America (145)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Scuze pentru ortografie , ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amami spune:

Ocebine: La multi ani, mamei! Si noi mai mergem la Les Halles (nu stiam ca e a lui Anthony Bourdain), au mancare buna. La sotul ii place tare mult!

Lisa felicitari pt.fetita! Bine ati ajuns acasa! Sa ai laptic mult si s a fie bebelina papacioasa.

Alintaroma: aniversare placuta! multi ani inainte in State!

Criss sper sa nasti curand si repede

Ciuf ce simpatic e vecinul bunicii tale! Pai la asa familie de “frantuzi” trebuie sa o inveti si tu pe Eva un pic de franceza. Nu te lasa influentata de prieteni!

In legatura cu limbile straine, eu sunt de accord cu Lai cred ca spaniola ar fi cea mai utila aici in State. Totusi noi am vrea sa-l invatam pe al nostru si franceza (ca o vorbim amandoi). Dar sa vedem daca o sa avem cu cine… In casa noi vorbim doar romaneste. O sa-l dam curand la gradi program redus si o sa invete acolo engleza. Cautasem de fapt o gradinita cu predare in germana dar e cam departe de noi si am abandonat ideea. Dar daca as fi avut optiunea unei gradinite in apropiere cu predare in germana sau franceza, in mod sigur l-am fi dat acolo. Vorba lui Lai, orice limba straina, e un atu in plus. (De ex. sotul vorbeste franceza si germana si prezinta un avantaj f.mare pt.el la job pt.ca are clienti in Europa cu care poate comunica mult mai usor in limba lor.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaloy spune:

vad ca ati dat-o pe limbi straine, eu ma laud ca stiu franceza- dar aici nu mi-e buna la nimic. Personal as fi preferat sa vorbesc fluent rusa sau spaniola.

Lisabine-ai venit acasa, mami! Hai ca ne-ai facut curioase cu parul micutei Ana-Teodora. Asteptam pozici. Sa fie fetita cuminte si mancacioasa, fara colici si sa doarma mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ligeea, ma bucur ca ti-a placut. La New Orleans n-ati mai ajuns?
Cred ca in California se cistiga mai multi bani si de asta preturile la case sint mai mari (Hollywood, Silicon Valley).
Florida e mlastina, s-a dezvoltat mai mult in ultimii douazeci de ani si nu exista o industrie puternica (turism). Mie-mi place oricum.
Pretul caselor e mai mare in apropiere de coasta (ambele oceane), pentru ca nu mai exista loc pentru extindere.
In unele locuri din California, in Arizona, Nevada, Florida a scazut chiar mult pretul caselor. A, si in "Rust Belt", prin Midwest.
In general a scazut pretul in locuri unde a crescut foarte mult in ultimii ani.
Vacanta placuta in continuare si spor la shopping ca uite ca se rezolva si cu transportul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amami spune:

Adrianaloy: Eu sunt pro limbi straine. Intotdeauna mi-au placut si mi-au prins bine atat in Ro cat si aici. Stiu doar franceza si italiana, care mai necesita si ele imbunatiri. Dar intentionez sa invat odata cu Sebi spaniola cand va merge la scoala. (sa vad daca o sa si reusesc). La amandoi ne-au deschis alte orizonturi si ne-au prins tare bine ca le stim. Si vrem sa-i oferim lui Sebi aceeasi sansa ce am avut-o si noi.

Ligeea: mi-au placut impresiile tale despre America. #61514; Concediu si shopping plcut in continuare!

Miere: uite ca pana la urma s-au rezolvat toate: puiul e bine, suge, ti-a venit si tie lapticul, ai si job part-time. Bravo!

Va pup pe toate si sa aveti un weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Felicitari, Lisa!

Multumesc fetele pentru mai multe optiuni de a telefoana Ro.
Mi-ati dat de lucru. Acum sa vad ce-o sa mi se potriveasca mai bine. Vorbesc o ora pe saptamana in general cu bunicul meu, care nu are rabdare sa stea pe langa calculator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Lisa bine ai venit acasa! sunt si eu curioasa sa vad paroasa mica!

