Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (44)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
babymom75 spune:
EvaF si inca ceva - ce ai citit tu despre pneumococ nu e chiar atat de negru. E intr-adevar o mare pacoste, chiar mortal, dar nu la copii cu o imunitate buna.
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
babytza spune:
Eva nu i-am facut Valentinei nimik de genul asta , nici macar cand a aparut vaccinul antigripal . Am zis ca nu are rost tinand cont ca el proteja impotriva unui numar mic de tulpini in timp ce in oras era epidemie de gripa si erau mult mai multe tulpini. Atunci am zis pas si nu imi pare rau. Tina este un copil foarte sanatos si rar a fost racita.
Acum la David , nu m-am hotarat inca daca il facem sau nu. Avem destul timp sa ne gandim. Chiar si la 2 ani se poate face , deci timp este. Mai intai vreau sa il vad cat este de sensibil si cat de des raceste. Acum e prima oara cand este mucios. Deci mai sondam terenul cu Prevenarul...
La amandoi am mers pe schema de la stat si am fost f multumita. Nu au avut niciunul nicio reactie in urma lor. La Valentina nu am facut nimik optional. Lui David i-am facut Rotarixul prima doza , mai avem una.
Acum , in seara asta am folosit si noi batista bebelusului. E super misto si isi face treaba minunat. Ma gandeam ca este mult mai nasoala, dar imi place sistemul. Si sincer nu imi imaginam ca in nasucul lui poate fi asa ceva...m-am socat cat a putut sa scoata in 5 secunde foarte tare !
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
CD27 spune:
mamici am si eu o intrebare, 2.., marturiile la botez, se dau la fiecare persoana in parte sau una pentru un cuplu/familie? eu am gasit o iconita si mi se pare o idee buna http:// www.e-accesorii. ro/botez/product.php?id_product=219 (nu stiu cat de bine arata in realitate)
panza de mir de ce sa fie netivita? are vreo semnificatie? nu se destrama daca o spal inainte de botez?
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
babytza spune:
Roxi , marturia se da la cuplu nu la fiecare persoana.
Cu panza nu stiu ce sa iti zic, tine de traditii cred....Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
claudinna spune:
hello si de la mine!
sa raspund acum la ce am apucat a citesc, ca n-am citit tot:
Ddididi, am raspuns cu lapticul, cred ca undeva la capitolul trecut.
azi insa mi-a facut figura Razvanel al meu, nu prea a mancat la toate mesele, doar la cereale a papat tot....
eu nu calculez in fiecare zi, iar daca vad ca a ajuns la 600 ml lapte, nu-mi fac delok probleme!
si zici ca si lingurita aia lata era s-o dea pe gat?? tr sa fiu ff atenta!
preety, eu am luat supradyne forte, efervescent, 12 pastile. nu mai am probleme cu parul. cad max 3-4 fire la baie...nu am mai dat de fir de par de-al meu prin pat, chiloti, mana de copil sau alte locuri! eu m-am si tuns....deci nu stiu care e misterul!
dyanira, cerealele sunt Novalac, cu prune uscate si caise, cutie de 200 g, 15,5 Ron, se gasesc la Catena, Centrofarm, Sensiblu. nu contin lapte, deci le poti prepara cu laptele copilului. la noi nu e cazul de alta marca, pt ca noi bem Novalac. sa fie bine
Codruta, unde pleci la munte si cand? ca si eu plec maine dimineata la Busteni, cam 350 km, cu bebe la bord...toata ziua am facut bagaje, cosmetica...bla bla...inca n-am terminat!
poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
claudinna spune:
Luminita, ce zici tu de operatie?? si eu am avut rana pe col, chiar inante de a ramane gravi cu 2 luni am cauterizat-o
acum e ok, sper, ca n-am mai fost la colposcopie de pe 25 sept, adica la ctrl de 6 sapt...
vreau sa ma duc si eu in februarie, la 6 luni, sa repet niste analize, sa fac Papanicolau...anul trecut a iesit ok.
oricum eu cred ca s-a hazardat dr mea cu cauterizarea, dar rana era cam mare...stiu acum ca se putea si cu tratament...atunci habar-n-aveam...
poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
babymom75 spune:
mai fetelor nu ca am vrut sa va tin in suspans cu diversificarea, dar zau daca am avut timp. Zilele astea m-au cam depasit evenimentele: fuga dupa acte, bebe nervos si agitat, Victor plictisit, cerea atentie si trebuia sa ma joc cu el ca afara n-am prea putut iesi din cauza ploii si acum... pocinog!
Am fost cu cel mic la oftalmolog - v-am mai spus ca avem probleme cu ochisorul drept, si s-a adeverit ceea ce banuiam eu: avem stenoza congenitala de canal lacrimal si inca uraataaa . Sunt tare necajita ca i-a facut dr. spalatura cu ser fizilogic cu jet sub presiune in ideea sa-l desfunde, dar nu a mers. Mai repetam operatiunea peste 2 sapt., intretimp eu trebuie sa-i fac masaj energic, dar daca tot nu se rezolva va trebui desfudat cu un stilet. Asta e problema mea cea mai mare ca nu vreau sa-i fac pe viu, iar in Oradea nu stiu cine o sa-mi faca anestezie generala de scurta durata la un copil asa de mic.
Am vorbit cu o fosta colega de-a mea caree oftalmolog la Oftapro si ea m-a sfatuit sa dat o fuga pana la Bucuresti. In momentul de fata mi se pare putin exagerat dar... mai vedem noi.
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
anamona spune:
si eu trebuie sa cumpar marturii si nu am idee de ceva mai deosebit.
Apoi imi e teama ca ma arunc sa cumpar ceva online si ma trezesc ca nu arata bine => mai bine bombonele. Help
CD27 cred ca iconita merge sa o faci cadou la familie. Crezi ca poti sa o returnezi daca arata nasol?
anamona spune:
babymom75 - am vazut pozele ai o familie foarte frumoasa - baietii sunt atre chipesi - si da categoric lipseste o fetita
imi pare rau de necazurile cu Dragos, sper sa se desfunde peste 2 saptamani si sa nu ajungi la interventii mai invazive. Ceva anestezic local nu merge?
CD27 spune:
merci babytza
anamona, nu o sa cumpar online, o sa incerc din rasputerisa ajung la magazin sa le vad
dar nu sunt inca hoatarat
si oamenii astia care nu sunt in stare sa faca o confirmare..., auziti voi ce imi zic niste rude: in principiu venim, te anuntam cu o zi inainte
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH