America (145)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Ciuf tare frumos ai povestit . Am cunoscut si eu o batrina, fosta profesoara de franceza, care vorbea cu nepoata ei numai in franceza. Noi, ceilalti copii ne simteam cam marginalizati, plus ca ne gindeam ca ii spune cine stie ce despre noi. Ceea ce probabil ca era adevarat. Din pacate, mintea batrinei a lasat-o si nu a sfirsit frumos.
Pe de alta parte, ma mai apuca si pe mine melancolia si ii mai vorbesc Andreei in franceza din cind in cind. Cind era mai mica imi spunea sa tac ca nu ii place cind vorbesc cu ea asa. Acum o vad mai interesata, chiar repeta dupa mine. Intr-o vara m-a pus sa ii iau de la biblioteca un curs de franceza, dar nu s-a tinut de el decit o saptamana.

Anca, Andreea (8 ani) si Monica (3 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Si eu sunt de acord, cu cat mai multe limbi straine cu atat mai bine pt viitorul lui...aici spaniola e necesara,orice post foarte bun cere si spaniola,iar a treia limba e si mai bine venita...noi vorbim romaneste cu Robert,el deja ne raspunde in engleza,si-a dat foarte bine drumul,desii cand a inceput gradinita vorbea numai romaneste...ne-au sfatuit si invatatoarele ,daca vrem sa stie romaneste sa vorbim in casa doar romaneste,engleza va fi pt el oricum prima limba,deci mult mai bine vorbita decat romaneste...si deja se vede,in romaneste ii este mult mai greu sa se exprime...sotului iar place sa-l dea pe Robert sa invete chineza,chiar ne interesam sa vedem unde l-am putea duce...cica e de viitor si o sa-i prinda tare bine...hmmm,eu is cam sceptica,oare asa o fi?!

CRISS,hai mai ca deja e mare bebe...sper sa nasti cat mai repede!

CIUF tare mi-a placut cum ai povestit

LAI,bafta cu bebeul....asa sa faci cu bebele cand o fi,sa-l invatati toate limbile care se vorbesc in casa,m-i se pare super bine,el invata repede ca e mic si ii va prinde bine pe viitor.

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Prietenii nostri i-au invatat pe copii germana, maghiara si sigur ca ei mai vorbesc engleza si inteleg romaneste. Asta au vrut ei s-o pastreze sa poata vorbi linistiti intre ei fara ca sa priceapa copiii, dar uite ca astia mici s-au prins si au invatat-o si pe asta cit de cit.
Bunicii vorbesc cu ei in maghiara (copiii stiu scris-citit), mama le vorbeste in germana si restul le-au invatat din zbor.
Ei asa au vorbit de la inceput cu copiii si vad ca reusesc si in zi de azi, desi copiii sint marisori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

am venit acasa,suntem bine...dragute si cu un par mortal
ne chinuim cu suptul,i-am dat 1 singura data formulka,dar nu mai vrea si imi e frica sa nu dorma fata nemanacta. o sa scriu povestea mea( ca am normal) si am sa pun si poze.
multumesc tuturor pt sutinere

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Felicitari, Lisa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Lisa, bine v-ati intors! Asteptam poveste, poze... Incearca sa rezisti tentatiei cu formula.
Odihneste-te cit poti, in primele zile mai doarme copilul dar sa stii ca isi mai schimba naravul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Lisa bine ati venit acasa!!!

Bebelusa sanatoasa, laptic mult si nopti linistite!

Alina, mamica de 2 fetite, Andreea cea nazdravana si Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Lisa felicitari si bine ati revenit acasa! Ana bine ai venit pe lume!- si hai cu poze cand ai vreme.

Ciuf daca se voteaza eu votez cu lb franceza.. recunosc ca sunt subiectiva(am predat franceza in Rom) - si spaniola imi e draga dar franceza,zic eu, are un farmec aparte.

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ah!! Ce mult ati scris!!!!
Noi avem musafiri toata saptamana si am tot alergat, am avut super timp!!!!
Maine pleaca si sunt deja trista...
Si buni inca o saptamana si pleaca si ea...

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

va multumesc pentru adrese , o sa le iau pe rand si vad ce pot rezolva

Am venit pentru prima oara in America si m-a cam luat ,,valul" . Noi (in Romania) consideram Pandorful raiul cumparaturilor -preturile sunt mai mici cu cca 30 % fata de magazinele din Austria si cam cu 50 % fata de Romania . Ce am vazut la voi mi-a luat piuitul, l-eam luat celor mici o ,,mare" de pantofi si ghetute , cateva jucarii-incomparabile la pret , mai putin de jumatate fata de Romania , consortul a dat iama la Blueberry -un palton super fain e 250 de dolari , la Bucuresti nici din Obor nu-l iei .

Nu ma intelegeti gresit, n-am stat numai prin magazine ,oricum e suficeint sa mergi in 2-3 si ai bagajele asigurate .

Asa, ca impresie generala pe mine m-a surprins .
ma asteptam sa fie multa mizerie , galagie , dezordine gen fimele americane .
Am gasit oameni foarte politicosi, la magazine chiar agasanti, din 5 in 5 minute vine cineva si ma intreaba daca sunt OK ,conditii bune de cazare chiar si la pretentii mici-n-am avut rezervari facute pt.2=3 zile si am luat depe marginea ,,drumului , dar n-am avut surprize neplacute - e evident ca ti se ofera cat platesti , dar nu patesti cum am patit la Roma sa am camera cu patul sprijinit pe caramizi -la 4 stele, da , Hotel Nationale
mancarea e foarte ieftina-am mancat cu maxim 100 USD la un restaurant de mari pretentii in California in Pebble Beach _nu cel mai select dat in cadrul Clubului , in rest cca 35-40 USD 2 feluri iar portiile sunt imense ( o salata Caesar e cat 2 feluri de mancare )
Casele mi se par cam scumpe - Adica sunt din materiale ieftine-lemn, prefabricate , cu finisaje de calitate medie sau submedie,iar preturile depind de locatie-de la 4-500.000 la 1-12 000 000 .
Mai ales casele din zonele calde-si mai ales California mi s-a parut excesiv de scumpa sub acest aspect.

Chiar , de ce e mai scumpa California decat Florida ?-amandoua au clima asemanatoare (calda) dar sunt diferente mari la preturile caselor
Daca ma intrebati , sincer mi-a placut mult , cel mai mult coasta Californiei, orasul Montrey , San Francisco, Arizona, desertul si zona de la Marele Canion.
Nu ma- dat pe spate LA -cea mai multa mizerie , nici macar Bel Airul sau Beverly Hills.

Las Vegasul e interesant - e orasul potrivit in locul unde nu poti face nimic , frumosa zona din Fort Myers , Insula Sanibel si Orlando-mi-am propus sa vin cu Vlad de ziua lui daca ,,va fi cuminte"

Acum suntem in Key Largo , mai stam cateva zile si plecam in Miami apoi acasa

va invidiez putin , sincer nu ma asteptam ca America sa fie atat de putin ,,hollywoodiana"
va felicit pentru curajul pe care l-ati avut si pentru casa pe care v-ati ales-o . Acum sincer , va inteleg
Pacat ca noi europenii avem o parere ata de distorionata

PS Preturile la case acum au mai scazut ?!!!

Mergi la inceput