America (145)
Raspunsuri - Pagina 8
corinadana spune:
De la tetraciclina dintii se fac galbui ptr tot restul vietii.
Adriuta eu nu cred ca ai nostri copii au nevoie de scoala ca sa invete romaneste, e atat de usoara limba noastra. Eu ti as sugera spaniola, ii este mult mai de folos. Eu de la anul vreau s o dau pe Ralu la ore de spaniola si apoi sper s o studieze in middle school.
Pai mamica aia gata a rezolvat problema repartizeaza octupletii la cei de acasa, unul de caciula si si a luat de o grija...
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alintaroma Edit sa va zic de inca o chestie ce m-a bulversat zilele trecute. O familie de cunostiinte care sunt casatoriti de cel putin 9 ani nu stiu exact ce documente nu aveau facute la zi si pe el l-au arestat sa il deporteaze :( Ea era cetatean american deja cind s-au casatorit deci nu stiu ce naiba trebuiau sa faca si nu au facut in atitia ani si acum . Nu cunosc detalii dar oricum m-a socat ... ea e distrusa si hotarita sa puna totul in container si cu copil cu tot sa plece in RO. Parintii ei amindoi sunt aici ... Tare nasoala situatia ... There's no elevator to success ... you have to take the stairs!!! |
Aoleu! Am fost si eu la un pas... Avocatul mi-a spus atunci ca dupa ce te aresteaza ajungi repede la judecator (poate dura si numai o saptamina) si dupa sentinta te urca pe avion si good-bye (va dati seama ce am simtit!).
Deci daca se poate face ceva sa ia rapid un avocat cit mai bun, e mult mai simplu decit sa incerce sa mai vina dupa aia.
blackpanterro spune:
Alintaroma, nu se poate aplica grandfather law la ei?Oare cat timp trebuie sa ai in State sa se aplice? Si daca a stat atata timp ilegal cum a lucrat? Nasoala treaba...
Despre mamica cu 8 copii nu cred ca mai avea 6 prunci. Cineva care are 6 copii nu are nevoie de FIV numai daca i-a facut pe toti cu FIV(o caruta de bani).Si la atatia copii deja avuti dr nu ar pune niciodata 8 embrioni. Plus ca de la inceput a fost urmarita familia asta, abia acum s-a aflat de cei 6 prunci?
Criss,
Andreea, tu si Corina urmati pe lista de nasteri :)
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
corinadana spune:
Adriana daca este adevarat si i are pe cei 6 acasa, atunci sigur are ceva la cutiuta...
Da, Andreea si apoi eu, sper sa fie totul bine pana atunci.
Si eu care mi faceam griji ca o sa mai am unul!!! altii au o preschool acasa si vad ca tot sunt happy.
corina mama Ralucai
blackpanterro spune:
Corina, la fel zic si eu, mai ales ca cei 6 nu pot fi atat de mari si din cate am inteles este o femeie mai tanara, nu la 40-50 de ani.Soacra-mea abia la 43 de ani l-a facut pe al 6-lea.Oricum trebuie sa fie groaznic de greu cu 8 bebelusi...Yikes! nu as vrea sa fiu in papucii ei. Chiar glumeam cu sota-miu, daca as avea 8 odata mi-as lua o vacanta lunga de vreo 6 ani pana merg la scoala :))
O sa fie bine Corina! Ai sa vezi, Raluca e mare, altfel intelege lucrurile, te va ajuta enorm faptul ca nu are 2-3 ani.Mie atunci mi se pare greu cand ai 2-3 unul dupa altul, viata e chaos ani de zile pana cresc.Dar in cazul tau, Raluca e un mic adult, va fi usor sa cresti inca un bebe cand nu ai inca unul la fel de mic de crescut.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
ciuf spune:
Adriuta, noi ne-am tot facut cate una-alta prin casa pentru ca vrem sa o pastram si, de fapt, ne simtitm bine in ea cand mai facem cate o imbunatatire. Planul nostru este sa ne pastram aceasta casuta iar cand voi lucra si eu sa ne cumparam una mai mare. Visam ca asta sa ramana pentru parinti cand vor veni pe la noi sau sa o inchiriem.