Ciuf ce frumos ai zis de batranel..

si mie imi plac limbile straine.. la scoala am invatat engleza si franceza.. nu prea mi-a placut franceza(probabil si din cauza ca am avut zeci de profesori si nici unul stralucit, spre deosebire de cei de la engleza 2 si buni) pana la un moment dat cand am trecut de adolescenta si am inceput sa realizez ca totusi e frumoasa si franceza.. pe urma am ajuns sa lucrez in Buc la o companie IT francezo-romana si normal ca ma conversam in franceza cu strainii.. si chiar am prins drag de limba asta rau de tot.. si acum ma mai conversez cu o tipa din Franta pe mess ..
apoi cu spaniola am prins-o din zbor de la telenovele... ca deh.. am avut si eu boala asta.. si aici e ff utila.. si sotul primeste mai mult daca vb in spaniola...
in tinerete am vrut sa invat germana dar nu prea a iesit pasenta..
dar mai am o limba care am prins drag: portugheza, desi la inceput mi se parea total oribila.. dar am prins drag uitandu-ma la Clona.. si uite asa s-a mai nascut un vis: sa vizitez Rio de Janeiro ..

si daca Andra o sa binevoiasca mi-ar placea ca si ea sa stie cateva limbi.. oricum americanii, din ce am vazut eu pana acum, raman cam socati cand aud ca stii mai multe limbi..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Ciuf esti o povestitoare fara pereche . Noi suntem in "Mio Michigan" unde am aterizat din greseala, ca aici aveam pe cineva cind am cistigat viza ... long story
Da m-am saturat de iarna ! am avut 3 saptamini legate de valori sub 0 C. Si omat una-n-truna. Gata vreau soare, primavara, rindunele (nici nu stiu daca or fi pe aici, da eu le vreau ) sa-mi creasca moralul .
Ana Teodora bine ai venit acasa! sa fii sanatoasa si cuminte si sa cresti mare
Bianca a inceput de anul asta sa faca spaniola o data pe saptamina. La scoala ei au program de spanish immersion care incepe din K dar noi nu am optat pentru el ca Bianca nu stia engleza la ora aia asa ca am vrut sa se focuzeze pe en first si apoi pe spanish.
Dupa fiecare lectie tot vine si imi spune cite cuvinte seamana cu cele din ro, si e tare bucuroasa
Franceza la mine a fost prima limba straina invatata si fiind la filologie o stiam destul de bine dar nevorbind de atitia ani acum mi-e foarte greu sa deschid gura, desi inteleg la citit destul de mult inca.
Spaniola o prind din zbor ... si o stiu dupa ureche adica mai inteleg cite ceva cind o e vorbita, dar cind e de scris citit, nada
Arminad felicitari baiatului
La noi in district au "student of the month" doar incepind din middle school, si apar in ziarul local
Cu deportatul e povestea tare complicata. Ideea e ca ei au omis sa faca ceva si acum platesc cu virf si indesat. Oricum pleaca si sotia cu baiatul cu el in RO si planuiesc sa revina in 5 ani. Neplacuta situatie oricum. Au luat legatura cu un avocat (cel ce-l stie si Miere) dar a spus ca acum nu pot face nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Nasol pentru prietenii tai.
Eu sint din categoria celor care stiau bine franceza (adevarata pasiune era si pentru mine, am crescut cu revistele Pif). Chestia e ca nu mai stiu aproape deloc. De citit e mai usor, dar uite ca n-o fac. Culmea e ca la scris l-am corectat de citeva ori pe vechiul meu sef, francez.
Spaniola nu stim nicicare, dar ne distram citeodata ca punem la radio program spaniol si incercam sa ghicim ce spun. Se descurca si Alexandru! Apoi repetam dupa ei, ne prostim si noi! Mie-mi place spaniola. Cred ca n-as putea sa invat vreo limba nordica. E scary cum vorbesc ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ligeea ce ai scris tu despre Bel Air si Beverly Hills este tipic romaneste! daca ziceai de downtown sau Hollywood sau East L.A. te credeam...In Bel Air nu stiu ce ai vazut ca peste tot sunt comunitati private ascunse in spate a muuuuuuuulta vegetatie unde nu ai cum sa intri.

Calfornia- caldura uscata; Florida -caldura umeda/ nebunie plus ceva uragane!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput