomand.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Da,restaurantul Transilvania duce colete in Ro,il lasa la usa,dar nu au date fixe,adica asteapta pana se umple un container,de vapor, din ala mare ca sa trimita pachetele...deci nu se stie cand este aceea data....dar LIGEEA poti suna si vorbii cu ei.

MIERE ma bucur sa aud ca sunteti bine,si Aidan ca papa bine si doarme,bravo...o sa fie tot mai bine,ai sa vezi,doar trebuie rabdare...bafta cu job-ul,felicitari ca ai inceput!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Adriuta, eu sunt mare fan limbi straine si, desi inca nu am copii, am planuit deja pentru cand voi avea ce limbi si cum as dori sa invete (bine, daca au si ei inclinatie, ca n-o sa-i terorizez cu asta). Asa ca eu l-as da si la spaniola si la franceza. Daca insa trebuie sa alegi, eu as alege spaniola. Mie mi-a fost foarte de folos aici in State. Acum de exemplu fac un fel de practica pentru o fundatie, "sefii" mei sunt latinos deci cu ei clar comunic in spaniola, insa ce m-a surprins a fost ca aproape toate intalnirile pe care le-am avut pana acum cu ei si diverse alte persoane de pe la alte fundatii, spitale, mass-media etc. s-au desfasurat in spaniola. Nu chiar in toata SUA e la fel, aici in Houston e clar influenta latina deosebit de puternica, dar intr-o masura mai mica sau mai mare cred ca e totusi de ajutor limba mai peste tot in SUA.

Ciuf, si noi ne-am gandit ca ne-ar placea sa dam copiii (viitori) la o scoala franceza - nu-i lasa pe prieteni sa te influenteze, eu cred cu tarie ca orice limba straina e ca o mana in plus - dar cum spuneam pe langa mi-ar placea sa invete si spaniola (si romana, clar, si sarba de la tatal lor, si daca se poate si altele ).

Miericica, ce ma bucur de vestile bune!

Editez sa adaug, referitor la limbi, ca din ce-am observat in SUA franceza e considerata mai "high-class" decat spaniola, insa spaniola se foloseste mult mai mult.

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Miere, ma bucur pentru vestile bune. Aveti poze noi?

Eu votez cu spaniola, din motive practice. Oricum, mie imi place dar prefer accentul celor din Spania. Nu vorbesc spaniola, dar imi suna mai bine. In rest orice limba ar invata e foarte bine pentru ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Ramona, eu am o umbra de accent spaniol pentru ca am invatat limba cu profesori din Spania, si latinilor de aici li se pare foarte fancy si in conversatie fiecare isi gaseste cate-o ruda indepartata pe undeva prin Spania ca sa arate ca vezi Doamne si ei au sange nobil (pe mine ma amuza foarte - mie placandu-mi si spaniolii si latinoamericanii la fel de mult si neparandu-mi-se ca unii ar fi mai nobili decat ceilalti). Dar ca accent si mie imi place cel din Spania; si imi mai place cel din Argentina.

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Si eu la fel tot cu spaniola as vota .Inclusiv pe piata muncii e un avantaj sa fii bilingual ,am vazut o multime de anunturi care cereau asta si nu cred ca era vorba de lb francezaCam asta e realitatea si trebuie sa ne adaptam.

Miere ,e bine ca faci si altceva in afara de a fii mami chiar daca e greu ,ajuta mult dpdv psihic.Eu am facut depresie pe bune la primul copil insa la al doilea mi-am invatat lectia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Am intrat scurt sa va zic ca tot n-am nascut..mare lenes are mama in burtica..nici macar contractii n-am. toata saptamana am umblat kilometrii in sir, de obosea barbatu-meo incercand sa se tina dupa mine..si nimic. Am gatit, am spalat, am calcat..am mancat mancare iute..am la energie de nu-i adevarat...las ca vede el cand iese afara

Crisss 40+

Mergi la inceput