Despre dinti, cum a zis si Ramona, stiam ca de la tetraciclina se innegresc dintii. Capata o nuanta gri de-a lungul timpului. Se poate controla culoarea dintelui cu o lumina fluorescneta ca sa se vada daca culoarea este datorata medicamentului sau a altor factori. Spune, tu, Ramona, ca stii mai bine.
Cu vorbitul in casa ne mentinem tot la romaneste. Incerc cat se poate de mult sa ii fac sa vorbeasca romaneste in casa. Mai tarziu ... om vedea. La a treia limba ce sa spun. nu imi place spaniola defel. Ma batea gandul sa il duc pe Luca la o scoala buna de aici cu predare in franceza. Dar cand ii aud pe prieteni de-ai nostri, americani, care ma iau la intrebari ca la ce ii trebuie lui Luca franceza, parca dau inapoi precum racul. Ma mai gandesc.
Alintaroma, in ce stat locuiesti tu de te plangi de zapada? Ca la noi este tare frumos. Soare si iar soare.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
miereamara spune:
Buna dimineata!
Aveti o viteza la scris, cu greu mai tin pasul, unde sunt vremurile cand stateam numai pe dc si imi bagam nasul in toate subectele de scandal?
Ne-am intors si noi de la pediatru, totul e bine, Aidan a pus pe el 500 de grame in doua saptamani si s-a lungit, deja avem hainute care nu il mai incap, a inceput sa zambeasca la tzitzi (numai la tzitzi:))ne urmareste cu privirea, se dezvolta f bine. Inca ii mai dau formula, dar a inceput sa suga de la mine mai cu pofta (inainte nici nu voia sa ma vada dc nu aveam un biberon in mana), am reusit performanta sa il fac sa doarma dupa ce ii dau san (inainte plangea de foame), si sper sa raman doar cu sanul exclusiv si sa scoatem formula. Consultantul in lactatie a spus ca e normal, avand in vedere nasterea grea pe care am avut-o si faptul ca mi-a venit laptele atat de tarziu, ...o sa mai dureze un pic tranzitia asta, totul este sa nu renunt usor si sa perseverez cu sanul. Oricum ii place numai dreptul, pe stangul nu vrea sa-l vada in fata ochilor.
In rest toate bune, am inceput job-ul part time, corectez teste si teme de acasa, merge cam greut, ma ia somnul:)), dar cu viteza melcului...inainte!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
corinadana spune:
Adriana ; fii convinsa ca pe aia nu o sa i bibileasca nimeni asa cum facem noi cu ai nostri. Spartani nene!
corina mama Ralucai
ciuf spune:
Irina, ma bucur sa aud ca Aidan a luat bine in greutate si ca s-a lungit. Incearca sa il convingi si cu sanul stang. Poate il primeste cand ii este foame rau sau adormit.
O curge mai greu din el si ii este mai greu sa suga.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
arminad spune:
Multumesc pentru felicitari!Acum am venit de la festivitatea de premiere si era tare proud de el cu diploma aia in mina de parca era premiul Nobel.
Ciuf ,n-am lucrat noi in plus cu el ,nici macar cu temele nu ne-am omorit prea tare .Mie mi se pare mic pt scoala la 6 ani ,inca n-au maturitatea ,rabdarea necesara .Daca era dupa mine il mai tineam cel putin un an la gradi dar nu se poate .D-aia am zis ca anul asta e de acomodare.De ajutat il ajuta in schimb ei la scoala .Are ore separat,aproape zilnic, cu speech therapist,occupational therapist si o profesoara de educatie speciala si fac treaba buna oamenii aia